Kunst og underholdningLitteratur

Story-fortælling "The Golden Pot" Hoffman: et resumé af plottet, karaktererne

Hans fortælling har i hver nation. De interweaves frit fiktion med virkelige historiske begivenheder, og de er en slags opslagsværk med traditioner og husholdningsartikler karakteristika i forskellige lande. Folkeeventyr har eksisteret i mundtlig form i århundreder, mens forfatterens fortællinger begyndte at dukke op kun med udviklingen af udskrivning. Tales tyske forfattere Gessner, Wieland, Goethe, Hauff, Brentano var grobund for udviklingen af romantiske Tyskland. Ved årsskiftet XVIII-XIX århundrede lød højlydt navnet Brødrene Grimm, der skabte en fantastisk, magisk verden i deres værker. Men en af de mest berømte eventyr blive en "krukke med guld" (Hofmann). Resumé af dette arbejde vil gøre det muligt at stifte bekendtskab med nogle af funktionerne i den tyske romantik, har haft en enorm indflydelse på den videre udvikling af kunst.

Romantikken: oprindelser

Tysk romantik - en af de mest interessante og frugtbare perioder i kunsten. Det begyndte i litteraturen, hvilket giver et løft til alle andre former for kunst. Tyskland sent XVIII - tidlig XIX århundrede bærer megen lighed med den magiske, poetiske land. Men borgerlig liv, enkel og temmelig primitiv, dukkede op, mærkeligt nok, den mest grobund for fødslen af spiritualitet i retning af kulturen. Han åbnede døren til Ernst Theodor Amadey Gofman. Han skabte karakter af en gal kapelmester Kreisler blev et forvarsel om en ny helt, overvældet med følelser kun i superlativ grad, nedsænket i sin indre verden end i den virkelige. Hofmann ejet og fantastiske arbejde af "The Golden Pot". Dette er en af toppene af tysk litteratur og en reel encyklopædi af romantikken.

Historien om skabelsen

Tale "The Golden Pot" blev skrevet af Hoffmann i 1814 i Dresden. Uden for vinduet, blev burst skaller og fløjtende kugler af Napoleons hær, og bordet af forfatteren født en vidunderlig verden fuld af vidundere og magiske tegn. Hoffman havde netop oplevet et alvorligt chok, da hans elskede Yuliyu Marks forældre udsendt en velhavende købmand. En forfatter igen konfronteret med en vulgære rationalisme filistre. Den ideelle verden, hvor der er harmoni af alle ting - det er hvad længtes E. Hoffman. "Golden pot" er et forsøg på at opfinde en verden og leve i det mindste i fantasien.

geografiske koordinater

Et overraskende aspekt af "den gyldne pot" er, at baggrunden for denne fabelagtige historie kopieret fra den virkelige byen. Heroes gå på Castle Street, passerer Linkova bade. Passere gennem Black Gate og søen. Mirakler sker på de fleste af disse nationale helligdage på dagen for Kristi Himmelfart. Heroes ride på båden, damer Østers besøge sin veninde Veronica. Registrar Geerbrand fortæller en fantastisk historie om kærlighed Lily og fosfor, drikke Punch til en fest på konrektora Paulmana, og ingen selv øjenbryn ikke fører. Hoffman så nøje sammen med den fiktive verden af den virkelige, at linjen mellem dem er næsten helt slettet.

"The Golden Pot" (Hofmann). Synopsis: Begyndelsen af fantastiske eventyr

På Marias optagelse i himlen på omkring 3:00 om eftermiddagen den studerende Anselm hurtigt fejer fortovet. Efter at have passeret gennem Black Gate, han ved et uheld slår kurv æbler og handlende, at en eller anden måde gøre det godt igen, giver hende hans sidste penge. Den gamle kvinde, men er ikke tilfreds med den erstatning, Anselm hælder en strøm af skældsord og forbandelser, hvorfra den henter kun det, han truer med at være under glas. Deprimeret ung mand begiver sig ud vandre planløst gennem byen, da han pludselig hørte en svag raslen af hyldebær. Peering gennem løvet, Anselm mente han så tre vidunderlige gyldne slanger vrider sig i grenene, og noget mystisk hviske. En af slangerne tættere på ham hans elegante hoved og ser intenst ind i hans øjne. Anselm kommer til den vilde glæde og begynder at tale med dem, end pådrage sig de forvirrede udseende af forbipasserende. Samtalen afbrydes Geerbrand optager og konrektor Paulman med sine døtre. Se, at Anselm lidt ud af det, de beslutter, at han er vanvittigt på den utrolige fattigdom og uheld. De tilbyder den unge mand til at komme til konrektoru aften. På denne modtagelse den uheldige studerende modtager et tilbud fra en arkivar Lindgorsta gøre for at tjene ham som en kalligraf. Erkendelse af, at uanset hvad han bedre ikke havde tælle, Anselm accepterer tilbuddet.

I dette indledende afsnit er den vigtigste konflikt mellem at søge vidundere sjælen (Anselm), og verdslige, ængstelig liv af bevidsthed ( "Dresden tegn"), som danner grundlag for drama historie "The Golden Pot" (Hofmann). Resumé yderligere eventyr Anselm følger.

magiske hus

Mirakler begyndte så snart Anselm kom til huset arkivar. Hammeren pludselig forvandlet til ansigtet af en gammel kvinde, en kurv, der viste en ung mand. Lace opkald blev hvide slange, og igen Anselm hørte de profetiske ord fra den gamle kvinde. Forskrækket, drengen løb væk fra et fremmed hus, og ingen mængde af overtalelse hjalp ikke overbevise ham om at besøge dette sted igen. At etablere kontakt mellem arkivar og Anselm, Geerbrand Registrar inviteret dem begge til cafeen, hvor han fortalte en mytisk historie om kærlighed Lily og fosfor. Det viste sig, at denne Lindgorstu Lily prapraprababushkoy konti, og i hans årer flyder kongeligt blod. Desuden fortalte han, at den gyldne slange, fange en ung mand - hans datter. Dette endelig overbevist om Anselm er, at du har brug for at prøve lykken igen i huset arkivar.

Et besøg på en formue

Datter registrator Geerbranda, at forestille sig, at Anselm kunne være domstol rådgiver, overbevist sig selv, at hun var forelsket, og satte sig for at gifte sig med ham. For at være sikker på, hun gik til en spåkone, der fortalte hende, at Anselm kontaktet af onde kræfter repræsenteret af arkivar, elskede sin datter - grøn slange - og rådgiver han ville aldrig være. For at trøste den ulykkelige pige, troldkvinde lovet at hjælpe hende ved at lave en magisk spejl, hvorigennem Veronica ville fortrylle ham Anselm og redde ham fra den onde gamle mand. Faktisk mellem spåkone og arkivar havde jeg en lang fejde, og dermed heksen ønskede at gøre regnskabet op med sin fjende.

magi blæk

Lindgorst, til gengæld leveres også Anselm magisk artefakt - han gav ham en flaske med en mystisk sort masse, som den unge mand måtte omskrive brevene fra bogen. Med hver dag, der går tegnene var ved at blive klarere Anselm, han snart begyndte at føle, at han ved denne tekst i lang tid. I en af de dage, han var Serpentine - slange, som Anselm havde en crush. Hun fortalte, at hendes far kommer fra en stamme af Salamander. For hans kærlighed til den grønne slange, blev han bortvist fra det magiske land Atlantis og er dømt til at forblive i menneskelig form, så længe nogen ikke vil være i stand til at høre sang af hans tre døtre, og forelske sig i dem. Som medgift for dem var den lovede krukke med guld. Ved forlovelse af sin lilje vokser, og den, der vil være i stand til at lære at forstå dens sprog, vil åbne døren til Atlantis for sig selv og Salamander.

Når Serpentine forsvandt, hvilket giver et farvel til Anselm brændende kys, den unge mand så på det brev, som han kopierede, og jeg indså, at alt sagt slangen er indeholdt i dem.

lykkelig slutning

For et stykke tid Veronica magiske spejl effekt på Anselm. Han glemte Serpetinu og begyndte at drømme om Paulmana datter. Ankommer til huset arkivar, fandt han, at han ikke længere opfatter verden undrer, breve, mere for nylig læste dem med lethed, igen blevet en mærkelig kruseduller. Dropper på pergament med blæk, den unge mand var i fængsel i en glaskrukke som straf for sin fejltagelse. Ser rundt, så han et par af dåserne med de unge. Kun de ikke indser, at de er i fangenskab, spottende lidelser Anselm.

Pludselig kom den brummende fra puljen, og drengen genkendte ham som talerør for den berygtede gamle kvinde. Hun lovede at redde ham, hvis han giftede Veronica. Anselm vredt afvist, og heksen forsøgte at flygte, idet puljen af guld. Men her den måde, det blokerede den frygtelige af salamandre. Mellem dem var en kamp: Lindgorst vandt med Anselm sovende magi spejl, og heksen forvandlet til en grim sukkerroer.

Alle forsøg på at binde Veronica Anselm sidst endte i fiasko, men hun mister hjerte for længe. Konrektor Paulman udnævnt domstol rådgiver, tilbød hendes hånd og hjerte, og hun gav med glæde hans samtykke. Anselm og Serpentine glad tøndebånd og fundet evig lyksalighed i Atlantis.

"The Golden Pot" Hoffman. helte

Entusiastiske studerende Anselm uden held i det virkelige liv. Der er ingen tvivl om, at Ernst Theodor Amadey Gofman tilslutte sig ham. Den unge mand er ivrig efter at finde deres plads i det sociale hierarki, men snubler over en ru, blottet for fantasi verdens borgere, dvs. borgere. Hans uoverensstemmelse viser klart den realitet i begyndelsen af historien, da han vælter de kurv æbler handlende. Power mennesker stående fast på sine fødder på jorden, gjorde grin med ham, og han er meget opmærksom på sin udelukket fra deres verden. Men så snart han får et job til Lindgorstu arkivar, hans liv begynder til øjeblikkeligt at forbedre. I hans hus han befinder sig i den magiske virkelighed og forelsker sig i en gylden slange - den yngste datter arkivar Serpentine. Nu, betydningen af hans eksistens bliver et ønske om at vinde hendes kærlighed og tillid. Billedet af Serpentine Hoffman legemliggør den ideelle kæreste - en flygtig, flygtig og utrolig smuk.

Troldmandsverdenen modsætning Salamander "Dresden" tegn: konrektor Paulman, Veronica, Geerbrand optager. De er helt berøvet evnen til at iagttage mirakler, tro tro på dem en manifestation af psykisk sygdom. Kun Veronica kærlighed med Anselm, nogle gange løfter sløret for et fantastisk verden. Men det mister denne modtagelighed, så snart vises i horisonten domstol rådgiver med ægteskab forslag.

Funktioner af genren

"Eventyret om de nye tider" - det er det navn, han indledte sin Hoffmann historie "The Golden Pot". Analyse af funktioner i det arbejde udført af flere undersøgelser, komplicerer præcis definition af genren, hvor det er skrevet krønike historien kan tilskrives hans historie, masser af magi - et eventyr, en lille mængde - til romanen. Den egentlige by Dresden med sin dominans af filisteri og pragmatisme og et fantastisk land Atlantis, hvor input er kun tilgængelig for folk med en følsomhed på akut, eksisterer parallelt. Hoffmann hævder således dvoemiriya princip. Slør former og dobbelthed generelt var præget af romantiske værker. Med inspiration fra fortiden, romantik haste tørstig se fremad, i håb om at finde i denne forening den bedste af alle mulige verdener.

Hofmann i Rusland

Den første oversættelse fra de tyske fortællinger om Hoffmann "Golden pot" i Rusland kom i 20-erne af det XIX århundrede, og straks tiltrukket sig opmærksomhed fra hele tænker på intelligentsiaen. Han skrev, at den tyske Prosa forfatter er imod det banale hverdag og rationel klarhed. Herzen sin første artikel om essay af liv og arbejde Hoffmann. Biblioteket A. S. Pushkina haft en komplet samling af værker af Hoffmann. Oversættelse fra tysk til fransk blev gjort - dengang traditionen med at give præference til sproget russisk. Mærkeligt nok, i Rusland den tyske forfatter var langt mere populære end i sit hjemland.

Atlantis - det mytiske land, hvor realiseret uopnåelige i virkeligheden harmoni af alt, der eksisterer. Det er i sådan et sted har tendens til at få en studerende Anselm i historien, et eventyr "Den gyldne Pot" (Hofmann). Kort indhold af hans eventyr, desværre, kan ikke give eller nyde de mindste plot twists, og heller ikke alle de fantastiske mirakler, som Hoffmanns fantasi spredt på sin vej, og heller ikke raffinerede, særegne kun til tysk romantik fortællestil. Denne artikel er kun beregnet til at vække din interesse i arbejdet i den store musiker, forfatter, kunstner og advokat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.