Kunst og underholdningLitteratur

Collection "Mesterværker af Verdenslitteratur i miniature": beskrivelsen, features og anmeldelser

Alle har en hobby. Nogen voksende stueplanter, er man engageret i tegning, og nogle foretrækker indsamling. For fans af forskellige dimser oprindelige forlag "DeAgostini" producerer unikke samlinger. Én blev offentliggjort - "Mesterværker af Verdenslitteratur i miniature". Hvad er denne samling?

Kendskab til de "Mesterværker af Verdenslitteratur"

Collection "Mesterværker af Verdenslitteratur" i miniature format skabt specielt til de mennesker, der kan lide at bruge din fritid læsning, er elskere af litteratur. Forlag "DeAgostini" det er skabt i form af små bøger, udført i smukke binding. En sådan samling købt af mange mennesker. Det er blevet en rigtig udsmykning af deres familie og personlige biblioteker. Nogle køber det til en gave til venner, bekendte, familie, fordi hun er virkelig i stand til at overraske og behage dens design, usædvanligt.

Collection "Mesterværker af Verdenslitteratur i miniature" blev udgivet i 2012. Før 2015, forlaget købere glade nyheder. Når det planlagte antal bøger er blevet frigivet, vil samlingen ikke længere opdatere. Men hun fortsatte med at skabe interesse. I den forbindelse blev det besluttet at genudgive samlingen i 2017. Den nye serie omfatter bøger fra den foregående samling. Også, det indeholder en række nye produkter. Udarbejdet en serie kaldet "Golden".

Fordele ved de originale bøger

I samlingen "Mesterværker af Verdenslitteratur" har flere funktioner. For det første, det er unikt i sin udførelse. Hver bog er placeret på håndfladen. Dens størrelse - 50 mm med 65 mm. For det andet, bogen lavet i en særlig "guld" design. Ligesom design ser ædle og originalt. For det tredje, indsamling introducerer læserne til værker af de store mennesker, det giver mulighed for at nyde igen have nogen berømte litteratur.

Miniature mesterværker nedsænket i den unikke verden af værker, gør det muligt at røre de åndelige og moralske værdier, at føle de følelser, der oplever hovedpersonerne. Med bøger fra samlingen, kan du stifte bekendtskab med en bred vifte af livssituationer, tage eksemplet med nogle af de personligheder, der er beskrevet.

Professionelt Dekoreret miniature mesterværker

Collection "Mesterværker af Verdenslitteratur i miniature" elegant og eksklusiv. Dens usædvanligt design trækker øjet. Hver bog kan kaldes et kunstværk - har en guld præget dæksler i smuk hardcover, elegante smalle bånd bogmærker til sider.

Fremragende samling af tanke i mange mennesker bliver en del af interiøret. Miniature bøger, anmeldelser af mennesker, der er i stand til at gøre atmosfæren mere charmerende, ædel. Tilbydes mesterværker af verdens litteratur er ingen passager. Denne komplette produkt kendte forfattere. Denne mini-bibliotek kan være stolte af. Hun var ikke flov over at vise gæster.

Værkerne indgår i samlingen

Samlingen "Mesterværker af Verdenslitteratur i miniature" fra "DeAgostini" præsenterer en række interessante værker af russiske og udenlandske forfattere. Her er et par eksempler:

  • "Dårlig Liza" N. M. Karamzina;
  • "Intriger og kærlighed" Schiller;
  • "Eugene Onegin" A. S. Pushkina;
  • "Golovlevs" Saltykov-Shchedrin;
  • poesi M. Yu Lermontova.;
  • Foretrukne A. A. Ahmatovoy.

Hvis vi analyserer hele listen over mesterværker af verdens litteratur i en nøddeskal, kan det konkluderes, at samlingen "DeAgostini" forlag, omfatter værker af prosa, poesi, drama, og filosofi. Planlagt 100 spørgsmål. Hver ny miniature bog er til salg på en ugentlig basis.

Gaver til abonnenter "Gold Series"

Forlag "DeAgostini" sigter mod at behage abonnenterne er ikke kun smukke og af høj kvalitet bøger. For folk, der har besluttet at købe indsamling, forberedt unikke gaver. En af dem er at give en ekstra rabat på 50% af de mennesker, der udarbejder den første pakke, bestilling 4 log på én gang.

Den anden planlagte gave fra et forlag - en to-bog bokse. Denne originale gave at sende læserne til den tredje forudsætning. Book-Box har samme format som en miniature bog, t. E. Dens design og størrelse er ens. Indenfor er der en pasta lavet af træ.

Den tredje gave - en unik bogmærker til bøger. De sendes til abonnenter med 5 sekunders parcel. Betingelse for bogmærke er til at betale et abonnement på de "gyldne serien" mesterværker af verdens litteratur i en miniature bankkort på den officielle hjemmeside for forlaget.

Fjerde gave - et specielt lager kabinet miniature bøger. Den er designet som en desktop-format og er i stand til at rumme alle spørgsmål af samlingen. Lavet af træ kabinet. Dørene er glaseret og for nem åbning knyttet til dem udsøgte metal håndtag.

Hvorfor skal du købe samlingen?

Mange mennesker se samlingen næsten med det samme forelsket i hende. Nogle overveje over købet. På jagt efter et svar er værd at huske, at den klassiske litteratur præsenterede poesi og prosa, altid har en positiv effekt på læserne, ændrer dem til det bedre.

Hver person, der læser arbejde, bevæger sig langs med tegnene i den fiktive verden, bekendt med de gode og negative tegn, vurderer situationen. Endelige konklusioner gør det muligt at dyrke, at sætte sig i den ædle eksempel på billederne, ikke at begå i det virkelige liv, de fejl, der tillod bogens karakterer.

Skema Udgivet mesterværker af verdens litteratur i miniature

"DeAgostini" forlag eksperter, når det besluttes at frigive "Golden serien" lavet i lyset udgivelsesplan frigivelse. Den allerførste bog blev sat til salg 5 jan 2017. Disse var digtene A. S. Pushkina. Det andet spørgsmål (romaner og noveller A. P. Chehova og "To Tragedy" af W. Shakespeare) blev afholdt den 19. januar. Efterfølgende bøger er begyndt at producere en ugentlig basis.

Tidsplan for alle spørgsmål endnu ikke er fuldt lavet. Med jævne mellemrum er nye bøger lavet til det. Denne læser er informeret om en officiel side "DeAgostini" forlag.

Anmeldelser af mennesker, der har købt en samling

Elskere af verdenslitteraturen, begyndte at samle en ny samling af bøger, forlade positive tilbagemeldinger. De bemærker, at de miniature udgaver er fuld reducerede kopier af denne bog. Deres fordel er det hårdt omslag, let at læse teksten.

Nogle samlere sige, at mesterværker af verdens litteratur i miniature, de får ikke kun for sig selv, men også for børn. Usædvanlige format tiltrækker den yngre generation er interesseret i drenge og piger. Hos børn er der et ønske om at læse bogen, for at stifte bekendtskab med værker af store forfattere. Blandt de konstaterede mangler meget småt. For folk med synsproblemer, sådan samling er meget uheldigt.

Meget sjælden er de negative anmeldelser. For eksempel kan du finde en bemærkning om, at den første forudsætning var af ringe kvalitet. Bogen - et mesterværk af verdens litteratur i miniature - blev slettet hjørner. Læsere påpegede også, at i "Golden serien" indeholder de samme bøger, der var i den første kollektion, produceret fra 2011. Mange læsere gerne se nye udgivelser og ikke re-genudgivelse med et nyt design.

Forstyrre nogle gaver beregnet abonnenter. Kasser siges læsere var simple papkasser, som er dækket med papir. Og der er mennesker, der ikke modtog gaver. Forlag i sådanne situationer, anbefaler vi gælde for operatører via den officielle hjemmeside. Eksperter forstår alle misforståelser.

At købe eller ikke samling af miniature bøger? På dette spørgsmål, vil hver svare sig selv, men hvis man tænker på, at en række mesterværker af verdens litteratur i miniature ligesom de intellektuelle og kreative individer, der forårsager begejstring blandt folk, der sætter pris på værker af verdens litteratur, efterlader ikke ligeglade hverken voksne eller børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.