HjemlighedVærktøj og udstyr

Biometrisk dørlås - pålidelig beskyttelse af dit hjem

Biometrisk dørlås har længe været brugt til at beskytte mod uønsket indtrængen. Tidligere blev sådanne systemer installeret i kontorerne hos store virksomheder, men nu alle kan købe denne enhed skal monteres på døren til sit hus. En sådan teknologi giver dig mulighed for at åbne døren er ikke med nøglen, som traditionelt indsat i dørlåsen Og ved hjælp af dit fingeraftryk, der scannes og genkendes af systemet. Det gør det muligt for en person at leve et behageligt og sikkert liv.

Sådan en dørlås har både fordele og ulemper, som kan ses i nedenstående tabel.

værdighed mangler
Ingen dubletter, såvel som behovet for dem. Udskriver ethvert menneske fingeraftryk er unikt, så du kan ikke bekymre sig om at bryde låsen. Utilstrækkeligt bred vifte af offentligheden kender til denne teknologi, derfor er de fleste ikke har tillid til sådanne systemer. Mange mennesker er bange for, at dørlåsen ikke genkender dem og ikke lade i. Men i tilfælde af sådanne omstændigheder, producenten giver et panel til at indtaste en PIN-kode, samt en traditionel nøgle.
Ingen grund til at bære et bundt nøgler, der til tider ikke kun er pladskrævende, men også ganske tung. Power Lock er lavet af AA-batterier. Det er også blevet genstand for sladder, "hvad der ville ske, hvis batteriet svigter?". Fra sag fabrikanten også tilvejebragt en backup plan: systemet er sluttet til nettet, der tjener som en backup strømkilde. På nogle modeller, desuden har den en ekstern strømkilde.
Der vil ikke være uventede omkostninger , når døren pludselig smækket. Aktivering effektiviteten falder ved lavere temperaturer. Og når termometeret falder til under 20 grader, holder dørlås ved alle arbejder.
Den interne hukommelse kan du tilføje til databasen og at "huske" alle dem, der åben adgang. For eksempel, bank og finans, kontoransatte, din husstand. Begrænsninger i antallet af næsten ingen. De høje omkostninger. På grund af manglen på omfattende masseproduktion, fortsat høj prisen for en af slottet.

Praktiske og bekvemmelighed. Dørlås af denne ydelse bidrager til udviklingen af den tekniske udvikling.

Evnen til at indtaste flere fingeraftryk for en enkelt person, hvis der er væsentlige ændringer i de vigtigste print (et dybt snit, for eksempel).
Beskyttelse mod hærværk og vejrforhold.


Installer dørlås af denne type er enkel nok, men ikke nødvendigvis behøver at blive beskyttet mod mulige hærværk. Funktionsprincippet af låseindretningen er enkel og visuel. menneskelige finger, der ønsker at komme ind, er du nødt til at sætte på en særlig panel med læseren. Elektronisk mekanisme vil sammenligne dine indtryk med eksisterende og beslutte. Hele sammenligning finder en brøkdel af et sekund. Dette er en hurtig og effektiv enhed, der er designet til et behageligt liv af mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.