HjemlighedVærktøj og udstyr

Varmekabel til vandrør, afløb og kloakker

Nedfrysning af vandforsyning, kloakering og dræning glasur vinteren bære en masse besvær for ejerne af private huse. Optøning og lancering engineering systemer - er meget tidskrævende proces, og sandsynligheden for denne udløser kan være minimal uden særlige midler eller indretninger. At forhindre en sådan uønsket fænomen, varmekablet til røret.

VVS

Vandrør, der løber fra brønden eller brøndene i huset, ofte have en lille diameter. Hvis de er lagt dybt nok, dvs. under frysning jorden, bør det kun være bange for unormale kuldeperioder. Men hvis rørene er begravet ved en overfladisk dybde, eller lægges på jorden, bare opvarmning i dette tilfælde ikke ryste, du nødt til at tænke igennem varmeanlægget.

I praksis varmekablet til vandforsyningen er forholdsvis lille diameter og let at bøje, hvilket letter installationen. Ofte brugt til varmerør gulvvarme kabelsystemer, der har ringe eller ingen forskel. Den ene ende af disse produkter isolerede opvarmning og stramt fastspændt for at forhindre indtrængen af fugt og den anden har terminaler til forbindelse til lysnettet.

Montering af varmelegemet udføres enkelt og hurtigt. Varmekablet til rør viklet rundt dem i intervaller på ca. 10 cm, hvis vandet er lagt på jorden. Hvis det går under, kan kablet ikke vind, men bare for at fastsætte langs akvædukt på båndet eller aluminium tape. Hvor fastgørelsen skal ske så venstre del af kablet på en overfladisk dybde i borehullet eller brønd, og den isolerede ende tvinges ud. Efter viklingen er afsluttet, hele strukturen isoleret. Elektriske ledninger er forbundet til varme controller, der styrer og opretholde dets temperatur ikke er lavere end det forudbestemte niveau.

Afløb og nedløbsrør

For kloakering og afløb varmekabel til rør mere stive og meget bredere end til vandforsyning. Hans ubestridelige fordele er atmosferostoyksot og fugt, så det er mest ofte placeret direkte i kloakrør og afløb. Hvis en eller anden grund ikke er acceptabel installationen inde i kloak, så varmekablet til rør kan lægges langs afløbet i bunden.

Den ene ende af den isolerede kabel. I den anden er der ledninger til montering til el. Disse varmelegemer er forbundet til elektriske afbrydere, der er udstyret med muffer, der skal aktiveres først, når det er nødvendigt. Hvis du ønsker at opretholde en konstant temperatur og undgå frost afløb, kan det være forbundet med termostaten.

Omtrent det samme princip og opvarmningen udføres nedløbsrør. Kablet er ført i renden eller på en spiral med en opfordring til taget, og elektriske ledninger er forbundet til en elektrisk kontakt eller de monterede elektriske stik. Af termostaten for varmekabel til rendeformede varmerør er ikke tilsluttet, da afløbet er placeret udendørs og kan ikke være isoleret for at bevare varme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.