ComputereInformationsteknologi

Sådan konfigureres Apple Pay: manual. Hvad er Apple Pay og hvordan man bruger

I en tid med mobile betalinger udvikling af it-virksomheder kommer op med for deres brugere mere bekvem og hurtig måde at skille sig af med penge. Så Apples udviklet et nyt betalingssystem, der giver dig mulighed for at betale for køb i butikkerne offline og online ved hjælp af en smartphone eller computer. Apple har formået at gentænke vores og dine tegnebøger og kreditkort, blidt og sikkert "foldede" dem i vores smartphones. Som du ved, er vi i artiklen vil blive drøftet handler om betalingssystemet. Hvad er Apple betale? Hvordan virker det? Sådan konfigureres Apple Pay? Og hvorfor er det nødvendigt?

Systemkrav

Før du konfigurerer Apple Pay på iPhone eller Apple Watch, skal du sikre dig, at dine enheder understøtter denne teknologi. Til disse formål er følgende egnede til smartphones:

 • iPhone 5 (hvis der er en forbindelse til Apple Watch);
 • iPhone 5s (hvis der er en forbindelse til Apple Watch);
 • iPhone 6 (og Plus-versionen);
 • iPhone 6s (og Plus-versionen);
 • iPhone SE (2016 og 2017);
 • iPhone 7 (og en Plus-versionen).

Hvis du har en SmartWatch fra Apple, så Apple Pay indstillinger du kan bruge enhver iPhone, begyndende med den femte model.

Banker støtter betalingssystemet

Fremkomsten af sådanne nyheder var bundet til at blive ledsaget af et samarbejde med de regionale banker. Heldigvis er vores banker ganske stor tilfredshed fremkomsten af Apple Pay i landet. Du ved, der først sluttede sig til nye betalingssystem? "Sberbank". Apple Pay nød selv den ortodokse bank, for at være sikker på om de andre.

Naturligvis listen over understøttede banker kan nævnes:

 • "Tinkoff Bank";
 • "Gazprombank";
 • "Discovery" gruppe (sammen med "Roketbankom");
 • "VTB 24";
 • "Alfa-Bank";
 • Plus en elektronisk betalingstjeneste "Yandex".

For en komplet liste over banker findes på den officielle hjemmeside for betalingssystemet, er der bestemte grænser, der gælder for visse kort. Nogle banker vedligeholde MasterCard arbejde, men en eller anden grund nægter at servicere Visa.

Sådan konfigureres Apple Pay? instruktion

På alle iPhone og Apple Watch timer i forvejen Tegnebog forudinstalleret applikation. Det er os, og bliver nødt til at arbejde med betalingssystemet. Åbn den ved at klikke på knappen "Tilføj kort", og i det vindue, der vises, skal du indtaste oplysninger om dit kort (hvis du ønsker at bruge den, der allerede er i brug til indkøb i iTunes, vil være nok til at vælge underpunktet og fortsæt til check af banken). Hvad der følger er at tjekke dit kort. Det tager normalt mindre end et minut. Nogle banker kræver en personlig bekræftelse eller bekræftelse via SMS kode.

Glem ikke, at for at arbejde med betalingssystemet skal du have en kort, der understøtter kontaktløse betalinger, der er den ene, hvor der PayPass eller PayWave logo (godt, og NFC-chip, henholdsvis).

Hvordan til at betale med Apple Pay i butikker og metroen?

Hvis alle de tidligere stadier af forberedelse er afsluttet, kan du gå på indkøb. Vi gå til butikken og finder det nødvendigt for os terminalen (det skal være en terminal, der modtager betalinger via NFC). Sætter sin finger på en fingeraftryksscanner, og holde telefonen på 2 inches fra terminalen. Apple Pay tjeneste aktiveres automatisk, og vil holde betalingen.

Efter et par sekunder på skærmen på din smartphone bliver grønt flueben, hvilket bekræfter succesen af operationen. Hvis du har vedhæftet et par kort og du normalt betale via "VTB 24", og nu har du brug for en "opsparing", Apple Pay giver mulighed for at vælge det kort til at købe. For at gøre dette, skal du dobbeltklikke på knappen "Home" og vælg dit standardkort. Hvis du planlægger en tur til undergrunden og konfigurere Apple Pay på Apple Watch, kan være meget nyttigt at bruge dem til ture for betaling. Du behøver ikke engang at tage telefonen op af lommen, bare dobbeltklikke på knappen på sagen og skrue tiden "ansigt" af terminalen betaling.

Hvordan til at betale med Apple Pay på internettet og applikationer?

Et vigtigt element i Apple betalingskanaler, i sammenligning med andre tjenester er evnen til at foretage køb på internettet og tredjepartsprogrammer. Dette gøres så enkelt:

 • Vi finder et program eller et websted, der understøtter betalingssystem;
 • vælge en betalingsmetode ved hjælp af "æble" af betalingssystemet (som regel en stor sort knap med et æble);
 • indtaste leveringsadresse og fakturering;
 • Bevis for køb ved hjælp Touch ID.

Køb kan ske ikke kun med telefonen, men også med computeren, er imidlertid købsbevis stadig foregår på telefonen, da ikke alle Apple-computere er udstyret med en fingeraftryksscanner.

betaling sikkerhed

Hvad er Apple betale? Det er den sikreste pung i verden. Apple-enheder, såvel som alle de involverede i dem teknologier, altid forbløffet over deres niveau af sikkerhed. Trænge ind i iOS operativsystem og stjæle data fra det er simpelthen umuligt. Apple og dette var ikke nok, så de har udviklet et specielt tokenization system, når dine kortoplysninger er gemt på telefonen, og overføres til terminalen i krypteret form (i stedet for det kortnummer eller kontoen er overført til et sæt tal). Dette øger sikkerheden for den enkelte betaling.

data kan således ikke være fysisk stjæle, som det er tilfældet med konventionelle NFC-kort. Hvis en standard kort til at bringe en bærbar betalingsterminal, vil kortet automatisk betale for køb og kræver ingen bekræftelse. Telefon som under alle omstændigheder vil anmode en check ved hjælp Touch-id, hvilket betyder, at ingen undtagen du ikke vil være i stand til at bruge penge med din smartphone.

Indtryk, anmeldelser, rabatter

Russiske brugere har reageret på den nye teknologi hurtigt og straks begyndte at teste det fuldt ud. På internettet, mange indlæg dukkede hurtigt på nye betalingssystem. Nogle har ikke umiddelbart regnet ud, hvordan at oprette Apple betalingskanaler, og derfor vred på nettet indtil endelig kan ikke klare de fremskridt og er ikke undersøgt grundigt instruktioner.

Mange mennesker er bogstaveligt talt tvunget selskabet til at forsøge at Apple betalingskanaler, begyndte en massiv reklamekampagne med rabatter og bonusser fra forskellige butikker og caféer. Gratis biografbilletter, burgere til halv pris og en rabat på rejser i metroen har gjort deres arbejde. Et stort publikum af brugere mindst én gang, men tyet til hjælp fra Apple betalingskanaler, derved provokeret en hidtil uset stigning i populariteten af denne teknologi. De fleste nyhed skræmte sælgere. Dette især rørt de små butikker, hvor ingen har brugt coaching, og hvert køb fra telefonen syntes at nogle frygtelige magi eller bedrageri. Et år senere, har situationen ændret sig, og lignende episoder ikke forekomme. Alle er brugt. Og så vant at det er usandsynligt, at ønsker at give op. Medlemmer af betalingssystemet alvorligt bagt på teknologi og er usandsynligt at forestille sig livet uden.

i stedet for en konklusion

Som du kan se, Apple Pay - det er nemt. Det er endda let, meget interessant og praktisk. En ny tilgang til at gøre betalingen tydeligt ændre verden i den nærmeste fremtid, hvis det ikke har ændret sig. I en kort tid, Apple planer om at indføre en mulighed for at overføre midler fra enhed til enhed med en speciel Apple Cash virtuelle konto, og det er helt klart ikke det sidste skridt i udviklingen af tjenesten. Måske, Apple virksomheden ikke ønsker at blive en bank og tilbyde at holde midler på sit regnskab.

Nu hvor du ved, hvordan du konfigurerer og bruger Apple betalingskanaler, er det tid til personligt prøve det i praksis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.