LovStat og lov

Hvorfor har vi brug afdelingen for forældremyndighed og værgemål

Institut for forældremyndighed og værgemål findes på hvert af distriktet administration. Hvorfor er det nødvendigt? Det skal håndhæve love mod børn. Medarbejderne kan bede om hjælp, hvis krænket børns rettigheder. For eksempel blev han ulovligt udledt fra lejligheden , hvor han boede. Det er også ansvarlig for at bestemme Forældreløse i nye adoptivfamilier. Og så sørger for, at børnene var der komfortable. Alle opgaver struktur foreskrevet i "Lov om værgemål", dvs. enhver handling specialafdeling bør kun være inden for lovens rammer. Hvis du oplever nogen friktion, ikke for doven til at studere reguleringen. Måske personalet simpelthen ikke kan gøre andet.

Afdelingen definerer begreber som værgemål, protektion. De er tæt knyttet til hinanden og er afledt fra hinanden. Mærkning - et barn ind i en ny familie, som er tildelt status som "udskiftning". Det kunne være en hvilken som helst familie: et barnløst par, der ønsker at give hende kærlighed og omsorg, familien har allerede børn, og som har besluttet, at Det kan hjælpe en anden, og sådan enhed i samfundet, som familiens hjem.

For at få forældremyndighed kan børn efterlades uden pleje - pleje af forældrene. Når dette sker? Hvis forældrene dør og andre slægtninge ikke kan eller ikke ønsker at tage dem med sig. Det sker så at de pårørende og nej. En anden kategori - hittebørn og "refuseniks" børn, hvorfra direkte nægtede moderen på hospitalet, eller som plantet et eller andet sted. Hvis dette sker med en nyfødt, de forårsager minimal psykiske skader, men der er vilde tilfælde af kode kaster børnene 3-7 år gamle, de har en levetid kommer til skade. Jo ældre barnet er, jo sværere vil det tage et sådant forræderi.

Og børnene er forældreløse med levende forældre. Vi taler om familier med antisocial livsstil. Så, identificere og bygge ud af disse børn og er engageret i afdelingen for forældremyndighed og værgemål. Og efter det skal han udføre protektion - støtte dem i nye boliger. Disse aktiviteter omfatter kontrol over, hvordan det brugte de penge modtaget på grund af barnet, kontrollere de betingelser, hvorunder han lever.

forældremyndighed og værgemål afdeling er ansvarlig for den slags familie barnet får. Vi har nu i landet lanceret en kampagne "Jeg vil give barnet er i gode hænder." Vi er forfærdede syge amerikanere med vores børn og beskedent tavse om, hvad vi har gjort. Barnet - ikke en hvalp, kommer han ind i familien med deres gener, er ofte mangelfuld, med deres ideer, med deres personlige problemer. Hver plejeforælder må spørge os selv, om det er klar til at klare alt dette, har nok tålmodighed, viden og det vigtigste - kærlighed. Hvis du ikke er sikker på deres evner, ikke blive involveret, ikke zartes på rettigheder, så tænk på, hvad der kunne komme et tidspunkt, hvor du ønsker at vende tilbage barnet. Du skal vide - et barn, der forrådte to gange, vil ikke være i stand til at komme sig efter denne slag nogensinde. Ingen psykolog hjælper ikke. De fleste af dem forbitrede og bliver en scumbag. Det værste er, at give børn alle i en række, vi er frugten af deres egne. Dette problem er ikke i dag, det vil brand fem år til syv. Hvad skala, det vil tage, vil afhænge af, hvor trofast arbejder afdelingen for forældremyndighed og værgemål er nu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.