Mad og drikkevarerHovedret

Sesame: fordele og ulemper ved begge

Kendte sesamfrø er frugten af mange års kulturelle planter tilhørende olie sorter. Solsikkefrø dannes i bælg, der er bundet til den periode, frugtsætning planter. De har forskellige farver og næringsværdi: hvid, grå, gul og brun betragtes som mindre mættede nyttige elementer, mens de sorte frø af indholdet af de højeste. Frøene producerer den berømte sesamolie, bruges i madlavning, og alternativ medicin. Der er tradition for landene i Østafrika, hvor den aktivt bruges i madlavning: stegt sesam, som stadig har navnet "til", tilføjede til salater, bagværk, fiskeprodukter. For os, denne olie, mens "at give" eksotiske og ikke bredt tilgængelige. Men på grund af sin hyppige tilstedeværelse på butikshylderne, ville det ikke skade, at stifte bekendtskab med på tæt hold den pågældende vare og finde ud af, hvad der kan bringe Sesame: skade eller gavn.

Den værdifulde sesam

Det menes, at vegetabilske olier har via kosten egenskaber. Men den sesamolie kan ikke betragtes som en sådan kategori, fordi det er for fede og højt kalorieindhold. 100 g af olien indeholder i gennemsnit 580 kalorier, så det er ikke egnet til kost. Sesam, anvendelse og skader, som er forårsaget af et højt indhold af mikro- og macroelements, er en lagerbygning af vitaminer, flerumættede og indeholder umættede fedtsyrer, har antioxidative egenskaber, renser kroppen og dens organer af toksiner. I sin sammensætning indeholdt Vitamin A, E, C, oliesyre, stearinsyre, palmitinsyre, linolsyre og oliesyre. Det har et triglycerid, glycerin, phytin stof, lecithin, beta-sitosterol, hvilket påvirker sænkning af cholesterolniveauet. Sesamolie er en naturlig udgangsmaterialer som magnesium, zink, magnesium, jern og kan udgøre den daglige humane krav til disse elementer.
Sesam, gavnlige og skadelige virkninger af, som afhænger af dets mængde, er uundværlig i profylakse af ledsygdom og problemer med knoglevæv, fordi indholdet af calcium i det er meget høj. Selv i sesam meget protein og substans thiamin og phytosterol reducere risikoen for aterosklerotiske manifestationer. Biologisk aktive stoffer af sesamfrø er til gavn for processerne i lever, tarm, mave, styrke immunforsvaret, udsendes nyresten, behandle anæmi, lunger og bronkier, skjoldbruskkirtel hyperfunktion. Olie virker effektivt på terapeutisk massage og komprimere sammensætningen til hudsygdomme.

Andre egenskaber af sesam

Olieholdige frø og et produkt såsom sesam (fordele og ulemper, som er direkte proportional med mængden af dets brug), kan forårsage en person kvalme, slå ud appetit, forårsage mild diarré. Disse virkninger forårsage overdreven fedtet af olien indeholdt i frøene kendt af alle. Disse produkter er ikke anbefales til folk med øget blodpropper diagnose af olie kan føre til trombotiske tilstopninger i blodkarrene. Mere kan være særhed sesam, som forårsager allergiske reaktioner. Sesame, gavn og skade er indlysende, kan langsom fordøjelse og forårsage tørst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.