SkønhedHår

Sesamolie - en kilde til vitaminer til hele kroppen

Hvad ved vi om den sesamolie? Jeg er sikker på mange af jer er kommet til at tænke tanker om lækre sesamfrø, som drysset med duftende boller. Mange kvinder tilføjer sesamfrø i tilberedt mad, hvilket giver dem en særlig aroma og smag. Det giver en særlig smag fadet er olie, som er indeholdt i disse små frø.

Men den fantastiske smag kvaliteter - det er ikke de vigtigste funktioner af sesamolie. Det faktum, at det indeholder essentielle fedtsyrer, såsom linolsyre, arachidinsyre, stearinsyre, palmitinsyre, oliesyre, etc. Disse uvurderlige komponenter er vigtigt for den menneskelige krop for at den fungerer korrekt. Medtag deres kost sesamolie, du dermed hjælpe kroppen klare de problemer i hjertet, samt være i stand til at normalisere blodtrykket. Desuden, når olien indeholder zink, magnesium, phosphor, kalium og jern. Tilstedeværelsen af sådanne nyttige mineraler hjælper med at regulere det respiratoriske og kredsløbssystemet.

Udbredte sesamolie i folkemedicinen. For eksempel med hjælp fra mange behandle gastritis. Bare tage en spiseskefuld smør før måltidet, to eller tre gange om dagen. Med en kold kendere af folk behandlinger anbefales at gnide lidt opvarmet olie i brystet og fodsålerne. Hvis bekymret om problemerne med tandkødet, vil det også være med til at styrke deres olie, som bør holdes i munden i 10 minutter.

Udbredte sesamolie i aromaterapi, når den tjener som det grundlæggende fundament for duftende sammensætning. På grund af sin særlige trænge ind i de dybere lag af huden er det ofte også anvendes til medicinsk og kosmetisk massage.

I dag flere og flere kvinder bruger traditionelle opskrifter til at lave en maske for ansigtet eller hår derhjemme peeling creme. Sesamolie har været meget anvendt i hjemmet af Kosmetolog, foruden, er det absolut alsidig ingrediens, der er egnet til at skabe værktøjer til alle hudtyper. Det er også ofte anvendes i ren form. Sesamolie er anvendes til ansigt og bløde cirkulære gnide bevægelser til kinderne, pande, hage, efterlader 25-30 minutter og derefter skyllet med vand ved stuetemperatur.

Kig på orientalske skønheder, der først fanger øjet? Det er rigtigt, deres smukke lange og tykke hår. I århundreder, asiatiske kvinder er bemærkelsesværdige for deres skønhed, ren hud og stikkende øjne fra under tykke vipper, og alle, fordi de brugte sesam olie til hår, hud, osv

Når gnides ind i hovedbunden, dette væld af sporstoffer "mirakel eliksir", bruger det som en nærende maske, så efter et par uger vil være gunstige ændringer set. Dit hår bliver tykkere og dit hår vil have en sund glød, foruden, vil de begynde at vokse hurtigere. For at gøre sådan en maske, bare gnid ind i rødderne af håret en lille mængde af sesamolie, efterlader en del af en time. Du kan afslutte hoved med et håndklæde. Efter den procedure, du skal bare vaske dit hår som du plejer at bruge shampoo og balsam.

De, der ønsker at have en tyk frodige piskeslag kan bruge de mirakuløse egenskaber sesamolie. Det er nok til at fugte vatpind i det og lægge på vipperne, og deres rodzonen. Den mest effektive prodelyvat denne procedure før de går i seng, hvilket efterlader en rig sammensætning af olie på øjenvipperne for natten

Til sår, revner og ar i huden hurtigt strammet, også bruge denne værdifulde produkt, som blev påført på de angrebne områder af kroppen som et kompres.

I dag, sesamolie, hvis egenskaber er virkelig forbløffende, kan du købe næsten enhver stof butik eller special-forretning. Dette produkt opbevares i lang tid, og de retter tilberedt i sin brug, vil finde en ny duft og smag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.