Nyheder og SamfundMiljø

Den største kirkegård i Rusland: område og beskrivelse

Hvis før kirkegården var bare det område, hvor begravelsen blev gennemført, på nuværende tidspunkt er de blevet historisk og kulturelt værdifulde frilandsmuseer. I verden er der mange kirkegårde, der er så smukke og vidunderlige steder, der tiltrækker millioner af turister. Fans anser det deres pligt at besøge gravene og hylde berømte komponister og digtere, musikere, offentlige og politiske figurer og historiske tal.

Hvad er den største kirkegård i Rusland?

Toppe og vurderinger er ikke begrænset til museer og monumenter, bjergtoppe og turist punkter på kortet. Kirkegårde er også kategoriseret og inddelt i grupper efter popularitet, størrelsen og antallet af grave.

Den største kirkegård i Rusland, der er endda nævnt i Guinness Book of Records, er beliggende i Rostov ved Don. Efter område, anses det for den største i Europa. Ifølge statistiske data, kirkegården område dækker omkring 360 hektar. Dette er til trods for, at de gravpladser (ved lov) ikke bør overstige fyrre hektar område. Fra 2003 var der mere end 321 tusinde grave. Nu er dette tal er meget større og mere markant.

Åbnede den største kirkegård i Rusland var i 1972. Her er der den traditionelle begravelse og urne. På kirkegården krematorium værker og flere store mindesmærke kontorer, der tilbyder tjenester til bortskaffelse, produktions af erindringsmønter plader, og så videre. D. Derudover er der en stor privat tempel og kapel, ligger direkte på det område af kirkegården. I nærheden ligger Kolumbarium og administrative bygninger.

Beskrive og ikke at omgå

Det område af kirkegården til at blive mere og mere hvert år. Ifølge statistikker, hver dag det der foregår her omkring halvtreds begravelse. Kirkegården er snarere store størrelser ulovlige kirkegård, hvor de lokale begrave deres kæledyr. Bypass kirkegården til fods - bare umulig opgave, kan det tage et par timer. I denne henseende, på det område af bussen går hvert 30. minut.

De lokale kalder den største kirkegård i Rusland ikke kun som en begravelsesplads, eller en by af de døde i byen de levende. Der er sagt af vidner, kan ikke se horisonten. Hvis du vende rundt, kan ikke andet end gravstene og kors ikke ses. Når her første gang, kan du nemt gå tabt.

"Southern"

For første plads i rækkefølgen af de største kirkegårde kirkegård med Rusland i Rostov ved Don kan konkurrere sydlige Kirkegård i St. Petersborg. Dens område har også omkring fire hundrede hektar. Den blev gravet i 1971 og fungerer i dag. Udsigten til ekspansion der er administrationen forsøger ikke at blive nægtet i Gravene.

I denne kirkegård er begravet berømte sportsfolk og musikere, skuespillere og Sovjetunionens Helt. Ifølge statistikker, at antallet af grave her allerede overskredet 300 tusind.

"Piskarevka"

Den største kirkegård i Rusland er også placeret i St. Petersborg og Moskva. Den berømte "Piskarevka" var oprindeligt kun en lille felt i udkanten af St. Petersborg. I trediverne i det 20. århundrede var der placeret en ledig grund på det sted, hvor et par år senere blev det besluttet at etablere en kirkegård. Den officielle dato for åbningen af 1938. Toppen af de begravelser fandt sted i årene med den Store Fædrelandskrig. På dette tidspunkt vi grave store grøfter, der blev massegrave. Ifølge statistikker, under krigen og i årene efter hendes Piskarevsky St. Petersburg mere end 480 tusinde mennesker blev begravet.

I efterkrigstiden, omkring de "Piskarevka" rejst huse. Ligesom andre største kirkegård i Rusland, Piskarevskoe dukkede op i hjertet af boligområder. I Sovjettiden blev der bygget en masse mindesmærker og monumenter til ære for ofrene for belejringen af Leningrad. I midten af kirkegården er kendt i hele landet mindesmærke, som er afbildet de mindeværdige sangtekster og digte af berømte forfattere.

I øjeblikket er den største kirkegård i Rusland som et nationalt og historisk monument. Det har også et museum status. Der vil være flere dusin daglige udflugter. Og i arkiverne kirkegården bevarede adskillige dokumenter krigsårene, har en unik historisk værdi.

Vagankovsky

I hovedstaden er der også gravsteder markeret som den største kirkegård i Rusland. Areal og antal grave Kirkegård Vagankovsky sat på tredjepladsen. Det område af kirkegården består af omkring halvtreds hektar. De ældste broderlige og individuelle grave på kirkegården mere end to hundrede år. Mange gravsten kan nemt blive kaldt kunstværker.

Placeret på det område af kirken, kontorbygninger og mindesmærke kontor. Ved indgangen hænger et stort kort, som giver dig mulighed for ikke at fare vild i det store rum. Listen indeholder gravene af mange berømte skuespillere, instruktører, digtere, komponister, historiske og politiske personligheder. Det er deres grav, i deres flertal, og blive en attraktiv punkt for turister.

Selvfølgelig er den mest populære her er gravene Esenina Abdulov Benislavskoy, Okudzhava, Vysotsky, Talkova, Pugovkina og mange andre store personligheder.

Perm

Den største kirkegård er også placeret i byen Perm. Det er den største i den europæiske del af de russiske begravelsesplads. Et område på mere end tredive hektar. I øjeblikket er familien til den døde oplever globale problemer med bortskaffelse. Et forbud mod at grave nye grave, da kirkegården området er allerede overmættet med kors, hvælvinger og marmor plader. Podzahoronit kun tilladt afdøde til slægtninge og venner. Og så, lige efter familien vil modtage en tilladelse fra den lokale administration.

Vi arbejder på at finde yderligere områder og reservere områder. Så længe alle begravelse overført mindre "folkerige" kirkegårde.

Opsummering af resultaterne, bestemme, hvad den største kirkegård i Rusland. Liste over store og geografisk kirkegårde, i virkeligheden, er meget lang. De tre "ledere" er en nordlige kirkegård i Rostov ved Don, syd - i St. Petersborg og Vagankovsky - i Moskva.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.