Nyheder og SamfundMiljø

Storbritannien og England - er én og samme?

For mange mennesker, Det Forenede Kongerige og England - er i overensstemmelse med konceptet, synonymer, som anvendes til navnet på den samme tilstand. Men i virkeligheden er tingene ikke så enkel, og i mellem der er alvorlige forskelle, som vi vil tale senere i denne artikel.

Hvad er Det Forenede Kongerige

Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland - er det fulde navn på den uafhængige ø-nation beliggende i den nordvestlige del af Europa, og det optager den største område.

UK blev grundlagt i 1801. Den består af sådanne territoriale enheder (såkaldte "historiske provinser"), som det nordlige Skotland, og Fyrstendømmet Wales Nordirland, med tilstrækkelig autonomi og deres egne parlamenter.

England - det er også en af de "provinser" af Storbritannien (ved den måde, den største i landet). Omkring hende, i virkeligheden, der oprindeligt var der en dannelse af den moderne stat. Men i modsætning til andre dele af riget, det har ikke sin egen lovgivende og udøvende magt, og deres rolle er udført af den britiske nationale parlament.

Ud over disse områder, Det Forenede Kongerige har tre andre krongods - øerne Jersey, Guernsey og Isle of Man, samt fjorten oversøiske territorier, som omfatter for eksempel Gibraltar, Bermuda, Falklandsøerne og Caymanøerne , og så videre ..

England: information om landet

På trods af det store antal afhængige lande, England, igen, er den historiske kerne i Det Forenede Kongerige, og dets befolkning er 84% af alle britiske borgere.

Der var "født" engelsk, og her begyndte dannelsen af en stærk stat. Det begyndte med de germanske stammer i Vinkler og sakserne, der i begyndelsen af niende århundrede, erobrede denne område, der presser briter, der beboede det. I 825, Korol Egbert af Wessex sluttede de fleste af de små kongeriger i ét, hvilket giver ham navnet Storbritannien (som kan oversættes som "landet med de vinkler").

Men da, i 1707, i staten trådte Skotland, og dannede Det Forenede Kongerige, er det besluttet at indklage Det Forenede Kongerige (Storbritannien), for ikke at krænke nogens selvværd. Efter alt, navnet på for eksempel Great England (Storbritannien) ville være helt uacceptabelt for skotterne.

Nogle funktioner i staten Storbritannien enhed

På trods af, at ordet "England" i vores sind hænger nøje sammen med betydningen af ordet "Britain", og endda nogle ordbøger giver navn som synonym, stadig kultiveret mand skal regne ud, hvad deres interne forskelle.

Selvfølgelig kan Englands rolle i hele landet ikke overvurderes. Efter alt, er det hendes juridiske, juridiske og forfatningsmæssige nyskabelser til at lære fra mange lande i verden. Og det er denne del af Det Forenede Kongerige blev vugge den industrielle revolution, hvilket gør den britiske verdens første industrialiserede nation.

Faktisk Storbritannien har en relativt kompleks tilstand struktur, som dog ikke forhindrer hende til at være et eksempel i vedligeholdelse af demokratiske relationer i landet.

Interessant, i Storbritannien er der ingen enkelt forfatning. Det til en vis grad erstattet af et sæt af handlinger af en anden art, common law, herunder en flerhed af retspraksis og visse forfatningsmæssige traditioner. Den vigtigste af disse omfatter Magna Carta (undertegnet i 1215), samt Bill of Rights og tronfølgeloven.

Hvorfor i England har ikke deres eget parlament

På grund af det faktum, at England - den eneste bestanddel af Det Forenede Kongerige, som ikke har sin egen parlament og regering, har landet dannet en bevægelse til støtte for sin skabelse. Efter alt, hvis beslutninger om Skotland alene kan tage den skotske lovgiver, de beslutninger, der træffes i forhold til England og Wales, og den skotske og nordirske parlamentsmedlemmer, medlemmer af det nationale parlament.

Men som svar på dette, repræsentanterne for Labour-partiet hævdede, at hvis den største del af Storbritannien vil modtage uafhængige myndigheder, vil dette føre til, at de resterende små områder dramatisk miste sin betydning, og dette igen kan føre til opløsningen af kongeriget.

Igen er forskellene mellem England og Det Forenede Kongerige

Vi håber, at artiklen har været med til at endelig forstå forskellen mellem England fra Storbritannien. Og endelig at organisere information, endnu engang mindet om deres vigtigste forskelle:

  • UK - en selvstændig stat, hvor en administrativ enhed er del af England;
  • England ingen udenlandske relationer og Storbritannien - er en uundværlig medlem af de internationale organisationer (FN, NATO, EU, OSCE og andre.) Og "dommer" for de afhængige lande;
  • England har ikke sin valuta, de væbnede styrker og parlamentet;
  • England-området er kun en lille del af hele Storbritannien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.