SundhedPræparater

Boyko blanding sammensætning, dets anvendelse, indikationer og kontraindikationer

Blandingen Boyko - en kombination af lægemidler, der er designet til at give analgetisk, anti-inflammatoriske og milde sedative virkninger. Boyko blandingssammensætning konstant, kan det variere lidt afhængigt af indikationen og patientens klager. På den klassiske kombination af komponenter og forskellige variationer er beskrevet nedenfor. Det bør også bemærkes, at komponenter er inkluderet i blandingen er meget billig, tilgængelig, effektiv og har et lille antal af kontraindikationer.

blanding klassisk sammensætning Boyko

Den mest populære "klassiske" struktur omfatter følgende produkter:

 • 2 ml af præparatet "Analgin";
 • 1-2 ml betyder "Diphenhydramin";
 • B12-vitamin - 0,5-1 ml;.
 • 2 mg 2% opløsning af "Novocain".

Disse lægemidler skal fortyndes i fysiologisk saltvand, normalt tager 200-400 ml, i den samme sprøjte. Indgivelsesvej - intramuskulær injektion, men også mulig og intravenøse injektioner. Inden for en kort tid det maksimalt tilladte antal injektioner - 3-5, kan et større antal forårsage en række uønskede bivirkninger. Som vi nævnte, kan blandingen Boyko afvige fra den klassiske, så i stedet for lægemidlet "Diphenhydramine" brug "papaverin", eller disse komponenter ikke anvendt.

Og brugt sådanne ingredienser, der skal blandes i den samme sprøjte:

 • 2 ml af præparatet "Analgin";
 • 5 ml 0,5% 's "Novocain" opløsning;
 • 2 ml 1% "Diphenhydramine" opløsning;
 • 1 ml af præparatet "Neostigmin";
 • 3 ml vitamin B1.

Blandingen Boyko: ansøgning, kontraindikationer og

I neurologi titelforbindelse blanding anvendes til reduktion og bortskaffelse af patienten fra smerten af forskellige ætiologier samt injektion og er lette sedation, de anvendes til at forbedre søvnkvaliteten og sove, og søvnløshed. Dette værktøj virker meget hurtigt, som regel til at lindre alvorlige smerter, sin indsats varer i 3-4 timer. Hvorfor bruge en blanding Boyko? Indikationer for injektion som følger:

 • lumbale eller thorax osteochondrose;
 • interkostale neuralgi;
 • iskias;
 • Vertebrogenic iskias;
 • udtalte smertesyndromer af forskellig ætiologi.

Kontraindikationer til anvendelse i blandingen en smule, er de hovedsagelig forbundet med individuelle intolerance for komponenterne i sammensætningen, især vitamin B12 og forberedelse "Novocaine". Når allergi over for data sammensætning betyder Boyko blanding kan ændres ved at slette dem. Du må heller ikke bruge en kombination af disse stoffer i de tilfælde, hvor du har blodsygdom, udtrykt problemer med mave-tarmkanalen, alvorlig kardiovaskulær sygdom.

Blandingen Boyko: anmeldelser og pris

Udgifterne til alle medlemmer af stoffet er meget tilgængelig, kan komponenterne let købt på et apotek uden recept. En injektion, de gennemsnitlige omkostninger for patienten på 10-15 rubler. De, der oplever vedvarende smerter i ryggen, anbefalede blanding Boyko som et pålideligt værktøj, der fungerer næsten øjeblikkeligt, hvilket giver lindring for et par timer. Men bemærk og ulemper ved dette værktøj. Så har vi allerede nævnt, at blandingen konstant Boyko kan ikke anvendes, dens effekt varer i flere timer, samt give sedation - dette er vigtigt for alle, der kører en bil eller arbejde på produktionen af tunge maskiner. Vi håber, at vores artikel vil hjælpe dig med at vælge en effektiv smertestillende. Men husk, at den endelige diagnose, samt medicin til behandling kan bestemmes kun af lægen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.