SundhedSygdomme og betingelser

Hvad hvis torturere kvælning i halsen?

Natten kan være for astmatiker værste tidspunkt på dagen, fordi der i denne periode patienten lider af ubehagelige anfald af åndenød. Personen begynder at gå i panik og være bange for, så det ikke har nok luft. Dette fører som regel til forstyrrelse af søvn om natten og om dagen kan påvirke ydeevnen, fordi personen ofte vil pine døsighed, mulige humørsvingninger, samt manifestation af irritabilitet. Hvordan man undgår natlige angreb, og hvorfor natten, under søvn, astmatikere står over for et sådant problem?

Kvælning i halsen i løbet af natten på grund af nogle ændringer i patientens krop, der bidrager til en indsnævring af bronkierne. Den første grund er at reducere produktionen af hormoner, der understøtter de bronchiale træet i udvidet tilstand. Den anden grund bliver nervesystem, som under indflydelse biokemiske processer omarrangeres, så skaber gunstige betingelser for bronkospasmer, derved drastisk faldende permeabilitet bronkier. En sådan negativ fysiologiske processer intensiv i den tidlige tidspunkt af dagen, omkring 4-6 am. Og jo mere kompleks din astma, jo sværere bliver det at trække vejret i morgen. Derfor er læge har ordineret et behandlingsforløb af bronkial astma, primært søger maksimal indflydelse på bronkier natten.

ikke kun fysiologiske processer i kroppen, kan dog medføre kvælning natten. Måske i det rum, hvor du sover, er der et allergen, der er agent provokatør angreb. Kvælning i halsen kan være forårsaget af støv i rummet, eller dyreskæl. Prøv ofte ventilere det rum, hvor du sover, støv tabellerne og banke ud tæpper. Måske mider bosatte sig i din hovedpude eller dyne. I så fald bør du helt ændre strøelse og puder til at give til renserier. Vær opmærksom på de lægemidler, der anvendes ved sengetid, i sjældne tilfælde kan de være skyld i dine problemer. Indenlandske faktorer er ret almindelig, men let at slippe af med dem, og dermed forhindre kvælning i halsen om natten.

Hvis du stadig har udelukket enhver mulighed for allergi og astma natten stoppede ikke, er det bydende nødvendigt at konsultere en læge. I de fleste tilfælde vil lægen anbefale medicin, der udvider bronkierne under søvn og vil operere omkring 12-14 timer. Tilsvarende kan langtidsvirkende stoffer blive "teopek" handler i ca. 12 timer. Det kan være nødvendigt at gennemgå en række lægeundersøgelser for at etablere den sande årsag til angrebene.

De, der kvælning i halsen er meget almindeligt, er det nødvendigt at følge nogle gyldne regler. Prøv først ikke at fylde din mave før sengetid. Sen middag kan forårsage søvnforstyrrelser og nervøsitet på den næste dag. Det er tilrådeligt at spise sidste gang to timer før sengetid. Dette er en af de grundlæggende rettigheder for hver astmatiker, som en fuld mave kan forårsage åndenød blive synlige, hvilket vil bidrage til fremkomsten af bronkospasme i en drøm. For det andet ikke bo i den liggende stilling - under et angreb, er du nødt til at sidde eller stå. Gå rundt i lokalet, laver simple åndedrætsøvelser. For det tredje vil en termokande med varm te på natbordet spare dig løsnet ethvert angreb. Tag et par slurke af varme drikke og, vigtigst af alt, holde op med at gå i panik. Kvælning under søvn kan altid forebygges, hvis ikke at gå i panik og frygt, som kun vil forværre dit problem. Og, selvfølgelig, holde for dig selv og bruge inhalatoren. I meget alvorlige tilfælde skal du kalder "ambulance."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.