ComputereComputerspil

Need for speed mest eftersøgte: afleveringer

En af de bedste racing spil på alle kriterier - fra grafik til virkelighed - i dag anses for Need for Speed mest eftersøgte, som passage kan tage dig et par dage eller en måned. Sagen er, at du ikke har nogen grænser, ikke at køre ind i en klar fortælling rammer og ikke nøjes kun, hvad der er hensigten med udviklerne. I spillet vil du ikke kun få adgang til et bestemt sæt af numre, men relativ frihed.

Nesyuzhetnaya komponent Behov for hastighed mest eftersøgte

Udviklere, der sætter sjælen i et nyt mirakel spilindustrien, forsøgte at herlighed. De skabte for spilleren til en by, hvor han får næsten ubegrænset frihed. Du kan enten målrettet gå til målet og for at opnå det ret hurtigt, og i ro og mag nyde alle de charme af Need for speed mest ønskede. Passage af dette spil vil være hurtig og smertefri, men det anbefales stadig at bo og udforske byen, ikke blot at deltage i konkurrencer, men også teste tålmodighed af politiet. Til rådighed for du handler, hvor du kan købe nogen opgradering eller at pumpe udseendet af din bil. Gå væk fra forfølgelse, tjene penge, købe nye biler og forbedringer til eksisterende - du har mulighed for at have det sjovt så meget som nødvendigt. Men der kommer et tidspunkt, hvor der er fokus på historien.

Plottet Brug for fo Speed Most ønskede

Utroligt, historie del af spillet er imponerende - er sjældent set i bil simulatorer. Normalt er de en samling af spor, der er forbundet med hinanden, men plottet selv i disse spil der. Men det gælder ikke for Need for Speed mest eftersøgte, den passage, der åbner før spilleren mere og mere interessant vending i begivenhederne. Nogle situationer ondt at den hurtige, og sat ud, mens andre trænge ind i sjælen og gør dig til at le eller græde, og hver karakter, og hver fjende har sin egen karakter, som vil afgøre holdningen til spilleren ham. Essensen af passagen af historien er som følger: der er en sort plade, der er angivet alle de fedeste racere byen. Du skal også være bedre end dem alle, og hvad du vil gå hele spillet.

Nuancer i passagen

Når du har besejret sin første modstander i konkurrencen, vil du forstå, hvorfor du har brug for det. Med hver besejret fjende vil du åbner nye biler købes i salonen. Mere end 30 luksusbiler venter på det øjeblik, hvor du mestrer alle 15 ryttere, der er anført i den sorte liste. Dette vil hjælpe dig til opgraderinger, som du kan købe i butikken for penge tjent ved arrangementet. Meget kan tilpasses og tuning din bil - det er noget, der kan prale Need for speed mest ønskede. Passagen vil imidlertid ikke være mulig uden en særlig tid for deceleration tilstand, som svarer til "turbo" eller "nitro", som var til stede i tidligere spil i serien. Glem ikke om politiet, der vil jagte dig overalt, så for ikke at overtræde færdselsreglerne, kan du ikke blive den sejeste racer. Men hvis du er adræt nok til at undgå et møde med politiet, samt vedvarende og stædig til at besejre selv de stærkeste fjender, så intet vil stoppe dig på vej til titlen på den fedeste rytter byen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.