ComputereComputerspil

Sona: vejledning og historien om helten League of Legends

League of Legends - Den mest populære MOBA - et spil, der tiltrækker et stort publikum i øjeblikket. Spillet er førende blandt tilsvarende antal deltagere. Et stort antal mennesker giver deres fritid League of Legends. Sona, guider, som vi præsenterer i denne artikel er blot en af de foretrukne gaming tegn.

Historien om den mystiske udseende af Saone

Mange spillere har deres foretrukne tegn i League of Legends. For hver kæledyr er nyttigt at vide vejledning. Son (Sæson 5) var ikke det værste karakter i placeringerne. Mange mennesker har brugt for hendes meget vellykket fest. Men vi er mere interesseret i, hvad der vil nu Sona. Hyde Sæson 6, som vi giver nedenfor et par meget nysgerrig, men stadig dykke ned i historien om denne karakter.

Ifølge historien selv Sona husker ikke hans rigtige forældre. En baby hun blev fundet på dørtrinnet af en af de Ioniske læ. Pigen lå på en smuk aristokratisk sag, hvor den gamle musikinstrument blev fundet. Sona var tavs og stille barn, men ejerne af internatet fandt, at det var en konsekvens af hendes stumhed. For hende var der ingen plejeforældre. Til ved afgangen fra den læ den forældreløse havde pengene, ejerne besluttet at sælge instrumentet. Men det viste sig umuligt. Tool mærkelige måder holdes tilbage til Sonia. Nogle gange bragte han tilbage rige samlere-købere, men nogle gange er det simpelthen fundet på tærsklen til børnehjemmet.

Voksende Sona

Denne historie kom til en velhavende aristokrat-demasiyki. Hendes navn Lestari Byuvell. Hun gik til Ionia, at se med mine egne øjne en mystisk forældreløse. Hun viste musikinstrument, der forsøgte forgæves i mange år til at sælge, og kvinden kastede et hurtigt blik på ham, og derefter, uden at sige et ord, gik lige til det rum til pigen. Han er vedtaget af en kvinde Sonu og blev hendes ven. Det har hjulpet åbne en magisk obligation, som var til stede mellem Etoile og sjælen i Saone. Etoile - dette var en mystisk musikinstrument. Musik Sona erhvervet mirakuløse egenskaber: jingle værktøj bringer ro, eller omvendt, urimeligt bekymret. Kort Sona blev en stjerne, fulde huse. Hun improviserede altid og nemt at styre følelser af lyttere, spille på strengene i deres sjæle. Men der var en mørk side til hendes evner. Sona lærte efterhånden at bruge et musikinstrument som en usædvanlig dødbringende våben. Når et specifikt spil det Etoile var i stand til at dissekere ting og kød i det fjerne. Hun finpudset sin mærkelige kunst alene og nåede perfektion og som musiker, og som en kriger. Finpuds dine færdigheder, kom hun til verdens eneste perfekte koncertsal for symfonier skræmmende dødbringende. Som du kan forestille dig, det var Fields of Justice.

Sona: Hyde

Sona - fremragende, hjælpsom support for størstedelen af ADC. Det anbefales at spille sammen med en velkendt person, som man kan stole. Hvad er det så bemærkelsesværdigt? Det er praktisk Sparer allierede, og med 4-6 artami hun selv, som om en tank trygt kan igangsætte. I dette tilfælde taler vi om pubben, hvor modstanderne er glade for at ødelægge teknisk support eller tank, mens live hele DD til de af deres senere roligt dræbt.

Essensen af Hyde Sonia

Bemærk at vinde sats - det er ustabilt. Og virkelig dine evner kan bestemmes præcist i rang, selv om der ikke altid er sandt. Køb skind som, er det nogle gange ekstremt hæver moralen. Dette er en lille hemmelighed. Du kan tage oplevelsen løft, så ved trial and error, kan du lære at forsvare linjen ret cool. Således lærer samspil med forskellige figurer.

Som for færdigheder, alt er enkel. Sådan er det tegn Sona - guide det som en teknisk support er forholdsvis enkel: W er nødvendigt at svinge hele tiden, samt Q. Så du kan skræmme eller dræbe fjender. E kun er brug for, når ved siden af dig på båden afgjort skovfoged. Ultimative magt R swing, når det er tilgængeligt. Og det gør ikke noget til nogen, fordi efter tiende niveau er meget lettere at dræbe fjenden teknisk support, og derefter ADC, snarere end omvendt.

Sona og brug afdelinger

Det hele afhænger af situationen og valget af modstander. Måske er der ingen fjende af skovfoged, men meget vred Meader. Ward sætte en lige i centrum og en direkte i buskene nær tårnet T1. Mange er forpligtet til at fjerne afdelingerne, men kun på den tredivte niveau, før du kan selv ikke specielt bekymret, fordi selv tilsyneladende ikke ødelægge fjender, løber forbi.

Glem ikke at bestanden op med runer. Skills er ganske almindeligt. Du kan endda sige, at du fordelte dem selv. Sona, til at guide dig læser - tegnet er ganske enkel, men spillet stil alle sine folk. Især når det kommer til passiv forsørgelse tjeneste.

Nå, nu ved du hvem Sønnen, tegnet League of Legends, wielding fantastiske og dødbringende spil på Etoile. Hyde, som i generelle vendinger er givet her, vil hjælpe dig med at afsløre karakteren bedre. Den hæld det er i stand til at hjælpe allierede og til at nedrive Udenrigsministeriet, og derefter tronen, kun et par minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.