Kunst og underholdningLitteratur

De bedste værker af Kolin Makkalou

29 Januar 2015 døde en velkendt australsk forfatter, der forlod en lys spor i verdenslitteraturen. Blev berømt for den store epos, der blev en international bestseller, stod hun på lige fod med de amerikanske forfattere, der kom til fremtrædende plads efter udgivelsen af et enkelt produkt, - H. Lee og J. D. Salinger. Forfattere, berømte vækket, ved folket og førte en afsondret liv.

Kolin Makkalou, som vil blive drøftet i vores artikel også gik på en afsides ø, beliggende nær Australien, og der, på hospitalet i Norfolk på 78 th leveår døde.

Medicin og forfatter gave

Født i 1937 i Australien, fremtiden forfatter fra en ung alder viste en bemærkelsesværdig talent, skrive digte og fin tegning. Modtaget af University of Sydney pige fascineret af neuropsykologi og ønskede at oprette et kontor, som blev gjort senere. I 1963 blev hun tilbudt at foretage målinger på Yale University, og uden tøven, Colin flyttede til USA, hvor han underviste i lang tid i medicinsk skole. Her blev det skrevet sin første bog, så i alt 25 de lette romaner, skiftevis anslået læsere.

Den første roman - "Tim"

Kolin Makkalou, hvis biografi viser, at hun er et barn manifesterer sig som en kreativ person, har udgivet sin første produkt i 1974. Litterær debut, der fortæller om forholdet mellem en gammel pige og en mentalt retarderet mand, har modtaget positive anmeldelser fra kritikerne. Romanen "Tim", hvor forfatteren brugte hendes erfaring som forsker, solgte godt, og Colin arbejdede som forsker med en lille løn, ved, at han kan tjene skriftligt. Hun begynder at skrive med forventningen om permanent læser venter på kommerciel succes.

Den kommercielle succes episke

Og han undlod ikke at komme til hende. I 1977 udgav han et sandt mesterværk af verdens litteratur, som er blevet en utrolig opdagelse for millioner af mennesker over hele verden. Oversat til 20 sprog en detaljeret historie om den brændende lidenskab af to elskende blev kendetegnende for Kolin Makkalou.

"Tornfuglene" - en kvindes affære, hurtigt forvandlet til en af de mest betydningsfulde bøger af sidste århundrede. Sådanne værker, gennemsyret af psykologi og fuld af stærke karakterer, kan tælles på fingrene på den hånd i den litterære verden. I en serie værd bestseller "Borte med blæsten" af M. Mitchell - en bog, hvor en kærlighedsaffære hovedpersoner supplerer den tragiske historie af borgerkrigen. To romaner ligner omfang og dens omfang, men i romanen Kolin Makkalou højdepunkt er den pris, der betales for den stærke følelse, det omhandler de problemer, ikke kun af kærlighed, men også om tro.

Historien om den skæbne tunge kvinder

Rørende historie fanger opmærksomhed af læseren fra de første sider, fortæller historien om forbudt kærlighed og præsten pige Maggie. Som bemærket af kritikerne, denne historie er ikke en bestemt kvinde, og vi taler om skæbnen for hele generationer af irske familier oplever problemer, men dem, der tror på lykke. For de forfærdelige tab og øjeblikke af glæde skjuler den sande mening med livet.

Hovedpersonen af Maggie på vej til at møde en masse forhindringer, men ingen skade vil ikke være i stand til at bryde sin vedholdende. Uafhængig kvinde, gentage skæbne hans mor kan ikke være med dine kære - en præst Ralph, bevæge sig op ad karrierestigen.

Payback for lykke

Kolin Makkalou hævder, at intet i vores liv går ustraffet. For alle, der var en mand, vil han nødt til at betale, og hvert minut af lykke vil henvende sig til mange års ensomhed. Denne usædvanlige tilgang af forfatteren til den uundgåelige skæbne og en utrolig oprigtighed karakterer, empati hvilket forklarer den overvældende popularitet af romanen.

dyb produkt

Efter udgivelsen af tv-serien i 1983, har modtaget adskillige priser og der slog alle rekorder for seere vurderede, forfatter lidet flatterende talte om arbejdet i instruktøren og skuespillere. Det foreslås, at Richard Chamberlain ikke er egnet til rollen som præsten, og tapen er fjernet lægmand, der ikke ved, hvad de gør.

Mange mennesker, efter at have set showet skyndte sig at læse bogen og blev overrasket over at finde, at en multi-produkt meget mere interessant og dybere end TV-versionen. Nogle etiske spørgsmål i romanen er udeladt direktør, der ønsker kun at fokusere på den forbudte passion kærlige hjerter.

Den nye familie saga

En anden skala kan næppe kaldes et nyt værk Kolin Makkalou. "Touch" - en familie saga med en fascinerende plot og fletter skæbner i viktoriansk Australien. Hjem heltinde Elizabeth, kommer til sin kommende mand, en indflydelsesrig og rig mand, ligesom privatliv og forårsager sympati fra alle, der kaster sig ud i en affære.

Den beskriver en periode i livet af flere familier med personlige tragedier, kærlighedshistorier og blinkende momentane lidenskaber.

Begivenheder i bogen dækker næsten 30 år, og det er interessant at observere dannelsen og udviklingen af Elizabeth, hendes mand Alexander, vokser op børn. Hverken helten, selv et mindre, ikke forbliver det samme som i begyndelsen af fortællingen, hver går sine egne veje, skiftende eller dramatisk eller kun lidt.

Forfatteren fokuserer på udvikling af den tekniske udvikling i landet, og læserne fejre strammet beskrivelse dedikeret guldminedrift og teknik. Kritikere siger, at det var klart - et produkt af en interessant, men ikke helt lever op til romanen, der har bragt utrolig berømmelse Kolin Makkalou.

Historien om den gæld, som overgår al

Flere produktioner australske ikke tiltrække stor opmærksomhed af masse læsere. Psykologisk roman siger, at følelse af pligt til mennesket frem for alt andet, og det er på dette fokuserer Kolin Makkalou. "Blasfemi lidenskab" fortæller historien om kærlighed sygeplejersker, der arbejder i den psykiatriske afdeling på et militærhospital og en krigsveteran, der mener, at han er ansvarlig for hele menneskeheden. Den vigtigste heltinde drømmer og i fredstid, til at give alt af mig selv til mennesker, der lider af forskellige sygdomme, og gør den til den høje pris på lykke.

Den passion, der opstod mellem kvinder og mænd, uanstændighed, ifølge forfatteren, på grund af det faktum, at de elskende glemmer andre mennesker, som er ansvarlige for. Hovedpersonerne valgt pligt, ikke en stor følelse. Det er mærkeligt, at fjernede en spillefilm af samme navn ved gribende historier.

Kolin Makkalou, hvis bøger er skrevet i forskellige genrer, fortalte ærligt de glade og tragiske historier om forskellige familier, vævning dem i de politiske begivenheder og sociale fænomener. Forfatter, der trådte listen over de bedste forfattere af det XX århundrede, vil leve for evigt i hjerterne hos taknemmelige læsere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.