Kunst og underholdningLitteratur

Emne hjemland i værker af AA Blok

Hver digter er portrætteret sit hjemland. Nogen i billedet af moderen, nogen hævdede, at den fædreland - en mor eller kæreste. Andre personificeret hende, forsøgte at vise, hvordan den enkelte, som også går gennem lidelse, kærlighed og lidelse.

Aleksandru Aleksandrovichu formået at kombinere flere muligheder for billeder. På samme tid, med hver ny digt åbner et nyt billede af fædrelandet i sangtekster af Bloc. Men dette betyder ikke, at opfattelsen af deres fædreland havde spredes, holdningen til ham ændrer sig. Digteren forstår og accepterer hjemland i alle dets facetter, storhed og fattigdom, nåde og lidelse.

Begrebet moderlandet for Bloc

Emne hjemland i Blok fungerer ikke oprindeligt til stede. Hun blev sammenfatter stadier af sit liv. Men det var ham, der blev en af de vigtigste i livet for digteren.

For at blokere dette emne kom ikke med det samme. Hun viste sig efter meget vandrer digter og udholdt mange lidelser. Dette bidrog til total fordybelse i emnet Alexander Blok. Og det er derfor, han ikke var begrænset til billedet mønster af moderlandet som en abstrakt værdi. Eller omvendt, som en bestemt område, hvis eksistens er begrænset til tid og rum kontinuum.

Det vil sige, er Rusland ikke eksisterer for ham kun nu og kun på én grænsepost til en anden langs overfladen. Det trænger ind i ting og skæbne, spredt i luften absorberes i jorden.

Det er naturligt, at med sådan forståelse og erfaring af temaet, kan billedet af moderlandet i arbejdet i Bloc ikke har én person, og det samme display i spejlet poetisk dygtighed.

Billede Options Motherland Bloc

Til mest præcist vise deres følelser om sit fædreland, Block brugte sine poetiske billeder på flere forskellige måder. Litterær udskiller sådanne varianter, hvor teksterne vises Homeland Blok

  • fabulousness - ikke en personlig billede af en magisk område, med fantastiske skabninger, gåder, mystiske skove;
  • Romantikken - Homeland elskede er portrætteret som unge drenge, bud, sitrende, unik;
  • Historicisme - den jord, som har en fortid, en historie, og med dem kan ikke ignoreres;
  • fattigdom og elendighed - ikke så meget billedet af moderlandet som en generalisering af sine indbyggere, som gennemgår ikke de bedste tider. Men det betyder ikke svigte sin kant, og taget for hvad er der, men med håbet om positive forandringer;
  • generaliseret billede af et levende væsen - Motherland - et levende væsen, menneske-lignende, men karakteriseringen er givet kun ved hjælp af abstrakte begreber snarere end at angive dem, eller andre funktioner i det ydre;
  • optimisme - på denne måde blok udtrykker sit håb om en lys fremtid i landet, tror på de fremtidige gunstige ændringer.

Eventyrlige motiver i billedet

Billedet af Rusland som en eventyrland, mytiske fund i digtet "Rus". Ikke kun for at beskrive landskabet ligner folklore karakteristisk opfandt terrænet, men også henvisninger til de uvirkelige skabninger såsom hekse, magikere og troldmænd og andre funktioner. omgivende elementer - krat, moser - også ofte bruges i mytologiske fortællinger.

Farverne, der svæver i tankerne på denne beskrivelse, helst sort, grå, beskidt grøn, brun.

Men en brat overgang til en rolig, stille fordybelse i naturen ikke kun gør det klart, at det første indtryk var forkert. En sådan skarp kontrast fremhæver mystik Rus - mørket og frygter stilheden og dovenskab (kysten dovent vasker, gul brud, felt).

Romantiseret billede af moderlandet

Men den mytologisering af moderlandet billedet er ikke noget nyt Block. Mange af hans forgængere rettet til denne modtagelse. En anden ting er, at han gav et eventyr og virkelighed i skarp kontrast.

Som du ved, de mytiske billeder er iboende i den romantiske æra. Men Block var ikke romantisk, så sublime billeder i hans digtning tage på en anden karakter end sine forgængere. Så for at skæbnen for moderlandet er derfor velegnet ikke fra en filosofisk, abstrakt. Han elskede Rusland, som som en kvinde - med engagement, varme.

Men som Aleksandr Aleksandrovich selv, er det fordi i verden af poesi, hvor han søger at opholde sig overalt, er der ingen adskillelse, og dens samlede. Alt generelt med hensyn til digterens hjerte, bliver automatisk personlige. Intim poesi sat til offentligheden, med henblik på at blive hørt og forstået.

Homeland - er en kvinde. Beloved, en ung smuk kone, men ikke hans mor bliver præsenteret i hans arbejde Bloc forgængere. Det er grasserende, stærk, dragende diva, men blid, føjelig, smuk. Digteren trådt på intimization billedet, giver det de træk, som er iboende i og sunget af ham smuk dame.

Hvor dekadent, hævder han, at kærligheden er værd bare perfekt. Lidelse - alt for høje følelser, som skal tage og passerer gennem selve hver, men ikke mister dig selv. Derfor, for at elske Rusland, det nødt til først at føle medfølelse, for at forstå dybden af hendes sorg.

Rusland i diakrone skive

Emne hjemland i Blok kreativitet er ikke begrænset til nutidige forfattere. For bedre at forstå karakteren af dette fænomen, tyede han til historiske ture.

Begrebet Rusland, Rodina enhed identificerer, og dermed landets historie er uadskillelig fra livet for hver person bebor det. Det er, hvis vi betragter konceptet i forbindelse med romantiske også. Så vi er interesseret i fortiden elsker, hendes skæbne som en patriot - historie vinker.

Denne cyklus af digte "On Kulikovo Field" er dedikeret til historien om Rusland. Han giver en panoramisk billede af livet på landet af den mongolske-tatarisk åg og til nutiden. Hertil kommer, digteren udtrykker håb om en lysere fremtid for Rusland, fordi den tilstræber at fremme, meget besejret, har været igennem megen lidelse og efter dette kommer altid velstand.

Rusland - de fattige og de lidende

Som i kontrast landskaber, Rusland er uensartet og landet generelt velbefindende. Vi taler om fattigdom individer, som støder op til den utrolige rigdom af andre, og om skæbnen for landet som helhed. Seriøst bekymrende for en andel af sit fædreland i vanskelige politiske og økonomiske betingelser, digteren stadig udtrykker sin dybe overbevisning om, at tingene vil ændre sig.

Selv i de "gyldne år" i russisk bulling "slettet tre bryst-bands", og malede eger bliver involveret i slap spor. Det vil sige, alle forsøger at erhverve personlige økonomiske velbefindende, glemmer offentligheden. Det er en af de vigtigste, efter min mening, problemerne med det russiske samfund.

I dette tilfælde alle de eksterne tiggeri, Blok fokuserer på den frugtbare jord, den rigdom af jorden. Følelsen af kærlighed til fædrelandet digteren beskriver den rene, naive jomfru. Det er moderlandet tema i poesi resonerer med de erfaringer motiverede om første kærlighed og hendes tårer. Den samme Lidelser, krystal, pletfri, lider han når tænker om skæbnen for landet.

Personlig billede uden henvisning til de specifikke

Den nye vision af billedet af den fædreland giver os en analyse af digtet "Homeland". Enheden i sin cyklus giver os et indblik i billedet af Rusland samt at blive personlig. Men det er ikke bundet til en bestemt person eller en kollektiv billede.

Homeland taler noget, eller rettere nogen generaliseret. Alive, men flygtig. Det er bag forfatterens sjæl som sin vigtigste rigdom og den største lidelse.

Landet er revet fra jorden, materiale og fremstår som en højere sag. Snarere er det ikke det billede af fædrelandet, nemlig kærligheden til det. Dette tyder på en delvis tilbagetrækning fra Bloc af dekadence. Han bor i verden ikke er væsentlig, og det sublime, det løsrivelse fra jordiske bekymrer. Men så genkendte han tilknytning til de reelle fortjenester - moderlandet.

Optimisme i billedet Rusland

Med alt pessimistisk, ved første øjekast, billedet af Rusland Homeland emne i poesi stadig lysere i en optimistisk vene. Forfatteren håber på en hurtig ændring af position. Han forklarer denne enkle lov for retfærdighed, der er sikker på at vosstorzhestvuet. Rusland, der har undergået mange revolutioner, krige, ødelæggelse, fattigdom, simpelthen ikke kan blive rig super stærk magt.

Han sammenligner det med trojkaen, som er tegnet af knuste heste, ikke at vide hvile. Så ikke bange for nogen "slap track" eller snestorm.

Således blev født en cyklus af digte, der kunne skrive mens kun blok - "Homeland". Analyse af digte af cyklen giver tillid til den lyse fremtid og håb i svære tider.

Midler til at skabe et billede af moderlandet

En af de mest almindelige værktøjer, der anvendes af digteren, er personificeringen. Emne hjemland i Blok værker bliver en tæt lyd, Rusland selv gør den til en ung pige, i en vild og utæmmet kvinde, så bliver det et fantastisk sted.

Emne hjemland i Blok poesi er også beskrevet ved hjælp af billedet. På denne indbyggede næsten alle udførelsesformer af billedet arkivering, i større eller mindre grad, der tjener som bekræftelse digt analyse. "Rodina" blok valgte bevidst en simpel navn til cyklus. Dette er resultatet af digteren, udtrykket på papiret alle sine tanker og bekymringer, der har akkumuleret i løbet af et helt liv.

Innovation i Bloc Motherland billede

Derfor, når billedet forstadier hjemland også brugt midler såsom personifikation. Og mange af dem oplivet billedet ved infusion det ind i en kvindes udseende. Men temaet for Homeland blok værker erhvervet en ny betydning - det er ikke en mor, som beskrevet af hendes ven, og en ven, bruden, konen. Det vil sige, det er i sorg og glæde går skulder ved skulder med den lyriske helt. Og ikke nedladende, og hun har brug for at blive beskyttet.

Også usædvanlig og foder i form af noget levende, men samtidig abstrakt. Rusland - ikke et billede, et billede, og associeret hvert objekt med deres ejendele.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.