BilerLastbiler

Lastbiler, ATV'er: funktioner og typer

Tilbage i begyndelsen af det tyvende århundrede designere begyndte at opfinde ekstreme maskiner. Super lastbiler og terrængående køretøjer udviklet af mange ingeniører i forskellige lande. Sovjetunionen har foreslået mange modeller af lastbiler, alle terrængående køretøjer med karakteristika.

Features alle terrængående køretøjer

Ikke alle lastbiler kan få titlen på terrængående køretøj. For at gøre dette, skal du opfylde en række kriterier.

Lastbiler videre ATV lavtryks-dæk. På Rim monteret brede dæk. På grund af det store område forbedrer adhæsion med jorden (eller enhver anden vejbane). Den luft fanget i dækket, teknikken muliggør at overvinde denne type vand barriere, hvilket skaber en vis opdrift.

En anden vigtig forskel ATV'er - "skør" ramme. Den består af to indbyrdes forbundne dele. Dette giver det en fleksibilitet, der gør det muligt for alle hjul røre jorden i alle situationer.

hjulede lastbiler

Lastbiler, alle terrængående køretøjer, der bevæger sig på hjul, er en universel teknik. De er i stand til at bevæge sig uden skade både på veje og på snavs sektioner. Selv vand vil ikke være en hindring for dem. Wheel ATV'er vejer mindre end spores. Men de er i stand til at bære masser af den samme masse.

I betragtning af den udformning af biler er opfattelsen, at hjulet nemt supergruzoviki repareret end deres crawler "fætre". Chassis bæltekøretøjer omfatter en flerhed af metaldele, der udsættes for stærk virkning og blive beskadiget. I feltet, deres reparation er meget mere kompliceret end de hjul lastbiler.

Wheel lastbiler, ATV'er:

  • PT-12 - den første sovjetiske terrængående køretøj.
  • ZIL-49.061, der er bedre kendt som "Blue Bird". Denne flydende lastbil med tre aksler og firehjulstræk. Alle vand forhindringer, han overvinder med hastigheder på op til 8 mph.
  • ZIL-135P kaldet "Dolphin". Dette er en anden amfibie lastbil. På veje er den i stand til hastigheder på op til 65 kilometer i timen, og vand - op til 16,5 kilometer i timen. Den kan modstå en storm med en kapacitet på 5 point og stikker isen på sin vej.

bæltekøretøjer

Lastbiler med terrængående crawler typer har deres fordele. Køretøjer af denne type er kendetegnet ved høj permeabilitet, hvilket er højere end hjulkøretøjer. Crawler lastbiler er i stand til at bevæge sig gennem sneen, sump, pløjet jord og andre vanskelige områder.

En anden funktion - de folde enheder i de to planer. På grund af dette, er bæltekøretøjer ofte sammenlignet med den slange, der kryber på jorden. Denne teknik kan overvinde høje forhindringer, over teknikken.

De fleste sovjetiske lastbiler, terrængående køretøjer, der bevæger sig på skinner:

  • "Vityaz DT". Kendetegnet ved en leddelt struktur, som er mere typisk for hjulkøretøjer. "Knight" er i stand til hastigheder op til 47 km i timen. Den overvinder forhindringer med en højde på 1,5 meter og en helix vinkel på 30 °. Det tager masser af vand til en samlet længde på 4 meter.
  • TM-120, som er magen til den forrige terrængående køretøj. Den adskiller sig kun i mangel af støbeskel.
  • SM-552-03 er lille i størrelse. Men han er i stand til at bære komfortabelt op til 8 passagerer.

Sig hvad fragt ATV'er bedre, er det meget vanskeligt. Det afhænger af deres opgaver og driftsbetingelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.