BilerLastbiler

Bil "Ural-375": tekniske specifikationer, beskrivelse, motor, virkelige ejere

Til dato er der mange bilmærker. På modellerne selv taler ikke, fordi det tæller den sidste umulige. Men når det kommer til biler, er du nødt til at forstå, at nogle har fået særlige distribution. Nogle faktisk kender hele verden. Så hvad sker der, når navnet blev en husstand ord. Det er ikke bare et brand og koncept, men snarere mærkning af visse funktioner.

Start af begyndt

"Ural-375" - blot en af disse enheder. Ja, hele verden, det kan være, og ikke kender, men her i CIS er svært at finde en voksen, der ikke ved, hvordan han ser ud.

Beslutningen om at producere den nye bil blev taget af centralkomiteen for det kommunistiske parti af modellen så langt tilbage som 1958. Som en af de største producenter blev valgt som tiden Ural Automobile Plant. Det ligger så langt i Miass, nær Chelyabinsk.

Massive rekonstruktion bestilt af regeringen i det enorme land, krævede de store udgifter. Mål måtte simpelthen helliger midlet. Men, hvis man ser på de "Ural" køretøjer, kan vi sige, at alt viste sig kunne ikke være mere succesfuld.

projekt

Formålet med rekonstruktionen, som blev nævnt lidt over, er behovet for at oprette en ny lastbil. Visse karakteristika iboende i den oprindelige kredsløb, og dem stålskinner, som vandrede plan.

Landet havde brug lastbilen til at arbejde i områder med høj terræn obstruktion. Til dette formål blev det besluttet at udarbejde en hel masse fem-ton lastbil. Og det er ikke en joke, da masseproduktion begyndte i 1961, og fra det øjeblik på vejen havde efterladt en masse biler.

Historien om bilen "Ural-375" starter lidt tidligere. Tilbage i 1958 prototyperne gik på vejen. Strengt taget er de tog kun en del i en demonstration ved paraden. Desuden har det ikke været sådanne lastbiler.

De første forsøg

Den allerførste test par var blevet noget helt nyt. Faktisk er der ikke meget der skete. Hovedsageligt fordi, for maskiner med en markering kaldet "Ural ZIS Nami-375" brugte elementer fra ZIL. Mindst en af prøverne blev generelt udstyret med en kabine fra 130:e model.

Derudover designs var ganske alvorlige fejl, som ikke er tilladt at bruge dem, da det oprindeligt var hensigten. For eksempel, at motoren ( "Ural-375") for "konceptet" var, for at sige det mildt, ikke godt nok. Hurtigt sled detaljerne, hele tiden tilfælde af brud. Det virker ikke korrekt hele systemet såsom en kobling eller bremse. Hertil kommer, at ordningen var mangelfulde - broer, som grundlag for enhver bil, var ikke tilstrækkeligt strenge. Sidstnævnte fører til alvorlige problemer. Det skal også bemærkes dog, at lånt kabinen ikke var tilstrækkelig modstandsdygtig over for vibrationer - under ufremkommeligt terræn, det kunne være en kritisk faktor.

Det andet trin

De er, som sædvanlig, var bare "Ural-375". Scheme dens struktur var næsten identisk med i dag. På trods af at han forblev næsten et år til 1959 var det en stor landvinding forud for starten af serieproduktion. Den part, der har nedstammer fra transportbåndet var udstyret med kahytter på sin egen produktion.

Faktisk bilen "Ural-375" specifikationerne er ikke slemt nok. Selv for en test-serien. Hertil kommer, at i henhold til rækkefølgen af den daværende Forsvarsministeriet er der foretaget nogle ændringer. For eksempel over platformen tilt blev installeret, samt over førerhuset. Glas kan være rene. Alt dette skyldtes militære behov.

serialitet

Efter de ovennævnte forsøg, har ledelsen af landet er blevet godkendt i begyndelsen af serieproduktion. De første resultater kan ses allerede i november 1960-aftalen. Så den "Ural-375" for første gang at vise folk præcis den måde, det er nu.

De første par år var afsat til markforsøg. Indtil 1963 alle kontroller har bekræftet de markerede tekniske parametre. I virkeligheden, for al den tid blev udviklet endda anbefalinger til forbedringer. Nogle oplysninger om ingeniørerne kaldes en tvivl, fordi de fokuserer på det faktum, at der ikke er fejl.

produktion

"Ural-375" - bilen masseproduktion. Bestandene gik ned et hundrede ti tusinde eksemplarer.

Produktionen fortsatte indtil sammenbruddet af Sovjetunionen, det vil sige frem til 1992.

En sådan kvantitativ tilstrømning af meget let på grund af det faktum, at bruge dem bogstaveligt talt overalt. Faktisk var det svært at finde nogle mere almindelige lastbil. Ikke så stor som nogle modeller af Kraz køretøjer, han stadig kunne nemt køre gennem ujævnt terræn, bærer en masse forskelligartet gods.

"Ural-375": tekniske specifikationer

Motoren i denne lastbil terrængående køretøj, blev afholdt under etiketten "ZIL-375". Udformningen af V-formet, otte-cylindret motor. Den effekt er ganske høj, ved 180 hestekræfter.

Separat, det er værd at bemærke, og et centraliseret system for ændringer i dæktryk. For lastbiler, der er bestemt til at rejse på ujævnt terræn, er det en ganske vigtig faktor. Gearkasse, installeret her, en fem-trins. Også den udstyret med en dobbelt kobling transmission.

En anden er at sige om systemet for tilbagesendelse. Den omstændighed, at de to versioner blev produceret. Ældre kontrol var vanskeligt, fordi den manuelle betjeningsgrebet reversibel foraksel på en af tre positioner - tænde og slukke. Disse er kun to, men sidstnævnte kan låses eller låses op med centrum forskellen. Den nye version af den samme, som kom ind i strukturen i 1965, overtog en forenklet i høj grad mekanismen. Således broen var altid på, men center forskellen installeret planettypen, med asymmetrisk lås.

Styremekanismen også skal diskuteres separat. Styringen boks er udstyret med en speciel hydraulisk - drive en sådan maskine svært uden ham. Der arbejdes med bremsen booster, men pneumatisk.

ulemper lastbil

Hvad er den "Ural-375" tekniske funktioner? De har en masse at fortælle om bilen. Men det var ikke nær så perfekt som det ser ud ved første øjekast.

Først og fremmest ejere i en bedømmelse, kendt som en enorm brændstofforbrug, der er brugt på motoren. Indeks slog alle rekorder for maskiner i denne klasse, og var otteogfyrre liter pr hundred kilometer. Om vinteren, denne sats nået 60 l. Motoren har generelt været et stort problem i denne lastbil. Reparation ressource for ham var lav, og de opdelinger, der opstår fra tid til anden, bare taget ud af chaufførerne selv - at fastsætte noget, der var hårdt nok.

I 1977 en ny version af den terrængående køretøj - "Ural-4230". I mange henseender er det overlegen i forhold til denne model, men de tekniske karakteristika ved "Ural-375" er mere imponerende.

modifikationer

Læs mere om de modeller af lastbilen. Ligesom mange andre indenlandske biler, "Ural-375" er ofte udsat for forskellige ændringer. Alt er ganske logisk, især i betragtning af de enorme behov i landet i teknikken.

Den første ting at bemærke "Ural-375", som helt erstattet de standard maskiner siden 1964. Forskellen her er i cockpittet - hvis standardversionen brugt presenning, her var hun helt i metal.

"Ural-375A" er designet til at arbejde i tandem-trailere K-375. De blev løsladt en hel del, da modellen gik ud ganske vellykket.

"Ural-375E" var endnu en modifikation af chassiset som den tidligere version. Kun var der ingen skarphed i den ene form for kroppen. Det indebærer brug af en bred vifte af udstyr, hvilket er, hvad der skete i virkeligheden.

Modellen "375C" repræsenterer en enkelt traktor enhed på grundlag af dette design.

At arbejde "375K" blev etableret i permafrosten - det blev brugt i det høje nord. Til dette formål de specielle isoleringsmaterialer i førerhuset, krop og motor.

På det tidspunkt, det fik bred "375N", beregnet til den nationale økonomi. Eksternt afveg legeme (bare en træ platform med åbne sider), samt fravær af luftindtagsrøret.

Det er også værd at nævne, at en masse maskiner, der anvendes i de væbnede styrker. Baseret på dette, terrængående lastbil bygget mange nyttige mekanismer. Disse var primært tankskibe og byggeri kolos, men der var andre eksempler - radarsystemer, "Terek" eller endda installere flere lancering raket ild "Grad".

konklusion

Generelt denne bil var en meget vigtig milepæl i produktionen af maskiner over hele Sovjetunionen. Dette fremgår af udtalelser fra ejere og erfarne chauffører. Pålidelighed testet gennem årene og bekræftet af mange gode anmeldelser, for i dag kan du finde disse lastbiler på vejene.

Hvad er prisen på "Ural-375"? Serieproduktion ophørt, og derfor, for at finde nye næsten umuligt. Men det er allerede blevet brugt ... I dette tilfælde vil omkostningerne afhænge af graden af slid og ælde, samt på den specifikke model. Den gennemsnitlige er summen vil være inden for dette område - 6-8 tusind dollars. Dyrt model, ud af produktion for 20 år siden.

Så vi regnet ud, hvor lastbilen er avtoombil "Ural-375" specifikationer og pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.