BilerLastbiler

Loader "AMKODOR 342b": tekniske specifikationer og fotos

Mange arbejdskraftintensive operationer kræver obligatorisk brug af stærke, mobil, relativt enkle at betjene udstyr, som i dette tilfælde, skal have mere vedligeholdelse, holdbarhed og ensartethed. En sådan maskine, udstyret med alle de ovennævnte egenskaber, en loader "AMKODOR 342b". Alle sine design features og egenskaber, vil vi tale i detaljer i denne artikel.

tid

"AMKODOR 342b" tjener til at tilvejebringe et tilstrækkeligt niveau af mekanisering under lastning, losning, er forbundet med bevægelsen af det faste og granulære materialer. Desuden er bilen anvendes til transport, grave uden at udføre foreløbig løsning af den underliggende overflade. Desuden er lastbilen bruges til vejbygning, under installationen eller rigning.

udnyttelse

"AMKODOR 342b" anvendes i den industrielle sektor, og byggeriet og endda i landbruget. Tilladt at anvende maskinen i tempererede klimaer, hvor den omgivende temperatur er i området fra -20 til +40 grader Celsius.

Generelle indstillinger

Front-end loader "AMKODOR 342b" er udstyret med overlegen effektivitetsmålinger, der giver dig mulighed for at udføre en meget stor mængde arbejde i et relativt lille tidsinterval.

Indeks maskiner transporterer kapacitet på 4 tons. Volumenet af skovlen er næsten to og en halv kubikmeter, og dens kant har en længde på 2500 mm. Læsseren kan løfte last for efterfølgende udledning i en højde af 3100 mm. Også når losning spand udfører afgang til en afstand på 1100 mm. tiplast på 80 kN. At slå maskinen kræver en radius på 6000 mm. Breakout kraft ikke overstiger 120 kN.

muligheder

I betragtning af den imponerende lasteevne, "AMKODOR 342b" er i stand til at flytte store belastninger i den ønskede afstand. Det er værd at bemærke en skarp og temmelig lange forkant med spanden, som giver lastbilen til at håndtere problemet jord - stenet og lerjord. Også disse typer af jord maskinen let opfanger også fordi at brydekraft er tilstrækkelig stor. På grund af den store højde af spanden loader elevatoren kan indlæse høje trailere med sider.

Dimensioner

Loader "AMKODOR 342b", de tekniske egenskaber er drøftet i denne artikel, har en relativt lille plads, på trods af sine blot udestående funktionelle parametre.

 • Samlet længde (tælles knive vigtigste spand) - 7500 mm.
 • Maskine bredde - 2500 mm.
 • Højden på den nederste kant beskytter på taget af førerhuset - 3450 mm.
 • Højden fra bunden af slidbanen til den roterende beacon - 3500 mm.

Baseret på disse data er det muligt at foretage en entydig konklusion, at i sammenligning med andre lignende modeller, der har lignende præstation, "AMKODOR 342b" er meget kompakt. Det er dens ubestridelige fordel som læsseren nemt kan passe selv i meget små i størrelse garage eller boksning.

Fælles maskine vægt industriel er 11 500 kg - ganske imponerende hastighed, men en sådan vægt er ganske logisk, som har læsseren høj ydeevne og den specifikke udformning.

Tog Undervogn

Hvordan at opretholde nogen anden teknologi, før du starter sin reparation ( "AMKODOR 342b" nogle gange svigter), skal dens køreegenskaber blive undersøgt i detaljer.

Kranen er udstyret med en temmelig pålidelig manuel skift. Samtidig hendes arbejde er udstyret med visse karakteristika. For eksempel kan den fremadgående bevægelse udføres med fire hastigheder. Den første overførsel maskinen kører fremad med en hastighed på 6,6 km / t i andet gear - 12.2 km / t på den tredje - 22.6 km / t på den fjerde - 37 km / t.

Flytning tilbage kan også finde sted på den første og anden hastighed:

 • I første gear - 6,9 km / t.
 • I andet gear - 22,3 km / t.

Maskinen design giver en begrænset slip differentiale. Det gør det muligt at problemfrit flytte over ujævnt terræn. Praksis har vist, at selv en stærk snavs ikke repræsenterer en alvorlig hindring for denne lastbil.

Det er også en fremragende hemmelighed tværs af maskinretningen er aggressiv og meget kraftigt profilerede, så hjulene nemt kan angribe selv med flydende mudder.

transmission

Kranen er anvendt hydromekanisk transmission. At det justerer motorens drejningsmoment automatisk. Specielt monterede sensorer sende de nødvendige signaler inden for en styreenhed, der på sin side regulerer tilførslen af brændstof til normal drift af maskinen.

Umiddelbart indføringskontrollen udføres under anvendelse af styring. Det hydrauliske system af maskinen har en prioritet ventil, hvilket gør styringen let drejning processen enkel, kræver ikke megen fysisk anstrengelse på den del af førerens ansøgning.

styretøj

Denne mekanisme er udstyret med de følgende bestanddele:

 • Hængslet ramme.
 • En hydraulisk aktuator med en tilbagemelding.
 • Emergency pumpe.

læssemaskine - en skive af stål med gummidæk, en standard størrelse traktor 21,3-24. Direkte fra fabrikken maskine bemandet med meget pålidelige dæk, som var meget effektiv i brug.

førerrum

Kabinen er ganske lille i størrelse, men selv med så små dimensioner til at være i det ganske praktisk og komfortabel. Dette skyldes i høj grad det faktum, at førersædet og alle knapper konstruktører har placeret i overensstemmelse med kravene i ergonomi.

Lænestol ganske let indstilles i højden, hvilket gør det muligt for en person at bruge maskinen med nogen vækst. Udvendig kahyt er udstyret med en masse forskellige lygter, som gør det muligt at betjene lastbilen på ethvert tidspunkt af dagen og selv i lyset af stærk, hvilket medfører en drømmende. Det er meget praktisk og det faktum, at bakspejlet giver dig mulighed for at se alt hvad der sker bagefter, fordi det har en tilstrækkelig stor vinkel.

bremsesystem

Individuel opmærksomhed bremser. "AMKODOR 342b" er udstyret med skivebremser, som er beliggende i navene på hjulene kørende. Direkte inden i navet af oliebadet er placeret, og dette igen, kan øge ressourceforbrug af bremserne. Olie ret hurtigt fjerner varme fra alle bevægelige dele af bremsesystemet og ikke giver dem mulighed for at overophede og mislykkes for tidligt.

Bremserne aktiveres hydraulisk, som er adskilt, som hver maskine har sin egen bro drivanordning.

Har også en speciel lastbil parkeringsbremse. Den er udformet som en skive og tørt. Sin maskine aktiverer operatøren under anvendelse af et mekanisk drev bestående af en stiv fjeder forbundet til håndtaget i kabinen ved hjælp af et stålkabel. Dog udfører hydraulisk drev, hæmninger. Manuelt er det meget vanskeligt at udføre.

motor

"AMKODOR 342b", som administreres, som nævnt ovenfor, ikke forårsager megen besvær, der er udstyret med en dieselmotor D-260,1. Motoren selv er seks-rækken, akslen fuldfører en fuld cyklus af drejningen af de fire slag.

Motorkøling udføres under anvendelse af et flydende kølemiddel. passiv køling mulighed er også tilvejebragt. Tilgængelige turboladet.

Tekniske parametre for motoren:

 • Forbrændingskammeret har et volumen på 7,12 liter.
 • Arbejdscylinderen er udformet med en diameter på 110 mm.
 • Stemplet bevæger sig til 125 mm.
 • Kompressionsforholdet er 16.
 • Brændstofforbrug er 162 g / l. a. per time.
 • Den maksimale strøm under normal drift - 155 l. a.
 • Krumtapakslen roterer ved 2100 omdr / min.
 • Maksimalt drejningsmoment - 622 Nm.
 • Samlet vægt - 700 kg.
 • Olieforbruget - 1,1% i forhold til brændstofforbruget.

I sig selv er den lastbil motor lavet af højstyrke materialer. Dette forklarer, at motoren uden problemer kan modstå et stort pres, som er til stede i de vigtigste linje i smøresystemet:

 • Mærkehastighed - 0,28-0,45 MPa.
 • Minimumshastighed - 0,1 MPa.

Generelt motoren "AMKODOR 342b 'har en tilstrækkelig lang levetid, da det er designet til at fungere i meget vanskelige, næsten ekstreme forhold.

Beholdere til brændstof og hydrauliske væsker

spand loader vigtigste værker i nøje overensstemmelse med den angivne producent af hydrauliske cyklusser:

 • Bucket hævet til 5,6.
 • Vippespand (losning) - 1,2 sekunder.
 • Sænkning tid af spand - 3,3 sekunder.

Højtydende maskine giver disse egenskaber. "AMKODOR 342b" anses for at være kommercielle (professionelle) apparater.

Benzintank har et volumen på 215 liter, hvilket gør det muligt at foretage hyppige tankning maskine. Til hydraulisk kræver 110 liter hydraulikvæske.

Indstillinger Coupler

Ved registrering af et særligt, enkelt ordre loader kan let udstyres med sådanne alsidige håndteringsanordninger :

 • Spand, som kan være af forskellig standard kapacitet (fra 1,5 til 3 kubikmeter.).
 • Kranarm til mindre belastninger.
 • Grapple.
 • Arrow aflange type.
 • Beslaglæggelse kaldet "pote".
 • Henter gafler.
 • Stacker.
 • Dynger af forskellige typer.

pris

Loader "AMKODOR 342b", de tekniske karakteristika er på et meget højt niveau, har værdi i sin grundlæggende konfiguration inden 2,1-2,3 millioner rubler. Ved at betale dette beløb, forbrugeren får en alsidig, holdbar, højtydende udstyr, der kan erstatte flere maskiner på en gang og vare i lang tid, hvilket sikrer et passende niveau for sikkerhedsoperationer personale.

Hvis dette beløb ikke er tilgængelig for køberen, er det værd at være opmærksom på bruges allerede læssemaskiner af denne type, som er meget muligt at købe for 1,5 millioner. Den endelige omkostninger vil afhænge af, hvad der er monteret udstyr på maskinen, inden levering til kunden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.