SundhedMedicin

Nefrologi - det ... Nefrologisk Pædiatrisk

I øjeblikket er der mange forskellige grene af medicin. En af de vigtigste blandt dem er nefrologi. Dette område af medicin er af stor betydning, da det giver mulighed for at bekæmpe alvorlig sygdom. I dette tilfælde, nefrologi - et relativt nyt og hurtigt udviklende inden for medicinsk viden

Værdien af industrien

Nefrologi - en gren af lægevidenskaben der beskæftiger sig med studiet af den årsag, principper for udvikling, kliniske manifestationer, diagnosticering og behandling for nyresygdom. I øjeblikket er hun udvikler sig meget dynamisk. Den omstændighed, at nefrologi - en meget vigtig undersøgelse, fordi gør det muligt at bekæmpe alvorlig sygdom. I så fald, hvis ikke opmærksomme på disse lidelser, så meget snart den menneskelige liv vil ændre sig til det værre som nyresvigt kan udvikle sig.

Hvem er den nephrologist

Anmeldelser af specialiserede enheder til at behandle den mest god nyre. Det faktum, at læger-nyrespecialister arbejder der. Disse specialister er velbevandret i renal patologi. På grund af de er i stand til at løse selv de mest vanskelige situationer for disse organer.

Hvilket behandler sygdomme i nephrologist

Specialisten er engageret i kampen mod nyresygdom. Chief blandt dem er følgende:

 • pyelonefritis;
 • glomerulonephritis;
 • urolithiasis;
 • novobrazovaniya malign nyre;
 • systemiske sygdomme med skader på nyrevæv.

I dette tilfælde, nefrologi - en gren af lægevidenskaben, der har et stort antal af forbindelser med andre områder af hende.

Kommunikation med urologi

De nærmeste kontakter i Nefrologi er en urolog. Det faktum, at begge disse læger er specielt engageret i kampen mod sygdomme i urinvejene. I de tilfælde, hvor nyresten calculi ikke i sig selv nyren og urinlederen, så patienten vil beskæftige sig med urologer.

Adjacency specialiteter er også i det faktum, at i mange nyresygdomme, infektiøse patogener spredes videre urinvejene. Den omvendte proces, når raske nyrer påvirkes af bakterier fra urinrøret.

Kommunikation med reumatologi

I mange systemiske sygdomme i den patologiske proces involverede nyrerne. Således er der sklerotisk ændringer. I så fald, hvis fremgangsmåden involverer en betydelig mængde af parenkymal opstår nyresvigt. Denne betingelse er farlig nok, da mange skadelige stoffer til organismen udskilles i urinen fra blodet. Hvis dette er afbrudt, vil det øge symptomer på forgiftning, hvilket er meget farligt.

Hvis du installerer eksistensen af nyreskade som følge af systemiske sygdomme, således at patienten ikke kun nephrologist, men også en reumatolog. Det er denne specialist er i stand, hvis ikke at fjerne årsagen til lidelser data, eller i det mindste reducere den udviklingshastighed og sværhedsgraden af kliniske manifestationer.

Kommunikation med kræft

I de tilfælde, hvis malignitet opdages i udviklingen af nyrevævet, har brug for hjælp onkolog. Desuden er der i den fremtidige forvaltning af patienterne ville gøre netop dette specialist. I de fleste tilfælde udføres kirurgi for at fjerne den berørte nyre. Oftest kirurgi er en succes, og patienten fortsætter med at leve det gamle liv. I dette tilfælde er det helt sikkert er nødvendigt at beskytte den resterende nyre.

Nefrologi: børn og voksne

I øjeblikket er der 2 slags nefrologi enheder: voksne og børn. Hver af dem har sine egne karakteristika. For eksempel i pædiatrisk nefrologi er nødvendigt at have specialiseret udstyr til pleje af høj kvalitet kan leveres til selv de mindste patienter. Nefrologisk Pædiatrisk indtager en vigtig plads. Det er grunden til, at der er hele centre afgørende behandling af nyresygdom hos børn.

Branch Nephrology Adult omfatter et apparat til diagnose af forskellige nyresygdomme. De vigtigste teknikker, der anvendes her, er:

 • ultralyd af nyrerne
 • udskillelsesvej urografi;
 • urinanalyse;
 • urinanalyse Nichiporenko;
 • urinanalyse Zimnitskiy ;
 • Rehberg prøve.

Nephrologist selv opstillet en liste over forskningsbehov på grundlag af deres resultater, samt kliniske data giver en diagnose.

Om pyelonefritis

De fleste rasprostranenonnymi sygdomme ved nyrespecialister står over for, præcis pyelonefritis. Denne sygdom udvikles i tilfældet i nyrevæv er betydelig vækst i antallet af patogene mikroorganismer.

Skelne 2 slags pyelonefritis - akut og kronisk. Den første form er kendetegnet ved en stigning i temperatur på op til 39-40 ° C, og også ganske alvorlige smerter i lænden. Med hensyn til kronisk pyelonefritis, er det hypertermi ledsaget af en meget sjælden. Temperaturen stiger, og hvis så kun op subfebrile (op til 38 ° C) cifre. Typisk forværring af sygdommen ledsaget af smerter eller ubehag i lænden.

Tilstedeværelsen af pyelonefritis bedre etableret ved analyse af urin Nichiporenko. Prøven viste et stort antal leukocytter. pyelonefritis behandling baseret på brugen af antibiotika og antiinflammatoriske lægemidler.

Om glomerulonephritis

Sygdommen har ofte en autoimmun ætiologi. Dens behandling kræver seriøs behandling. det normalt udfører specialiseret klinik nefrologi. I dette tilfælde er det bedst at undergå behandling på et hospital. Det faktum, at der er alt hvad du behøver for at overvåge patientens helbredelse.

Baserede terapeutiske glomerulonephritis - et glucocorticosteroid lægemidler og immunsuppressiva. Disse stoffer har et ret stort antal bivirkninger. Så glomerulonephritis behandling bør ske under konstant opsyn af specialister.

Urolithiasis og nephrologist

Anmeldelser af ICD behandling i nefrologi afdelinger mest positive. Sygdommen er i stand til at levere en masse ubehag for enhver person. Det vigtigste symptom er svære smerter i lænden. I dette tilfælde kan det undertiden blive simpelthen uudholdelig. I dette tilfælde er det almindeligt at tale om renal kolik. En sådan smerte er en af de mest magtfulde. Til hendes relief anvendt smertestillende og spasmolytika. Denne betingelse skal behandles på et hospital.

I så fald, hvis stenen er stor nok, er det muligt at udføre kirurgi. Sommetider disse concretions knuses ved hjælp af ultralydbølger. I dette tilfælde den nyrer nefrologi lindre af alvorlige sygdomme uden kirurgi.

Kræft i nyre

Denne sygdom er meget farlig. I dette tilfælde er det ofte bliver en tilfældig fund under ultralydsundersøgelse af nyrerne. I så fald, hvis man ikke fjerne kræft hurtigt nok, kan processen ikke kun fremskridt, men også at flytte til nærliggende lymfeknuder og tilstødende organer. I øjeblikket har behandlingen af denne sygdom været primært en onkolog. nephrologist konsultation her er valgfrit.

Akut og kronisk nyresvigt

Af sig selv, nyresygdom, med undtagelse af maligne neoplasmer, er ikke særlig farlig. Den største betydning her har en krænkelse af urin dannelse og mochevyvedeniya funktion. Faktum er, at den menneskelige krop i dette tilfælde øger forgiftning. I blodet ophobes skadelige stoffer. Hvis forgiftning vil stige, kan det føre til en betydelig forringelse af den menneskelige krop, herunder dødsfald.

Når at ringe en nephrologist

Til denne specialist skal lave en aftale i tilfælde af, at der smerter. Et særligt godt tegn, at vi taler om den nyresygdom er tidligere (1-2 uger siden) flyttede sygdom i de øvre luftveje. Det er meget godt at være først til at passere en urintest for Nichiporenko. Så du kan spare tid og penge, fordi efter det første besøg til en nephrologist, han stadig vil sende på denne undersøgelse for at bekræfte diagnosen.

Derudover skal du lave en aftale til en sådan specialist i tilfælde af, at ændrede farven på urin. Vær også opmærksom på, at et vigtigt kriterium for nyresygdom er antallet af sin produktion. I en rask person, denne indikator er på niveau med 1000 - 1500 ml. Hvis der er nogen som helst variationer i denne indikator, er det nødvendigt at besøge en nephrologist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.