SundhedPræparater

Zelenka og jod - som er bedre at bruge i behandlingen af sår?

Tiden flyver hovedkulds fremad, med ham bevæger sig fremad og farmakologi. I de senere år på apotek hylder, mange nye moderne antiseptiske, klar til at hjælpe en person med en række helbredsmæssige problemer. Men det er stadig en vital emne: hvad er bedre - jod eller Zelenka? Ja, der er lægemidler, der i mange årtier forblev konsekvent populær blandt folket. Til dem og anvende gode gamle medier: Alkohol-jod og opløsningen af strålende grøn (Zelenka).

Normalt i ethvert hjem medicinskabet indeholder flasker af begge. Dette er tilfældet, hvis du har til at behandle et lille sår hurtigt, hvilket resulterer i et liv, eller klippe. Og så opstår spørgsmålet: Zelenka og jod - hvilket skal jeg bruge? Deal med det vil hjælpe dig i denne artikel.

Fordele og ulemper ved jod

Den alkoholiske opløsning af iod er en fremragende tid-testet antiseptisk. Han har en masse fordele. Jod effektivt desinficere overfladiske sår, og fremmer resorption af infiltrater. Den sidste egenskab hjælper i behandlingen af blå mærker, strækmærker og sæler som virkningerne af injektioner. En alkohol opløsning af iod er effektiv, når doctoring bylder og bumser på grund af dens tørrede og ætsende egenskaber.

Farvning af huden, jod forsvinder hurtigt, så mistede pigmentering og der kan også betragtes som et klart plus. Sommetider denne faktor er afgørende for de mennesker i valget af, hvad der er bedst - jod eller strålende grøn.

Negativ øjeblik, hvor jod er, at hvis de misbruges stof kan forårsage alvorlige forbrændinger. Du kan ikke hælde jod åbent sår! Agent kan anvendes lige rundt om såret. Hvis du ønsker at straks desinficere såret, som ramte snavs, og hånden er kun en alkohol løsning af jod, bør det fortyndes med rent vand. Dette vil hjælpe med at forhindre brænde og samtidig vil ikke tillade infektion at komme ind i blodbanen.

Fordele og ulemper ved strålende grøn løsning

Lad os nu tale om berettigelsen af grøntfoder. Ifølge de midler, samt jod, kan effektivt at behandle overfladiske sår og stykker. På trods af, at løsningen af strålende grønne indhold på mindre end jod alkohol, Zelenka gode kampe sårinfektioner.

På den negative side er, at det betyder, efterlader huden lysegrønne spor, der ikke går meget lang tid. Interessant faktum: den geniale grøn - et stof, der bruges kun i de lande i det tidligere Sovjetunionen, i andre lande er det ikke produceres i apoteket netværket ikke er modtaget.

Zelenka og jod - der er bedre?

Begge disse præparater indeholder alkohol, så de anvender selv små sår kan forårsage ganske alvorlig brændende. Men jod alkoholindhold er højere, og derfor virker det mere stramt smertefuldt og kan forårsage forekomsten af brænde. Hvis du stadig er fuld af tvivl om emnet: Zelenka og jod - hvilket er bedre, når et snit finger eller en brækket knæ i barnet, så konklusionen er enkel - bedre at anvende en opløsning af strålende grøn. Dette stof virker mere shchadjashche og forsigtigt samtidig bidrage til en fremskyndelse af væv helingsproces og forebygge betændt sår eller hudafskrabninger.

Men den alkoholiske iodopløsning har sine fordele. Iod i stigende tørrer, frembringer en varmende effekt. Dette middel påføres som et gitter til området for blodudtrædninger, blå mærker, mislykket injektion.

Processen flænge

Hvis du har fået et dybt sår, behøver du ikke at tænke og til at vælge: Zelenka og jod, som er bedre. Begge lægemidler i dette tilfælde ikke passer! For dette tilfælde skal huset være i butikken hydrogenperoxid. Det betyder ikke alkohol. Peroxid vil rense såret mod snavs, stop blodet, forhindre invasion af infektion i det beskadigede væv.

lukning tale

Vi håber, at vores papir vil hjælpe læserne til en gang for alle at løse det dilemma: Zelenka og jod - hvilket er bedre. Bare husk, at begge lægemidler kan bruges derhjemme for mindre skader på huden og overfladiske og overfladiske sår. Hvis du står med et alvorligt problem, er det bedst at straks kontakte nødstationen i samfundet (døgnet rundt) for levering af akut lægehjælp og give eksperter til at afgøre, hvad der er bedre at bruge, jod eller Zelenka.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.