SundhedPræparater

Vælg analog. "Primadofilus" (børn): anmeldelser, angivelse af anvendelsesformål

i form af Dysbiosis tarmproblemer i dag forekomme hos børn ofte nok. Oftest forekommer ubehagelige symptom på grund af modtagelse af stærke antibiotika. Det er disse stoffer ødelægger gavnlige mikroflora i tarmen. Dysbacteriosis leverer ikke kun smerte, men også ubehageligt. Denne patologi kræver øjeblikkelig behandling.

Nu lægemiddelmarkedet byder på en masse medicin, der er sammensat af naturlige bifidobakterier, hvilket giver forårsage tarmfloraen til en normal tilstand. Smuk lægemiddel til behandling af dysbiosis hos børn er "Bifiform børn." Du kan vælge og analog. "Primadofilus" børn er også meget populære.

Lægemiddel "Primadofilus"

Dette er en af de mest populære kosttilskud, der hjælper til at normalisere tarmfunktionen og mave. Værktøjet er ikke for at være et syntetisk stof. Det består af gavnlige bakterier. Børns stof er hvidt. Ordineret til behandling og forebyggelse af dysbiosis, at fjerne fødevareallergi.

Værktøj hjælper med at slippe af stomatitis og andre svampeinfektioner i mundhulen. Sådanne beviser har pulver "Primadofilus" børn. Vejledning til brug, analoger, korrekt dosering - med alle disse oplysninger bør læses på forhånd. De mindste børn får en teskefuld pulver. Tidligere fortyndet i vand, mælk eller juice "Primadofilus" barn. Analoger af midler kan også anvendes sammen med drikkevarer. De mest populære alternativer er beskrevet nedenfor.

Tabletter "Bifiform børn." Sammensætningen af medikamentet

Hvad er at erstatte stoffet "Primadofilus" børn? Analoger er repræsenteret i materialbutikker i et bredt område. Tabletter har fremragende effekt "Bifiform Kids". Det betyder, at regulerer tarmfloraen og bidrager til udviklingen af gavnlige bakterier. Tyggetabletter er gule med stænk af farve. Lægemidlet sammensætning omfatter Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, vitamin B1 og B6. Tabletterne fremstilles i aluminiumsposer på 20 og 40 stykker hver.

Meget lig, som angivet ved brug af "Primadofilus" børn og "Bifiform børn." Medikamenter kan anvendes under de samme symptomer.

effekt

Denne kombination præparat, der indeholder mælkesyrebakterier og bifidobakterier, samt vitamin B1 og B6. Bakterier interagerende, normalisere og opretholde den fysiologiske tilstand af den intestinale mikroflora. Lægemidlet øger tarmslimhinde resistens mod patogene bakterier. Det øger immunitet. Vitaminer, der er en del af lægemidlet, er involveret i nukleinsyre syntese, fører til normal fosfor metabolisme og calcium spiller en vigtig rolle i fedt og protein metabolisme.

Anvendelse vitamin B1 og B6 forbedrer funktionen af leveren bliver mere kvalitetsparametre for blod, begynder normal funktion af centralnervesystemet. Den samme effekt har på tarmen stof "Primadofilus" barn. Analoge lægemidler er næsten identisk i sammensætning.

Indikationer og kontraindikationer

Det stof kan tages med kun 3 år. Han er udnævnt til behandling af akutte tarminfektioner kendte eller ukendt ætiologi. eliminerer også virusdiarré. Medicin ordineret til behandling af dysbiosis af forskellig ætiologi, herunder suppression af immunsystemet.

Nå bevist pille med at komme af fødevareallergi. Kontraindikation for at modtage medicin er idiosynkrasi komponenter, der indgår i præparatet. Det samme kan siges om "Primadofilus" børn. Analoger anvendes til lignende indikationer.

dosering

picks for hvert barn deres universelle dosering Børnelæge. I de fleste tilfælde til behandling af en række dysbacteriosis og tarminfektioner for børn fra 3 til 12 år: 2 tabletter to eller tre gange om dagen. Det stof skal være godt tygges. Taget sammen med et måltid. Behandlingsforløb fra en til tre uger. Hvis behovet opstår, skal behandlingen gentages.

For at forhindre dysbiosis under antibiotikabehandling bør drikke en pille 2 gange om dagen. Samme ordning anvendes et middel til "Primadofilus". Vejledning til brug, analoger, korrekt dosering - alle de nødvendige oplysninger for at finde ud af, inden behandlingen påbegyndes.

Funktioner af anvendelsen af midlerne "Bifiform Børne

Hvis du følger den dosering, udvikler bivirkninger. Lægemidlet er kombineret med andre lægemidler. er det ofte anvendes i forbindelse med anti-bakterielle lægemidler. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis af tabletter.

Store medicinering er nødvendig ved en temperatur på ikke over 25 grader. Det stof på apoteket uden recept, samt tablet "Primadofilus". Vejledning til brug, real - alle disse oplysninger er tilgængelige fra apoteket.

Pulver "Normobakt" til behandling af dysbiosis hos børn

Hvilke andre lægemidler "Primadofilus» har analoger? Børnelæger ofte ordineret afhjælpning "Normobakt". Dette er en aktiv biologisk additiv, som hjælper med at genoprette mikrofloraen i tarmen. Det stof indeholder probiotika og præbiotika. Det stof hjælper ikke kun gendanne gavnlige bakterier, men også forhindrer vækst af patogene mikroorganismer. Det salmonella, E. coli, Staphylococcus og Streptococcus. Præparatet indeholder levende bakterier. Især denne probiotiske lactobaciller, bifidobakterier, præbiotika og fruktose.

For børn er det en af de mest sikre og kvalitet medicin til at løse abnormiteter i tarmen. Derudover indbefatter sammensætningen mælk og naturlige smagsstoffer. Lægemidlet er godt at fjerne langsigtede symptomer på diarré. Medicin fjerner kvalme, oppustethed, og ubehag i tarmen. Det betyder, at det er muligt at erstatte narkotika "Primadofilus" børn. Analoger har typisk samme vidnesbyrd.

Betyder kur dysbacteriosis der dannes som et resultat af langvarig brug af antibiotika. Lægemidlet er pakket i poser. Det kan tage børn i alle aldre. Op til seks måneder er nødvendig for at give barnet en halv pose. Med seks måneder og op til 3 kan overtages hele kapsel. Næste op til 12 år, er du nødt til at tage to kapsler ad gangen. Opløs stoffet kan være i vand, te, juice, mejeriprodukter. væske temperatur må ikke være mere end 40 grader, ellers de levende bakterier kan dræbes. Det stof har ingen kontraindikationer og bivirkninger. Af analoger "Primadofilus" indbefatter midler med identisk sammensætning og handling.

Betyder "Enterol"

Hvad kan du ellers bruge en analog "Primadofilus"? Børn (kapsel) "Enterol" - et fremragende valg! Denne antidiarreske stof, som vil bidrage til at genoprette mikrofloraen i tarmen. Fås i hvide gelatinekapsler. Sammensætningen af medikamentet indbefatter probiotika og bifidobakterier. Anlægget har en behagelig aroma. Det dræber enteriske patogene og betinget patogene mikroorganismer. Det har en toksisk effekt. Det stof udskilles uændret.

Indikationen for behandlingsmidlet betragtes diarré af forskellige ætiologier. børn "Primadofilus" kan tildeles med lignende symptomer. Analoger, bivirkninger, dosering - denne information skal finde ud af, før du starter behandlingen. Voksne og børn over 3 år udpeger to kapsler tre gange om dagen. Bedøm kan ikke overstige 10 dage.

Anmeldelser af lægemidler som genopretter mikrofloraen i tarmen

Alle produkter er godt tolereret af babyer og har næsten ingen bivirkninger. I sjældne tilfælde kan udvikle særhed. I strukturen beskrevne midler indeholder kun naturlige og gavnlige bakterier. Den mest populære, ifølge anmeldelser, er en kur "Primadofilus" børn. Vejledning til brug, analoger, korrekt dosering - alle disse oplysninger, kan du tjekke med børnelæge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.