Nyheder og SamfundBerømtheder

Biografi Yevgeny Morgunov og hans familie

Hvem kender ikke den legendariske Yevgeny Morgunov - godmodig fede mand af tegneserien trio Gaidai?! At se hans lattervækkende sjov person, skulle man tro, at skuespilleren aldrig havde oplevet i mit liv heller sorg, ej heller lidelse. Det er dog ikke.

Biografi skuespiller Yevgeny Morgunov er fyldt med alle mulige sorger og skuffelser. Som barn oplevede han nød og fattigdom i sin ungdom - forsømmelse og afvisning, i hans modne år - sygdommen og nød. Derfor er den kendsgerning, at han var signifikant smilende og gør du griner, taler om den store og uforlignelige dygtighed og talent.

Ja, Yevgeny Morgunov, biografi, personlige liv, og skuespiller hvis arbejde vil blive drøftet i denne artikel, huske alle hans venner og publikum som munter joker og spøgefugl. Lad os se dybere og finde ud af, hvad han levede, og hvad ville denne særprægede uforlignelige skuespiller.

barndom

Biografi Yevgeny Morgunov stammer fra fjern og vanskelig 1927. Fødestedet for den aktør i Moskva, i en familie af simple arbejdere.

Hans far forlod børnene, når Genet var et år gammel. Dette har en negativ indvirkning på den økonomiske situation i hele familien. Moderen blev tvunget til at arbejde på fabrikken. Så fandt hun et sted sygeplejersker på hospitalet Ostroumovskaya. Således at alle medlemmer af familien har brug for.

Så er det blevet værre. Den Store Fædrelandskrig, som bringes ind i huset af hungersnød og ødelæggelser. I en alder af fjorten gik Eugene at arbejde i en fabrik til produktion af artillerigranater, som kværner emner sammen med voksne - næsten uden pauser og fridage i tolv timer om dagen. Til drengen kan nå maskinen, snublede han en kæmpe trækasse.

Underernæring i Morgunov familie er blevet almindeligt. Ikke nok penge, god mad var det umuligt at finde. En mor bragt hjem fra arbejde smørret pack. Jack, der ikke har spist siden morgen, overfaldes på produktet og slugte det hele. Efter det, blev han meget syg - nægtede bugspytkirtlen. Drengen blev kørt til hospitalet og knap pumpes. Efter at der i Morgunov forstyrret stofskifte, efterfølgende fører til diabetes.

ungdom

På trods af den modgang, fremtidens berømte skuespiller voksede legende og munter barn. Han studerede uforsigtigt, men elskede fodbold og andre udendørs spil. Og fyrene ikke spiller bolden, og tin kan.

Biografi Yevgeny Morgunov, i virkeligheden, uløseligt forbundet med scenekunst. Han spillede i skolernes præstationer, spillede på scenen af House of Culture og en regelmæssig besøgende i biografen, udgifter til billige morgen sessioner næsten alle lommepenge.

Jack virkelig ønskede at være skuespiller. Han blev tiltrukket af muligheden for reinkarnation, ønskede han at blive en helt og ramte hans spil tilskuere.

I en alder af femten, drengen ønskede at gå til drama skole. Men direktør for anlægget, hvor han arbejdede, ikke ønsker at lade den ansvarlige hårdtarbejdende ung mand. Så Eugene, uden at tænke to gange, skrev han et brev til Stalin, at tillade ham at forlade produktionen af hensyn til læring handler.

Overraskende, et positivt svar fra chefen kom bare en måned. Stalin sendte et brev til generaldirektøren for plantens navn til for at anden mate Morgunov at studere på drama skole. Da biografi Morgunova Evgeniya var tæt forbundet kun med skuespil.

formation

I begyndelsen manden blev uddannet i kurser på Chamber Theater, men et år senere overført til All-russiske stat Institut for cinematografi. Det var en klog og rigtig beslutning.

Mens unge Morgunov (og han var knap sytten) var meget interessant og sofistikeret ung mand, med regelmæssige træk og en smuk figur. På grund af sådanne eksterne data samt sin lyse excentrisk talent, blev Jack inviteret til cameo roller i berømte film, der afsættes til begivenhederne i Den Store Fædrelandskrig. Det var de film "Dage og nætter", "Klokken seks om aftenen efter krigen", "Mor af feltet" og "It Happened i Donbass", hvor håbefulde skuespiller levende og realistisk spillet en soldat, skytte, værnepligtige og under jorden, hhv. Selv skuespillerens navn ikke blev nævnt i de kreditter, er det ikke afskrækket ham, og opfordres til at spille en endnu mere talentfuld og oprigtig.

Den første lyse del

Snart dygtige studerende betroet den ledende rolle i den nye film. Sergei Gerasimov, hans lærer på instituttet, besluttet at fjerne funktionen film baseret på romanen "The Young Guard", som ønskede at bruge næsten alle deres elever.

Charmerende og yndefuld Morgunov, tildelt han en central rolle, men filmens manuskriptforfatter Fadeev så hovedpersonen i en anden aktør. Så Eugene tilbudt at spille helten i en helt anden plan - Stakhovich forræder. Den unge skuespiller så alvorligt og ansvarligt så gik til sin rolle, som helt holde fast i, de realistiske passerer alle de følelser og følelser af den karakter.

Siden da, Evgeny Morgunov, hvis biografi er blevet interesseret i alle hans fans, erhvervede All-Union berømmelse og anerkendelse. Han blev berømt, blev genkendelige. Hans værksted, ægte spil er så imponeret og forbløffet over, at næsten kostede ham livet! Når du er på Morgunov kastede flok børn, kaldte ham en forræder og en fjende. Og hvis det ikke var en skuespiller kom til undsætning i tide Ivanov, som forklarede deres fejl barn, der ved, hvad der kan alle komme til en ende.

Men i 1964 blev filmen skrottet og lavet om på grund af ændringer i det politiske system, samt fremkomsten af nye data. For eksempel blev det kendt, at Stakhovich forrådt "Young Guard" frivilligt og ikke under tortur, som tidligere antaget. Morgunov helten blev derfor omdøbt Pocheptsova og mange episoder med hans deltagelse er skåret eller dub. På grund af alt dette, har rollen som Eugene blive en lille, næsten cameo, som gjorde det umuligt at betragte den grænseløse talent og dygtighed af den unge skuespiller.

Udøvende kunst

Efter kampene den kreative biografi Yevgeny Morgunov hænger nøje sammen med sin arbejdsplads - studiet teater skuespiller, hvor han spillede en lille cameo. Desværre kunne skuespilleren på scenen ikke afsløre sig selv fuldt ud. Måske, på scenen, følte han akavet og urolig. Eller forstyrre interpersonelle problemer og misforståelser. Uanset hvad det var, men det teater Eugene flere gange ønsket at køre for passivitet og inkompetence. Gemt kun, at det stadig dukkede op i film.

kinoepizodov

Indtil 1960'erne, kan skuespilleren Yevgeny Morgunov biografi ikke kaldes en succes. På dette tidspunkt, kan du kun omfatte mange forskellige, men bit dele i film og film. Det var billeder af de militære-politiske temaer, knap overlevede til den moderne seer.

I mange kreditter ikke engang nævne Morgunov blev anvendt, som dog ikke pege på hans manglende talent eller middelmådighed. Skuespiller nemt givet rollen som en minearbejder, og militæret, som anarkist, og en politibetjent. Måske ville han blive husket for evigt som episoden skuespiller, hvis ikke et lykketræf.

Trioen af komiske antihelt

Det hændte, at på dette tidspunkt den uerfarne instruktør Leonid Gaidai oplevet personlig kreativ krise. For i det mindste en eller anden måde slippe af depression, besluttede han at skabe noget, som ingen endnu har skabt, - kortfilm af tegneserie indhold. På hvilken rolle de to hovedpersoner kunstnere fundet det samme, men den rolle af den tredje ingen tegn aftalt.

Men når jeg bemærket Ivan Morgunov Pyrev - direktør for "Mosfilm". Det var ham, der foreslog Gaidai prøve skuespiller til rollen. Faktisk har plumper og polysevshy Eugene blevet en gave - det var den spyttende billedet af Erfarne, en af de tre kumpaner kolleger lovovertrædere.

krydret

Kreativ biografi af skuespilleren Yevgeny Morgunov derefter ændret radikalt. Han begyndte at spille i komedier, vital og komisk med Europa inden for rammerne af sin helt - en massiv, stærk og selvsikker mand, leder af en kriminel bande.

Sammen med denne rolle til den aktør-Union genvandt den kærlighed og anerkendelse. Det anerkendte på gaden, inviteret til koncerter og fester involveret i film og tv.

I nogle film i rollen som den erfarne skuespiller Yevgeny Morgunov tændt? Biografi og filmografi af kunstneren taler for sig selv. Selvfølgelig var det den berømte "Bootleggers" og "Fangen i Kaukasus", "Operation Y", "Give Me a Klager Bog", "The Comedy fra en svunden tid" og andre.

hul

Der var en tid, hvor Vitsin, Morgunov Nikulin og var meget venlige og uadskillelige, ofte mødtes og hvilede. Imidlertid har senere denne enhed blevet brudt på grund af dumme vittigheder Yevgeny Morgunov.

Hertil kommer, Eugene havde uforsigtighed uhøflig Gaidai, som også havde en negativ indvirkning på hans kreative arbejde. Siden da skuespilleren begyndte at invitere kun i episoder.

Indtil sin død Morgunov spille mindre roller er korte, meget ondt og længsel efter berømmelse og anerkendelse.

karakter

Venner husket Eugene som en tegneserie bajads og trækker en elsker. På trods af alvorlige sundhedsproblemer (med femogtyve år, skuespilleren var syg med diabetes), Morgunov berømte bøsser og munter disposition.

Han elskede at gøre grin med folk, og han gjorde det ikke altid uskadelige. Dybest set, fremmede og ikke erkende, at de er blevet snydt, og venner og familie sjældent ilde humorist.

For eksempel kunne Eugene snylte på en taxachauffør viser ikke-eksisterende røde kort og sikker på, at han har tjent trofast til gavn for fædrelandet.

Personlige liv

Det er bemærkelsesværdigt, at den personlige biografi Yevgeny Morgunov begyndte med hans dumme vittighed. Denne gang, besluttede han at spille et trick på en pige fejlagtigt kaldte hans lejlighed. Efterfølgende pigen blev gift med Eugene og tog ham igennem alle de prøvelser og vanskeligheder.

Først kone Morgunov anses for at være hans elskerinde, tage ballet Barbara Ryabtsev. Hun var ældre end den unge Eugene på tretten år, men det forhindrede ikke deres forhold til at udvikle sig i et årti.

Morgunov anden kone - Natalia, som han mødte i en alder af femogtredive år. Siden da skuespilleren Yevgeny Morgunov, hvis biografi var emnet for vores artikel, fundet en trofast følgesvend gennem hele sit urolige liv.

Natalia, til trods for at hun var yngre end sin mand i en alder af tretten, virkelig elskede ham. Hun støttede ham i alle hans kreative bestræbelser, opmuntret i tider med ubemærkethed, behandlet for alvorlige sygdomme og har altid været der.

Hun gav Evgeny to sønner. En af dem - Nikolai, blev dræbt i en ulykke, meget knust allerede svage helbred skuespilleren. Den anden søn - Anton - gav det lykkelige par tre børnebørn og flere oldebørn.

Død Yevgeny Morgunov i sommeren 1999 fra den anden streg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.