Mad og drikkevarerOpskrifter

Avocado med rejer: salat og forretter, og tærter

Tropiske frugter avocado for sin grønne farve, form og fast skorpe kaldes ofte alligator pære. Frugten er rig på proteiner, fedtfattige, meget anvendelige syrer. Dens milde smøragtig smag supplerer salater godt, hvilket gør dem mere mørt.

Frugt nyttig for dem, der klæber til en diæt eller lider af sygdomme i hjertet, blodkar, mave eller tarme. Det hjælper med at fjerne beriberi, kronisk træthed. I mange vestlige hospitaler avocado er en obligatorisk del af menuerne i mennesker, der er i risiko for kræft.

Det er bevist, at den fjerde del af en pære en dag for at forhindre hudens ældning.

Alligator pære kombineret med kød, en masse frugt, men især velsmagende opnåede avocado salat med skaldyr.

Opskrift salat af avocado med rejer kendt enhver ejer, så bare gøre det hele anderledes.

Meget enkel salat af avocado med rejer forbereder sig på at ikke mere end 15 minutter. For det er nødvendigt at rengøre pære fra huden, fjern pit. På en separat plade til at skære tomater uden skind og lidt af deres prisolit der gik den ekstra saft. Tern alligatorer frugt, bland det med kogte rejer, og derefter tilføje til tomater, hvorfra den før-fusionerede overskydende saft. Fremragende forbinding til salat tjene som en blanding af mayonnaise og ketchup akut med tilsætning af en lille mængde af hvidløg, knust under anvendelse af en blender.

Denne cocktail kan blandes og sættes på salatblade, og det er muligt at lave båd avocado med rejer. For at gøre dette, skræl pærerne er ikke fjernet, og skeen forsigtigt fjerne pulpen, som derefter blandes med tomater og rejer. Klar cocktail i skåle, lagt ud i en halv pære, vanding forbinding.

Avocado med rejer kan tilberedes på mange forskellige måder. Hvis du ikke har tid, kan du blot blande avocado og kogt æg, salt, drys med citronsaft eller limesaft, tilsæt peber, bringe til bordet.

Avocado med rejer - det er ikke kun salater. Her er en opskrift, der for det første, en perfekt kombination af smag kendetegn ved forskellige produkter, og for det andet, det er overraskende for sin originalitet.

For at forberede fisk bagt under avocado med rejer, du har brug for:

• torsk, kammuslinger eller enhver fisk uden ben

• pillede rejer

• Cheddar, revet

• tyk creme

• Avocadoer

Filet af salt, peber, sat i form, drys med olie. spredt forsigtigt på toppen af rejer og skæres i plader alligator pære. Hæld fløde, sender i en meget varm ovn i tyve minutter. Når kogt fløde og ost forvandlet til en gylden brun, klar til at blive serveret.

Det mest overraskende fad af avocado med rejer, måske, kan betragtes som cirkel.

For ham er du nødt til at tage:

• Færdige butterdej, hvis du ikke ønsker at gøre det selv

• 300 g kogte rejer

• Avocadoer

• mozzarella, omkring 200 g

• kapers og syltede asier

• De ituskårne valnødder - efter smag

• Vegetabilsk olie, salt, krydderier, peber

Først i en separat dyb skål blandes de hakkede kapers mellemstore stykker, alligatorer frugt, halvdelen af osten, rejer, tilsæt krydderier og peber.

Bagning fad belagt tyndt rullet butterdej. Bedre at gennembore det flere gange, at det ikke er opsvulmet under bagningen. Sendt i 10 minutter i ovnen, så at det er lidt podpeklos.

Dej spredes på forberedt hakket kød, drys med den resterende revne ost og valnødder. Seafood og ost som en citron, så pizza kan du drys lidt citronsaft. Send smukke fad i ovnen, hvor de holder indtil osten er smeltet.

Lækre, hjertelig, flavorful, hurtig og let at tilberede fad af alligator pære med rejer hjælpe enhver ejer til at demonstrere deres kulinariske færdigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.