Kunst og underholdningKunst

Skulptur: den moderne filosofi kunst

Verden er fuld af moderne kunst mesterværker, der fanger fantasien. Begrebet "skulptur" for mange er begrænset til kun de monumenter, der er installeret i byen. Men i virkeligheden, disse kunstværker er mangfoldige og mange lignende værker af mennesker er ikke engang klar.

Moderne kunst. Skulptur i alle dens manifestationer

I sig selv ordet "skulptur" betyder "klippe" eller "udskæring". Materialerne fra at skabe sådanne kunstværker kan være anderledes: sten, metal, plast, træ og så videre.

moderne skulptur kan præsenteres i forskellige former:

  1. Buste - skulptur fordelagtigt på en bærer, der viser den øvre del af kroppen. Dette kan være hoved, skuldre og bryst. Denne type af skulpturen giver det mest reelle billede af personen. Forskelle fra den oprindelige er minimale.
  2. Statuette. Disse små skulpturer. Dybest set figurer bruges som interiør dekorationer. De kan være forskellige i form.
  3. Statue. Denne form for skulptur er grundlæggende. I form af statuer skabt et andet billede. Det kan være en person, et dyr eller en ikke-eksisterende objekt. Sådanne tal er monteret på en piedestal.
  4. Torso - den menneskelige krop, som er skabt i tredimensionelt billede. Et karakteristisk træk ved torsoen er, at han ikke har nogen hoved og lemmer.

Uanset hvad den moderne skulptur, den vigtigste opgave for kunstneren er at skabe væsener med ekstrem kortfattethed, særlig opfindsomhed og udtryksfuldhed.

Træ - et levende materiale til at skabe skulpturer

For mange kunstnere, der arbejder med multi-figurkompositioner, foretrækkes som det anvendte materiale er træ. Siden oldtiden troede man, at dette materiale holder levende energi. Skulpturer af træ transmittere speciel varme som ikke er uløseligt forbundet til andre materialer, såsom marmor eller metal.

På hvilket planen vil sende kunstneren at skabe sammensætningen, valget af træ afhænger af. Træ med grov tekstur er normalt anvendes til værker, der udtrykker enkelhed og kortfattethed af formen. For en række skulpturer med et træ ikke passer små dele.

Arbejde med træ

Før du begynder at arbejde på skabelsen af skulpturen, master kunstner gør skitser på papir. Idéer kommer ofte på en gang, men tænker igennem alle detaljer tog temmelig lang tid. Alt for mange billedhuggere, før du begynder at skære ud sammensætningen af træ, hvilket skaber en skitse af ler eller modellervoks. Normalt i sådanne skitser ikke overholder de endelige udseende og forsømmer små detaljer og de grundlæggende proportioner. Omhyggelig detaljer i dette arbejde er ikke påkrævet.

Efter den første fase af master fortsætter til den anden - hårdhændet behandling. Gå identifikation og udvælgelse af grundformer. Det er op til arkivering og korrektion afhænger alle følgende resultat.

Efter savsnittet, der skal foretages, billedhuggeren ved at finde symmetrien af emnet ved at markere det og igen videre til grov behandling, men vil holde sig til de hoved- og hjælpemotorer linjer. Det næste trin er at skære ud fremspringet og maksimal fjernelse af overskydende materiale, og derefter gå i den sædvanlige tømmer mesterværk.

De billedhuggere i vor tid

Mange, der er i stand til at udmærke sig og lykkes, fordi moderne skulptur ikke sætte grænser for fantasien, nogle af mestrene forbløffer med realistiske former.

En af de berømte billedhuggere er Peter Demets. Denne maler og billedhugger blev født, opvokset og bor den dag i dag i Italien, men hans talent er kendt i hele verden. Når man ser på hans arbejde giver det indtryk, at de kan komme til live på ethvert tidspunkt. Realistiske italienske billedhugger sammensætninger yderst dyb. Dele af menneskekroppe, som er lavet af træ, anatomisk korrekte.

At arbejde med deres mesterværker kun bruger varme træ toner uden at forårsage nogen andre farver.

Det meste af arbejdet i Peter Demetsa er lille. Denne beslutning af kunstneren grund af det faktum, at det er nødvendigt at være i stand til at sætte arbejdet i rammen.

Skulpturer lavet af træ italiensk lavet en splash i verden.

Steder, der holder mesterværker

I verden er mange steder, hvor folk kan blive fortrolig med et begreb som "skulptur". Moderne liv gør det muligt mestre vise deres kreationer til samfundet. Selvfølgelig er de fleste af udstillinger og gallerier er placeret i europæiske lande og USA. Men museet for moderne skulptur der og i SNG-landene.

Ukrainsk billedhugger Michael Dzyndra åbnede et museum i sit hjemland, som nu er en afdeling af Lviv Art Gallery. De første skulpturer, der blev udstillet på museet, blev bragt af kunstneren fra USA i mængden af 800 stykker. Alle kompositioner billedhugger købt for egen regning.

Russisk kreativitet i verden af skulpturelle kunst er Moskva-museet. Udstiller mere end 200 værker.

Skulptur - frosne fantasi

Kreativitet har ingen grænser. Fantasi kan ikke holde lægge rammen. Historien vil altid værne om mindet om den, der skaber en multi-formular skabelse. Hver forfatter og skulpturer i deres egen individuelle, unikke og interessante.

Hvert værk præsenteres menneskets øjne, er unik. Hver skulptur - linie i kunsthistorien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.