ComputereComputerspil

Detaljer om hvordan man laver kredsløbet i "Maynkraft"

"Maynkraft" fra engelsk bogstaveligt oversætter som "mine" og "håndværk". Han er en indie-spil i genren af sandkassen. Der er også en åben verden, overlevelse poster og simulator. Her er der hundredvis af tricks, der hjælper til at tilpasse sig og leve fuldt ud i en verden af fjendtlige mobs. Der er også et system af crafting opskrifter, hvorigennem du kan oprette de nødvendige karakter objekter. Den, der anser sig selv allerede sikker på en bruger af spillet, en erfaren bygherre og en utrættelig minearbejder, du har brug for at vide, hvordan man laver en kreds i "Maynkraft", og hvordan det kan være nyttigt.

Explorer - prioritet indretning til kredsløb

Det første, der skal have i reserve - en repeater, som er en blok af røde sten, der er nødvendige for de forskellige ordninger. Grundlæggende funktioner af denne komponent har kun tre: en forsinkelse element, en diode og en leder. Sidste hjælp komme rundt begrænsningen af spillet, hvilket gør det muligt at overføre et signal via ledninger til maksimalt 15 enheder. Explorer gør det også muligt at fordoble afstanden. Selvfølgelig for at vide, hvordan man laver en kortslutning i "Maynkraft" behøver at eje de nødvendige oplysninger om ingredienserne i "kage". Denne proces er spillerne nødt til at dygtigt skabe de mest forskellige former for cykliske ordninger af røde sten. For at gøre en repeater, du har brug for tre stenblok, der er ikke så svært at få en enhed af rødt støv og to lignende fakkel. For at forstå hvordan man kan gøre kredsløbet i "Maynkraft" har brug for at vide, hvordan man gør det sidste punkt på listen. Han crafting let, næsten det samme som en konventionel brænder: en pind, og på toppen af det i stedet for kul nødt til at sætte en rød støv. Med alle disse ingredienser til at fremstille dirigenten er ikke svært.

Efterfølgende trin i skabelsen af kredsløbet

Når dirigenten er klar, er det muligt at gå videre til en ny fase: dens bindetråd af røde sten. Under denne betingelse, en repeater sikrer, at signalet vil blive en succes. Når denne del af den samlede kredsløb er klar, kan du gå videre til næste trin, som hjælper med at forstå, hvordan man laver en kreds i "Maynkraft". Skal placeres på en platform fakkel af røde sten, der skal tjene som tændingen i kredsløbet. Hvis en spiller gjorde alt korrekt, vil raskidyvatsya lukket kredsløb, i en cirkel, hvor signalet løber foran ham. Hyppigheden af hans karakter kan justeres, alt, hvad der kræves - for at bruge håndtagene på lederne. Lad os nu diskutere, hvordan man gør en hurtig kredsløb i "Maynkraft" succes. Alt hvad du behøver for at tilslutte så signalet arbejdede non-stop - det vil helt sikkert nødt til at tænke over forbindelsen ordning af stemplet eller distributør.

Nyeste emner

En særlig enhed, der har fået navnet ovenstående syntes i den version af spillet "Maynkraft Beta 1.2». Han havde brug for at bortskaffe eller udstede poster. Valg placeret inde objekter forekommer tilfældigt måde. Aktiver distributør kan førnævnte ordninger af røde sten. Du kan også få resultater håndtag, trykplader eller knapper. For distributøren får brug for et løg, en enhed af rødt støv og syv blokke af sten. Stemplet er et objekt, som er skabt til at påvirke de øvrige blokke. Disse elementer var senere distributører, i den version Beta 1.7. Udformet stempel for let: har brug for en kiste, rødt støv, en jernstang, alle tre bestyrelser og mest almindelige brosten, i mængden af fire enheder.

Forskellene i de forskellige versioner af spillet

Ofte på fora folk spørger, hvordan man laver et kredsløb "Maynkraft 1.5.2." Denne opdatering er en smule anderledes end de tidligere versioner af spillet, det eneste, det skiller sig ud - det løse alle former for fejl. Dybest set, spillerne klagede over, at pilene hænge i luften, før de når deres mål, samt problemet med sådan poluvrazhdebnymi mobs som Endermen. Udviklere forbedret ydeevne, mens du bruger en række forskellige teksturer i high definition, lyttede til klager over bugs med uendelig komfur og ulogiske spawn tamme hunde og katte. Desuden musikafspilleren er nu gradvist dør ud, i modsætning til, hvordan det endte i de tidligere versioner "Maynkrafta". Nye elementer i sandkassen udviklere er ikke tilføjet, og dermed, i kredsløbet versionen "1.5.2" vil arbejde på samme måde som i den anden.

Hvad du behøver at vide

Det er vigtigt at besidde og yderligere oplysninger for at supplere en forståelse af, hvordan man laver et kredsløb "Maynkraft". Vælg den rigtige frekvens til jævn passage af signalet vil være lettere, hvis spilleren skaber en stor kreds. En karakter kan sætte håndtaget for at styre afgivelsen tråd var mere praktisk. Vi taler om kabel, der er et stik mekanisme med kredsløbet. Med sådan en detaljeret instruktion kredsløb i spillet om overlevelse vil ikke længere være et problem: de processer er automatiseret ved hjælp af denne procedure, bliver et virtuelt liv meget lettere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.