Mad og drikkevarerOpskrifter

Interessante Opskrifter: forberede ruller af kyllingefilet

Ruller af kylling vil være en værdig behandler på ferie bordet, formørkelsesvariable sine appetitlige synspunkter fra andre godbidder. Også denne parabol er egnet til almindelig dagligdags familie middag, efter madlavning ikke tager meget tid. Ruller af kylling - en stor appetitvækker til fester, hvis de gør det uden sauce - tog en tallerken og hjælpe dig selv!

Denne parabol er kogt, selvom det viser sig "i hast", men det vil være mere nyttigt end nogen hamburgere, snacks og andre fastfood. Ruller af kylling med fyld, for eksempel fra grøntsager vil være et komplet måltid, rig på vitaminer og mineraler. Hver af de nedenfor anførte opskrifter ledsaget raffineret sauce, som forbedre den allerede raffineret og pikant smag af fødevarer.

Lad os starte med en beskrivelse af, hvordan man laver ruller af kyllingefilet med ost. Tag fire mellemstore bryster, et hundrede gram ost hård, en leder af løg, pastinak - en lille ting, et æg, en spiseskefuld smør, tre spiseskefulde creme fraiche og salt-peber. For at forberede saucen, "Piccadilly" er nødvendigt at tage de persille, mandler og hvidløg. Kød vask, store dele frastøde indersiden, salt og peber. Lad i blød. Mellemtiden forbereder fyldet. De resterende små stykker kød skæres i små strimler og sat til side i en beholder til blanding bestanddele. Promoem pastinak, skrællet og kan skæres i fine strimler. Vi skal skære løg i halve ringe. Det steges i smør under stærk varme i ca. tre minutter. Bland det med fyld. Så, på et groft rivejern gnide ost og bland det med andre komponenter. Tilføj peber, salt og bland. Nu er det muligt at sprede et ensartet lag af de resulterende lag på den forberedte stopning kød. Vridning ruller af kyllingefilet søm ned og spredes på en bageplade. Top coat med pisket æg og sende det i ovnen i en halv time.

Dernæst forberede saucen "Piccadilly". Knust mandler og hvidløg jorden i en morter med finthakket persille indtil da, indtil en homogen masse, - klar!

Serveres fadet med creme fraiche og en lille mængde af sauce på toppen. Det viser sig, og smagen og ser meget rart!

I det følgende opskrift, vil vi vise dig, hvordan man laver kylling ruller med ost, bacon og hvidløg. Vi har brug for fire kyllingebryst, to hundrede gram af bacon, 150 g spinat, to fed hvidløg, ost - 200 gram (fortrinsvis hård), en citron, peber, salt og jord muskatnød. Til saucen "Romesko": mandler, hvidløg, peber, chili, tomater, persille. Kylling forberede, som i den tidligere opskrift. Til fyldet skal vi skære bacon i tynde strimler. Spinat og løg passeruem strimlet vegetabilsk olie. Vi giver cool og tilsæt ost, hvidløg og muskatnød. Der tilsættes også bacon. Mix og spredes på fileterne. Sluk i ruller og spredes i et ovnfast fad. Sæt toppen af tynde skiver citron. Vi skal dække med folie eller sætte på formen af ærmet til bagning. Madlavning i ovnen i tredive minutter.

For at forberede sauce passeruem tomater med chili. Grønne, mandler og persille i en blender trummerum og grind i en morter. Så kombinere med tomater og chili. Serveres ved bordet med saucen.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.