ForretningOnline Business

ABC Finans: anmeldelser. ABC Finans - en skilsmisse eller ej

Smukke historier om en række forskellige måder at tjene penge online, der lover næsten millioner i indtægter og, selvfølgelig, økonomisk uafhængighed, er ikke noget nyt. Vi fik brugt til reklamebannere hævder virkeligheden i at få $ 1.000 om ugen, for at en række forskellige teknikker "hvordan man får en million" og så videre. Alt dette, mange af os har simpelthen ikke bemærket.

Men der er andre tilgange til fremme af sådanne projekter. En af dem vil blive drøftet i denne artikel. Forhåbentlig efter at have læst det, folk, der tidligere har troet, at sådan en ABC Finance - en skilsmisse eller ej, er klar over karakteren af dette websted, og vil ikke spilde tid og penge på det.

ABCFinance. Om projektet

For at komme i gang, skal du blot beskrive det pågældende program. Så vi forstår, hvad vi har at gøre med, og på bekostning af hvad sitet har tiltrukket et stort antal mennesker.

På ABC-Finance.ru hovedprojekt hjemmeside - et smukt design og attraktive videosekvenser, filmet på baggrund af naturen med et smilende smuk tonet mennesker, der spiller i nogle sportsgrene. Lige under en kort statistik: Antallet af personer i projektet (som dette skrives er 10 tusinde medlemmer), den omsætning af midler (6,6 millioner dollars) og "antal gennemførte mål" (3152 stykker). Det sidste punkt er særligt interessant - hvordan projektledere undrende var i stand til at måle, hvor meget de formået at realisere planerne for mænd, hvis folk nogle gange ikke ved, hvad de vil ... Nå, okay.

Det er overraskende, at stedet ikke vil finde specifikke oplysninger om, hvad virksomheden eller de mennesker, der har deltaget i udviklingen af projektet. Her kan du finde nogle fælles sætninger, som du har brug for at få økonomisk uafhængighed for $ 8.000 i seks måneder, og derefter - at indsamle på investeringen på 50 tusind dollars ... og gør noget der endnu. Beton - nej.

Hvem er det hele organiseret

Med hensyn til ABC Finance arrangører (anmeldelser bekræfte det), og der er ingen præcise oplysninger. På den officielle hjemmeside kun nævnt, at omhandler alle de "professionelle team" at tjene penge online. Deres mission er angiveligt for at hjælpe begyndere til at begynde at få deres indkomst, "for at opnå visse økonomiske resultater så hurtigt som muligt" og så videre. Igen ser vi en fuldstændig mangel på specificitet - hvad der er involveret, hvem og til hvilket formål. Foran os er et site med en masse attraktive tekst, men uden noget klart og forståeligt.

Hvad er målene

Ifølge hvad de gør på sitet, som det er blevet sagt, også, intet er klar. Her skriver, at hjælpe med at opbygge en online-forretning fra bunden til at opnå en form for finansielle højder og stadig en masse ting. Men i virkeligheden, ikke angive bekostning af hvad indkomst vil komme. Hvordan gik det hele nødt til at starte, i hvilket område vil arbejde denne "online-forretning", som vil give dig penge, og så videre.

Allerede på de ovennævnte punkter og fakta kan vi roligt sige, at dette projekt - tvivlsomt. Naturligvis er det samme som at have fortrolig med stedet, er det umuligt at beskrive præcis, hvad gør dette ABC Finans.

Anmeldelser om det kan hjælpe til bedre at forstå, hvordan det hele fungerer. Derfor vil denne artikel forsøge at kigge efter anbefalinger fra folk, der har erfaring med projektet.

Anmeldelser på hjemmesiden og i en gruppe

Generelt taler om revisionen, skal du straks opmærksom på følgende: vi opdele dem i to grupper. Den første - dem, der er placeret på webstedet, samt en særlig gruppe af "Vkontakte" - den officielle hjemmeside for ABC Finance projekt. Anmeldelser placeret her er helt forskellige fra dem, der kan findes på andre hjemmesider og diverse uafhængig hjemmeside. Derfor er de selvfølgelig vil vi beskrive i næste afsnit af denne artikel.

Som for anbefalingerne på projektets hjemmeside og i deres gruppe, er de rose systemet og dens skabere. Uden nogen konkrete mennesker, der er beskrevet, hvordan det lykkedes at tjene i alt N for N dage (uger eller måneder); De taler om, hvordan ud af fattigdom, de var i stand til at "træde over" i "Millionaires Club" og blive velhavende mennesker. De angiveligt også på grund af projektet har lært at tjene penge derhjemme. Generelt er derfor er alle disse kommentarer, 100% kan henføres til den positive og lovprisende.

Anmeldelser på andre websteder

Den anden gruppe af anbefalinger - dem, der er placeret på andre websteder. De er noget, vi er interesseret i mere, fordi selvfølgelig er mere objektiv. Forfatterne af disse anmeldelser taler: projekt "Sparta» ABC Finance (dette er hans anden navn) er ikke mere end en simpel pyramidespil. Et løfte om uddannelse, kvalifikationer og tænkning - det er bare en attraktiv myte.

Folk siger: under de uspecifikke løfter om økonomisk succes og en smuk historie, og taler om at her nogen vil lære noget, faktisk skjuler et simpelt kredsløb.

afsløre kort

For at deltage i projektet, er det nødvendigt at betale for "uddannelse". Det er en simpel indmeldelsesgebyr, beregnet på at slutte sig til pyramiden.

Dernæst skal du tiltrække de samme mennesker til at tjene ABC Finans. Anmeldelser foreslår, at du får op til 85 procent af mængden af hver rate, hvis nogen skulle bringe. Således vil det være din fortjeneste. Til gengæld har brug for disse mennesker til at ringe i en pyramide af venner og så videre, og for at du vil få en vis procentdel.

fund

Hvis man ser på projektet som helhed, er de holder tilbage på sit løfte. Ja, de underviser deres medlemmer, hvordan man kan tjene penge derhjemme. Og, indrømme det, nogle endda måske viser det sig. På den anden side, ABC Finans - en struktur for afvaskning af pengene og ledelse af deres generation. Efter alt, behøver du ikke tjene på at modtage en del af det bidrag, som deres venner. Du skal bare foretage overførsler, hvilket giver en vis procentdel af selve toppen af "pyramide".

En smuk websted, video underholdt attraktive mennesker på velkomstbilledet og en masse smukke ord om penge, økonomisk frihed, uafhængighed arbejde og investeringer - det er bare en smuk shell, der eksisterer for at lokke nye medlemmer.

Så husk hovedreglen. Først og fremmest, før du logger på websteder som ABC Finans, virkelige mennesker på udkig efter anmeldelser på internettet og læse. Kun på denne måde vil du forstå, hvad der rent faktisk den ene eller den anden struktur. Efter alt, skriver på hjemmesiden, at dette er en simpel pyramidespil, enhver svindler at underskrive sin egen dødsdom. Derfor vil ingen bringe ham en krone.

Og, som vi kan se, flip side er, at male de smukke ord og prætentiøse fraser hvad drømme masse mennesker, kan du lokke ind i hans naive deltagere i systemet, der modtager penge fra hver af dem.

Så naturligvis, og der var ABC Finance arrangørerne. Og forhåbentlig tallene i 10.000 til at deltage - det er falsk information, som ikke er sandt. Ellers en skam, at så mange omkring os naive folk villige til at gøre det samme enkle måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.