ForretningOnline Business

Evgeniy Hodchenkov - grundlægger af uddannelsescentret, "Din start"

Der er mennesker, der er sammenlignelige med de beacons. Styrken af deres appel er utroligt. De adskiller sig fra andre med viden, erfaring og selvtillid. De har grænseløs charme.

En sådan person er en specialist i skabelsen af Internet projekter Evgeniy Hodchenkov.

Han har næsten ti års erfaring i reklamebranchen. Den vigtigste aktivitet i øjeblikket - rådgivning og organisering af kurser på internettet.

Eugene er forfatter til sin egen virksomhed skaber systemer fra bunden og bringe det første overskud på bare tre uger. Dette system er implementeret med succes i projektet "Din start".

Fra hvad begyndte som starten Evgeniya Hodchenkova?

Han nævner tre ting, som var drivkraften for begyndelsen af stien:

 • For det første er dette bogen Timoti Ferensa "Sådan arbejder fire timer om ugen." Og vi er her selvfølgelig ikke om, hvordan man arbejder mindre. Hovedidéen i bogen: arbejdet bør ikke gribe ind at være lykkelig, skal det bringe glæde og overskud.
 • For det andet er dette den første tur i udlandet. Eugene var teenager i Sicilien. Det var i sovjettiden, og tolv år dreng et chok fra turen. Den blev holdt i det nye år, og kontrasten mellem de russiske frost og italiensk sol var slående. Der var andre opdagelser: buffet, tap, hvorfra flyder vinen, pragt og luksus af det sicilianske landskab.
 • For det tredje er det en tidlig start på en travl vej. Senior Evgeniy Hodchenkov underviste datalogi ved den skole, hvor hans mor arbejdede. Computer naturfagslærere på det tidspunkt ikke var nok, og den unge Eugene blev kendt i den specialiserede område, samledes deres egen computer. Mulighed for at lære og undervise vores helt dukkede op i meget tidligt. Og undervisningen, skal det siges, blev givet til ham ganske godt. Anyway Fjorten elever var tilfreds med hans seksten-årige lærer.

Med den samme entusiasme i dag af tusindvis af mennesker, der søger at blive disciple Hodchenkova. Dette er ikke overraskende, da han er villig til at lære folk, hvad de fleste ønsker - at være lykkelig. Han havde for længst opdaget formlen for et lykkeligt liv. Men denne opdagelse blev givet til ham er ikke let.

efter skole

Efter gymnasiet, Eugene indtastet på én gang i tre universiteter i St. Petersborg. Han fejrede allerede hans succes. Men, som det viste sig, tidligt. Ud over den fremragende viden, mens behov for flere penge, og ikke små. Hodchenkova var ikke den slags penge i familien. En af universiteterne, for eksempel, har anmodet om et beløb svarende til to års indtjening Eugene mor.

År måtte arbejde: han var en porter, budbringer, og derefter kom ind i reklamebranchen. I øvrigt, i dette tilfælde har han gået fra en almindelig arbejdstager til lederen af produktionen.

Et år senere, Eugene stadig var på elevens skrivebord Elektrotekniske Universitet opkaldt Popov. Efter eksamen fra universitetet, begyndte han at arbejde i en af de reklamebureauer, der optjent, mens du stadig en studerende.

Arbejdsgiveren presses ud af deres ansatte al den saft, men lønnen var kun nok til mad og betale for en lejet lejlighed, da der var i Eugene allerede ved den tid familien.

Det skal siges, at Eugene har arbejdet utrætteligt. Nogle gange investeret jeg i erhvervslivet egenkapitalen. En dag besluttede han at anmode arbejdsgiveren om højere løn. Og blev afvist. Dette var et vendepunkt i hans liv.

din virksomhed

Evgeniy Hodchenkov etableret sin virksomhed. I løbet af de næste syv år, har han været deres barn fra morgen til aften syv dage om ugen. Og resultatet er straks sagde, hans firma er blevet en af de mest berømte. Med Hodchenkova samarbejde mærker som Gazprom, "Maksidom", "L'Etoile", "OK" og mange andre.

Det viste sig at være den mest alvorlige i 2008. Omsætningen i selskabet Hodchenkova faldt til næsten nul. På dette tidspunkt, Eugene møder Mikhail Gavrilov, som de starter deres online forretning.

I 2009 blev den reklame selskab solgt. Nogle fritid som Eugene bruges til at skabe så mange som fem projekter, der alle var en succes.

I 2011 mere end tyve mennesker om dagen, og i abonnenter er mere end to hundrede tusinde mennesker kommer hver dag Hodchenkova sites.

Grundlaget for et lykkeligt liv - forretning på internettet

At forretning på internettet, i udtalelsen fra Eugene, er grundlaget for et lykkeligt liv. Alt har ændret sig: royal arbejdsplads, der er udstyret med hænderne i hans smag; lækker mad, kogte hans kone; spare penge på transportomkostninger, evnen til at samarbejde med kunder fra hele verden.

Sidstnævnte er meget vigtigt omstændighed. Hvis i St. Petersborg priser for reklamevirksomhed var lille på grund af den høje konkurrence, kunderne fra Moskva til Riga, kineserne var klar til at lægge en masse penge.

Ud over alt dette, Eugene optrådte glade mulighed for at vælge deres kunder. Han arbejdede kun med dem, med hvem du ønsker at arbejde. Ubehagelige selv kunder han var "fyret".

Denne virksomhed har givet ham alt: frihed, materiel velstand, moralsk tilfredsstillelse, og vigtigst af alt - evnen til at hjælpe folk. Med det formål at undervise mennesker tjener online træningscenter, "Din start" er blevet oprettet.

Folk der fuldfører kurset i træningscentret er begyndt at tro på sig selv. Business-skole for dem - det er en billet til fremtiden. Her kan du lære en profession og har krævet specialist med anstændige indtjening og samtidig være fri, ikke bundet til det sted og den tid. Du kan arbejde hvor du vil og når du vil. Er det ikke grundlag for et lykkeligt liv?

At være en succesfuld forretningsmand til at hjælpe internet markedsføring kurser

Training Center underviser oprettelse og fremme af websteder, drive forretning online. Det kan lære alt. At træne, kan du vælge en hvilken som helst form for: kurser, webinars, artikler og bøger. Til interaktion giver også forskellige måder: mail, "Skype" Online.

Hvornår skal du oprette et projekt, husker sig selv Evgeniy Hodchenkov de er sammen med en partner, Mihailom Gavrilovym, lang tid ikke kunne beslutte om retningen af satserne. Og efter megen diskussion besluttede vi, at folk har brug for at give alt til det maksimale:

 • kapacitet for personlig vækst;
 • muligheden for at tjene;
 • viden inden for Internet ressourcer;
 • evne til at skabe en klassisk forretning.

Evgeniy Hodchenkov mener, at muligheden for at modtage undervisning bør gives til mennesker med forskellige økonomiske formåen, så kurser er opdelt i gratis og betalt. De fleste oplysninger er gratis, men for uddannelse af høj kvalitet med en garanteret resultat bliver nødt til at betale. Pay kadet får en vejleder, han har adgang til absolut al den videnbase.

Bedste grundlæggende i at drive forretning kan fås gratis kilder. En masse af dem: dette online uddannelse, video uddannelse, spil, bøger og artikler.

Af de mange projekter i det træningscenter man kræver særlig opmærksomhed - en start up, School of Business.

Analoger af dette projekt har ikke. På grund af sin egenart, har det fået enorm popularitet. For mere end 40 tusinde studerende fra forskellige lande og med forskellig alder blev en succesrig forretningsmand, have internet marketing kurser.

Der er også et system af belønninger. De fleste får gaver. Hertil kommer, at kandidater fra gratis kurser får rabat på den betalte uddannelse. Og det bedste af det bedste er fjerntliggende projekt personale.

5 år Eugene engageret i et andet projekt, som kaldes "Business-Incubator". Det blev udtænkt med det formål at hjælpe folk til at indse en succesfuld virksomhed i de sidste 7 dage.

Allerede inden vedtagelsen af kurser givet oplysninger, da det er umuligt at gennemføre online-forretning i 2016.

 • Den første lektion vil hjælpe dig med at vælge en niche, og for at overvinde de tidlige frygt.
 • I den anden lektion det forklarer, hvad man skal gøre og hvordan du bliver en succesfuld forretning.
 • Tredje session kan kaldes instruktioner til yderligere tiltag på den nyligt gjort regnskabsår.

Elever kurser "Business-Inkubator" adgang til oplysninger, der indsamles og systematiseres Eugene i mange år fremover og arbejde på deres projekter. Denne information bank kaldet "Laboratorium for business cases."

I dag skolen "Din start" tilbyder udvikling af nye specialer:

 • Internet projektleder;
 • Internet reklame manager;
 • sociale netværk administrator.

nyt projekt "Din nye profession" er planlagt til dette formål.

Alt vil ske i henhold til planen af arbejdstimer:

 • taget en mand bevæbnet med grundlæggende viden;
 • han finder sin første arbejdsgiver;
 • Han tjener sin første penge.

studerende tilbagemeldinger

Der er en masse feedback fra folk, som skabte Khodchenko Eugene "Din start". Anmeldelser meget forskellige, er der også negative.

Nogle klager over, at efter træning, de har efterladt en masse spørgsmål, at de svar, som de har finde sig selv, og alt er ikke så let og smuk, som de troede.

Andre siger, at de har lært noget, og det virker som om de ønsker at snyde.

De er ikke enige med andre kandidater, der hævder, at de bedste baner i RuNet, du behøver at eje til at forsøge at gøre præcis alle anbefalinger fra busser.

De fleste af påskønnelse.

En af disse reaktioner kan opsummeres alt, der gør mentorer "Din start": "Ingen er forpligtet til at give til andre noget er gratis, alt har en pris, og hvis nogen tilbyder gratis uddannelse, skal det være ikke-fordømmende, og forseelse tage det med taknemmelighed. Og resten er op til dig!".

Tips til virksomhed fra mentor

En godt menneske er ikke en synd og at lære. Og det er de tre vigtigste tips fra Eugene til at hjælpe, sagde han, at udvikle en vane særegen for millionærer.

 • dyrke disciplin - at være i stand til at bruge deres tid, fremhæve den vigtigste og bruge deres tid netop dette;
 • komme ud af din comfort zone - altid stræbe efter en ny måde: for løbende at forbedre deres niveau af professionalisme, lære sprog, til at starte nye projekter;
 • ansvarlig for sit liv - til at handle her og nu, ser ikke for undskyldninger for passivitet.

Ved at følge disse tips, kan du mestrer "millionær" profession, det er meget vanskeligt, men muligt. Stien til dette erhverv lyser for alle at bemande-fyrtårn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.