HobbyHåndarbejde

Amuletter med sine hænder - den bedste magi på alle tidspunkter

Oprettelse af en talisman - en stor ting. Især hvis du gør det fra hjertet, med kærlighed, varme og deres egen fred i sindet.

Selvfølgelig afdelingerne med deres egne hænder for at gøre en meget let og sjovt. Du behøver ikke dyre værktøjer og materialer. Flot og nyttig amulet kan komme fra, hvad der er ved hånden. Dette kan være halm koste, et simpelt salt dej, stof, tråd og bånd, såvel som mange andre interessante materialer.

Men det er værd at huske, at der er flere enkle, men vigtige regler i fremstillingen af amuletter. Alle af dem hører snarere til den åndelige del af processen med at skabe en talisman, kommunikationen mellem master og skænker.

Altså:

1 regel. Charm kan kun ske til en person. Master dem selv er strengt forbudt.

2-reglen. Den mest kraftfulde talisman er en, der er lavet til dit blod relativ: far eller mor, bror eller søster, bedstefar eller bedstemor.

Ja, ægteskabelige bånd er ikke blod, men hvis en stærk og pålidelig familie - en af ægtefællerne altid kan sætte al min kærlighed til en lille amulet, fyld den med varme og glæde. Husk, at du allerede har udvekslet de vigtigste maskotter - vielsesringe, som ikke blot indikerer social status, men også for at forene, styrke dig.

3-reglen. Men man kan aldrig tvinge og overtale en person til at gøre for dig ward. Kun hvad der sker fra hjertet og med de bedste ideer, kan bringe lykke og velstand.

4 regel. Ved fremstilling af en talisman vil helt sikkert tage hensyn til de materialer, der er rigtige for en bestemt person. For dig, træet - det lykkeligste ting, og det kan være en sten for ham. Alle mennesker er forskellige, alle har brug for kun en individuel tilgang.

5 regel. Hvis du er madlavning charme med sine hænder for en person at tænke over det. Husk ham, hans bedste kvaliteter, hans drøm om velstand og rigdom, lykke og sundhed.

Bare fem enkle regler, men hvis du observere dem og tro på deres effektivitet - ward med deres egne hænder er den stærkeste forsvarer af sin herre.

Og nu, måske, er at fokusere på den slags produkter.

Mange mennesker (især den ældre generation) er meget forudindtaget til, hvad de ved er dårligt. Dette kommer til udtryk, for eksempel i valget af en talisman. Nu er der mange forskellige typer, en række forskellige materialer til deres produktion, en masse ideer til at skabe noget nyt og helt individuelt. Amuletter med deres hænder - ikke bare en dejlig ting, men virkelig en magisk element, som er bedre at lave en original og unik.

Alle har deres egen opfattelse af amuletter. For en person for at være den stærkeste af dem er marionetter. Amuletter med deres hænder til andre - broderi, og for tredje - halm koste. Er hvor svir fancy!

Igen, være opmærksom på nogle af reglerne for fremstilling amuletter:

- hvis du koge som en talisman broderi - gør det uden knuder. -nepriyatnosti knudepunkter.

- Vær opmærksom på de farver og mønstre, der pryder ting. Især oberegov farve er en særlig beskyttelse domæne.

For eksempel, rød beskytter bevægeapparatet, uro-genital-tarmkanalen, endetarmen. Gul - beskyttelse for området af solar plexus (midt på livet af systemet), i bughulen. Orange - navlen, hele den nedre del af maven (især nyrerne). Grøn talisman er ansvarlig for hjertet, og blå - for åndedrætsorganerne.

Her er nogle enkle regler for at korrekt og med fordel gøre amulet med sine hænder. Husk, at på internettet er der mange masterclasses, men ingen kan sammenligne med hvad der kommer til at tænke for dig, når du tænker på den person. På sin vej, vaner og livsstil. Alle skal lykkes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.