Hjem og familieBørn

Pulje til spædbørn i Moskva: beskæftigelse, fast adresse

Mange interesserede læger: Er det muligt at besøge babyer poolen? Børnelæger insistere på, at det ikke kun er en hyldest til mode, men også en meget nyttig øvelse. Barnet i ni måneder i fostervand, så det er et velkendt miljø for ham. Svømning styrker immunforsvaret, beroliger nervesystemet og afspænder musklerne. Vælg puljen til spædbørn i Moskva er ikke let. Denne type service er meget populær. Om de bedste komplekser omtales i artiklen.

Er det det værd at besøge babyer poolen?

På det seneste er det blevet moderne at besøge grudnichkovy pulje. Og det er ikke en ny trend. Sådanne procedurer er gavnlige effekt på sundheden hos små krummer. Det faktum, at en person i vandet krop er flere gange lettere og barnet kan gøre mere aktive bevægelser. også styrker musklerne perfekt strækker rygsøjlen. Især nyttigt til svømning børn, der havde vanskeligheder under fødslen. Vand slapper, beroliger nervesystemet. Arbejder aktivt lunger og indre organer. Desuden vil en vand - en slags massage for hele kroppen.

Der lægges særlig vægt på temperaturen regime. Hvis vandet er mindre end 32 ° C, mere arbejder aktivt kroppen, blodcirkulationen forbedres. Hvis temperaturen er højere, blodbanen nærer hjernen. Denne nuance er værd at være opmærksom på, når du vælger en pulje til børn.

findes Kontraindikationer

Utvivlsomt, svømning er meget nyttigt for spædbørn, men der er kontraindikationer, at være opmærksom på alle forældre:

 1. Medfødt hjertesygdom.

 2. Virussygdomme.

 3. Allergiske reaktioner over for stoffer i hvilken vandet desinficeret.

 4. Hudproblemer.

 5. Helet sår af navlen.

 6. Kramper.

 7. Hydrocephalus.

 8. Dysplasi.

 9. Problemer med offentliggørelse af lungerne.

Husk, at hvis du beslutter at bruge swimmingpool for børn, skal være godkendt af en børnelæge, for ikke at skade barnet.

At vælge den rigtige pulje

Mange forældre spekulerer på, hvad procedurer, du kan gå med den nyfødte med henblik på at styrke deres helbred. Enhver læge vil fortælle dig, at i swimmingpoolen. Grudnichkovoe svømning er meget populære i disse dage. Dette er på grund af dens effektivitet og sundhedsmæssige fordele. Men før du går i klasse, skal du vide, hvordan man vælger den rigtige pulje:

 1. Vær især opmærksom på temperaturen på vandet regime. Det bør ikke være under 32 grader. Ellers barnet simpelthen fryse. Den sædvanlige voksne pool til dette formål er ikke egnede, vandet er meget koldere.

 2. spiller også en vigtig rolle metode til rengøring. Vælg ikke poolen med chlorerede vand. For det første kan barnet ved et uheld sluge det. For det andet, huden efter sådanne procedurer er tør, det begynder at skalle af. Endvidere kan forekomme allergiske reaktioner i form af rødme og kløe. Vælg den relevante pulje til spædbørn i Moskva er let, næsten hver eneste af dem holdt vandrensning ved ionisering.

Det er også ønskeligt, at bygningen er designet til mødre med små børn: puslebord, mini-tørretumbler, vil blive et presserende behov for et varmt brusebad.

Forældre opfordres til at være opmærksomme

Find en pæn pulje til spædbørn i Moskva er ganske enkel, fremgår af oplysningerne på kapitalmarkederne fora. En af de mest populære er den pulje "ungdom". Det blev grundlagt på basis af ungdom nummer 30. Det viser, at trænere er de eneste fagfolk, der har en særlig sport uddannelse. Det er beliggende på adressen: ul. Akademiker Bakuleva, d. 5. For at komme til den let takket være god transportknudepunkt. Hvis du går i metroen, vil nærme følgende grene: Troparevo, Konkovo, Belyaeva. Ved telefonnummer (495) 438-95-66 til dig og besvare eventuelle spørgsmål. Klasser til babyer afholdes en gang om ugen, om fredagen.

Anmeldelser af dette kompleks eneste positive. Dens største fordel ved forældre finde rent vand med ozon. Dette element vil dræbe alle de bakterier. I dette tilfælde er det absolut uskadelig for kroppen barnet, selv om det zaglotnet vand. Ikke frygt for allergiske hudreaktioner, de ikke udspringer fra denne komponent. Kun få bruger denne renere på grund af sin høje pris. Men den "Unge" pulje er ingen undtagelse.

Forældre har også noteret følgende fordele: en stor trænerstaben, individuelle tilgang til hvert barn, klasser for børn med handicap.

Hvis du stadig er på udkig efter en pulje til spædbørn i Moskva, "Unge" - er en stor mulighed.

Blandt andre institutioner, hvor svømmeundervisning med babyer - "Rainbow", "Aquamarine", "Azure", "Pearl", "lignende" FOK "Anlant".

Pool udvalgt til en første opsamlingspose besøg

At gå til puljen med barnet, skal du kende på listen over ting, der skal tage med dig:

 1. Nogle håndklæder. Én ting du skal tørre barnet efter skole, og den anden - podstelit på puslebordet.

 2. Særlige bleer til svømning. Uden denne ekstraudstyr til puljen vil du ikke være tilladt. Sådanne bleer er ganske populære og sælges i næsten alle apotek.

 3. Hvis et barn er flaske-fodret, skal du tage flasken med blandingen.

Dette sæt af nyttige ting til at hjælpe min mor til at gøre trek til barnet i poolen så behageligt som muligt.

En bemærkning til forældre

Før du tilmelder dig med babyer i puljen, læse følgende vilkår:

 1. Den ideelle alder at begynde at træne barnet - 3-4 uger. Når børnene udført 3 måneder, trækker vejret refleks slukket forsinkelse, mens dykning.

 2. Hold klasser kun med en erfaren træner.

 3. Før besøger poolen bør rådføre sig med en børnelæge.

 4. Må ikke straks begynde at motion er forbundet med dykning, lad barnet vænne sig til øvelserne.

 5. Hvis et barn konstant råber i vandet, er det nødvendigt at stoppe brugen af poolen kan have lignende procedurer er ikke egnede til ham.

 6. Før du tilmelder dig i en pulje, er du nødt til at tage hjælp fra en børnelæge og hudlæge. Og også tage en afføringsprøve for tilstedeværelsen af børneorm.

Svømning med babyer i puljen - en spændende oplevelse, der vil gavne både barnet og moderen. Det er nødvendigt at vælge den rigtige sports kompleks, en god træner og effekten på beskæftigelsen er forbløffende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.