HobbyHåndarbejde

Det kan formes af ler med børnene?

Husk din barndom. Hvad elsker du mest? Kør, lege med dukker og biler, lancere både og bygge sandslotte, maling og indsamle Designer ... Og selv forme. Det kan formes af ler? Ja, absolut alt! Hvis du på noget tidspunkt du beslutter at gøre med dit barn modellering, vil det være flere timer i en atmosfære af glæde og forståelse.

Der kan være støbt af ler

Faktisk næsten alle. Huse og dyr, fugle og fisk, planter og svampe, biler og både, blomster og skåle ... Men ikke alle forældre har så meget talent. Tja, hvis blænde legetøj for dig er nemt. Og selv om det elementære blomsten bliver en skræmmende opgave? Sådan lære et barn at håndtere ler og ikke afskrække deres "kunst"? For ikke at lave en fejl, så prøv at finde ud af, hvad der er mest interesseret i barnet. Hvis han er interesseret i blomsterne, ikke starte uddannelse med dyr. Og hvis barnet sikkert vil ønsker at forme et krigsskib, så tilbyde ham en kop mode - det er ikke den bedste idé. Så du stadig formået at komme til enighed om, at en blind mand af ler. I den næste fase af sjove begynder.

forme figurer

Uanset hvad dit barn ønskede, principperne for fremstilling af kunsthåndværk altid den samme. For det første skal massen opvarmes. For at gøre dette, skal du holde det et par minutter i hans hænder. Vi taler om almindelig modellervoks fra vores barndom. I dag, producenter tilbyder et stort udvalg af alle former for materialer af varierende kvalitet og farve. Derefter prædefineret så du kan forme af ler, skal du forestille dig, hvad du kan gøre ud af figuren. Hvis det er en snemand, bør det være blind tre bolde i forskellige størrelser, uden at forsøge at forme på en gang et tal på hele bar. Hvis et barn ville have en båd, skal det først være at forme dæk og bunden, og derefter forsøge at lave en mast og sejl. I så fald, hvis du vælger et objekt til at modellere meget kompliceret at fremstille, og barnet var træt, og detaljerne er ved at blive mindre præcis, er det ikke nødvendigt at fortsætte med at forme. Har dit barn udskyde til i morgen i slutningen af arbejdet. bevæge sig forsigtigt bord fra emnet i et sted, hvor det er en mulighed for at skubbe og skader arbejde. Og den næste dag barnet, afslappende, glad for at fortsætte med at skabe et mesterværk.

Dyr fra modellervoks

Hvad kan blænde alle? Det er rigtigt, at dyrene. Nogen vil gøre en luksuriøs leopard, og nogen - ganske anstændig slange. Selv for de mindste barn fik sin egen figur er en stor præstation. Så prøv at starte små. En af de mest enkle i udførelse af arbejder er en slange. Baby, rullende op en lang pølse, giver det en form for buet og kløve de to øjne vil være stolt af at vise deres første job! Glem ikke at rose håndværk. Selv hvis du utilstrækkeligt kartofler, eller tegne med hensyn til overgivelse af projektet. Efter et barn er så vigtigt for godkendelsen af forældrene! Bare en pause i fem minutter. Og så efter et par dage barnet vil komme tilbage til dig med et spørgsmål: "Hvad kan formes af ler andet"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.