HobbyHåndarbejde

Panamku Baby krog: hvordan man kan knytte korrekt og smukt

Enhver mor ved at i varmen i sommeren barnets hoved skal være helt dækket af sollys. Tørklæde, huer, veste - de hatte, der skal være til stede i børnenes sommer garderobe.

Panamku Baby krog - det er det tilbehør, der kan personligt udføre enhver mor eje indledende strikning færdigheder. Ved første øjekast kan det synes, at det er en vanskelig opgave. Men ikke for ingenting, at erfarne strikkere instrument af hans arbejde kaldes "krog-tosse". De vigtigste ting - at lære den grundlæggende teknik af strikning masker, og så alt er let. Panama for børn - det er de klæder, der stemmer hurtigt og nemt.

grundlæggende regler

Hvis du kender og overholder følgende retningslinjer strikke hæklede huer, og tænd panamochka og smuk, og pålideligt, og bekvemt. Den første ting at huske kunsthåndværkere-Knitter: Panama Baby hæklet strikket oppefra og ned, det vil sige fra toppen. Ved begyndelsen af strikke på krogen indtastet kæde af flere sting, der lukkede cirklen. Næste, strikning er en cirkulær rækker med tilføjelse af sløjfer i hver række for at danne bunden af Panama. Til sommer hatte i de fleste tilfælde er valgt gennembrudte mønstre. Panama gjort gennembrudt, lys og smuk. De er godt passere luften, så barnets hoved til at trække vejret.

At panamku børn viste sig smuk hækle, strikke, der skal udføres overholde almindeligt anerkendte regler needlewomen cirkel strikning. At udføre circle kolonner med nakida frembringe en sådan beregning: dial rammeantenne (6 stk.) I kæden, og derefter udføre koblingen loop ring. 1. strikkes cirkulær række 2 kolonne med nakida hver nedre hængsel. Det vil have 12 kolonner i denne serie. Dernæst blev en cirkel opdelt i 12 segmenter, hver rundtgående række af ensartet tilføje 12 nakida søjler (1 pr hvert segment). I 2. række i kolonne 24 bør være i 3. serie - 36 bar.

Hvis panamku Baby hækling strikket kolonner uden fm, derefter beregningen af løkken udføres lidt forskelligt. Rekrutteret 3 luft løkke. De er lukket i ringen. I den første rundtgående række i hver bund loop strik 2 kolonne, uden fm. Fik 6 kolonner. Betinget opdelt cirklen i 6 segmenter i hver række jævnt tilføje 6 kolonner. Som et resultat, bør du få denne: i anden række - 12 loops, den tredje række - 18 sløjfer i fjerde række - 24 loops, og så videre. Bindende kolonner uden nakida være stram. Derfor, hvis vi tager for panama denne form for strikning som en primær, så er du nødt til at samle op garnet fint.

Når cirklen når den ønskede diameter, er strikningen gjort uden stigninger. Eftersom hver række bliver mere mærkbar, når vævet tager form af hætter. På denne måde, strik til den ønskede størrelse. Det er tilrådeligt at altid prøve produktet på barnets hoved, ikke at forveksle med størrelsen.

Dekorative design strikket barn Panama

Dovyazav hovedklæde til den ønskede størrelse, skal du arrangere den nederste kant af selen. Strikkede veste til piger bundet fringe "skal" eller "veerochki". For tilmelding og Panamahat drenge er mere tilbøjelige til at bruge selen "rachy skridt" eller "hjørner", kan du skygge.

Panama Baby hæklet vil se elegant og originalt, hvis de dekorere dekorative elementer: hæklede blomster, bånd, blonder eller applikationer.

Den hovedklæde, bundet af omsorgsfulde hænder af min mor, vil barnet være hyggeligt og komfortabelt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.