HobbyHåndarbejde

Ved du, hvordan at sy pelmets med deres hænder?

Elegant drapere stof på vinduet eller døren er i stand til at bringe til ethvert interiør raffinement og raffinement. Dette kan være et separat element eller en kombination af dekorative gardiner. Som du ved, i dag vil vi tale om, hvordan man laver deres egne hænder pelmets. Det er nemt, hvis det gøres konsekvent og præcist.

Kom godt i gang

Før du lære at lave deres egne hænder pelmets, afgøre, hvilken mønster, du har brug for. Derefter kan du nyde et udvalg af stof. Du har brug for det til en base, foring og kanter. anbefales Syerske med erfaring til basen stof er let at samle op, men stram nok til, at produktet er godt draperet. Farvning og blend med gardinet, vælge deres egen smag.

Nu skal du bestemme, hvor meget stof, du får brug for. Det afhænger af, hvilken slags opgaver har du sat labrekenom:

  • hvis du ønsker at visuelt at reducere den høje vindue, skal du forlænge prøven;
  • frodig draperi volumen visuelt udvide vinduet.

Som det vil blive faste kappe

Den kan monteres på afsatsen eller jernbane, fast over gesims. I det første tilfælde udførelsen er meget lettere. Det indebærer brug af gardin tape. For at sikre den afdækningskasse på baren, er det nødvendigt at anvende "Velcro". Den ene del er syet til produktet, og den anden er naglet eller limet til pladen. I dette tilfælde visuelt forøger størrelsen af vinduet.

Kroim stof

Ofte novice syerske stille spørgsmålet om, hvordan man kan gøre dig selv en kappe, og hvis det er nødvendigt for dette mønster. Selvfølgelig tommelfingerregel bør du ikke gøre noget. Ifølge den mode af hans model gør mønsteret skabelon. Til denne anvendelse formål kan limes avis ark. Alle dele er fremstillet separat (base foring, rør) og tælle dem. Fra de personlige og laminering finde oplysninger. For samlinger forlade godtgørelse på omkring to centimeter. Kantstrimmel er lig med længden af tagudhæng, plus en lille margen for at kunne putte den på siderne.

Sætte produktet

Hvis du ønsker at vide, hvordan man syr pelmets med deres hænder korrekt, må vi huske, at vi ikke kan uden ru eller chipping smetyvaniya stifter dele begynder at kradse dem på en skrivemaskine.

Nu fold bundstoffet og foring vrangen ud og fastgør med nåle. Den side og nederste sømme prostrochite på en skrivemaskine. Den øverste del af gardiner forbliver åben. Sømrum kan gøres indsnit - dette vil gøre det muligt for vævet er bedre at gå i seng. Oven i det valgte sy kant og derefter stryge det godt alle syninger og sømme. Det færdige produkt skulle vise sig på forsiden, og det er godt for jern. I bunden af lambrequin kan dekorere frynser, brystpels eller drapere en speciel tape.

dekorative elementer

Mange kvinder er interesseret i: hvordan at sy pelmets med deres hænder, således at produktet virkede originalen. Du kan bruge dekorative elementer, der vil støtte den grundlæggende stil i rummet interiør. For eksempel i børnehaven gøre applique (bil, sol, sommerfugl, blomster), giver det en tæthed, ved hjælp Dublerin og sikre swags. Så du juble op ethvert rum.

I dag, du lærte at sy blød kappe. Vi håber, at disse tips vil hjælpe dig med at designe din boks, præcis som du drømte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.