HobbyHåndarbejde

Håndværk til en dukke med egne hænder: En behagelig og nyttig lektion for alle aldre

Håndlavede dukker er meget bedre og mere værdifulde end legetøj af fabriksproduktion. De gemmer mesterens energi og legitimerer forfatterens ideer. Selv børn kan lide at lave nye legetøj og en række håndlavede håndværk til dukken . Disse kan være tøj, indretning, legetøjsfødevarer og hjem.

Folkedukker lavet af klud

For længe siden var hver pige og kvinde i stand til at lave pupper, som tjente som talismaner for at tiltrække held, bevare sundhed og familieliv. Denne funktion blev udført af syet håndværk. Owen dukker gøres nemt med egne hænder . Det var en tradition: de boede i hvert hus ved siden af vuggen og på komfuret. De var vant til at trøste babyerne og lære dem at arbejde med håndlavede små piger. Det var med sådanne legetøj, at undervisningen i det grundlæggende i håndarbejde begyndte.

Fremstillingen af sådanne legetøj er yderst simpelt, simpelt, ligesom de fleste folkestraditioner. Materialet var kludtæpper, som blev tilbage efter at sy tøj. At intet var tabt forgæves, de flittige husmødre i kurset var alle de resterende klude.

Normalt er et håndværkers mønster for en dukke lavet med egne hænder en simpel firkant, hvor et hoved er dannet, pakket med en singel eller med tørt græs. Nakken er indpakket i en streng. På samme måde er alle de andre elementer lavet af stumper foldet i et bundt og tegnet af en tråd. Tøj er primitive, og selv en lille pige kan klare sin skræddersyning. Udsmykningen er resterne af fletning eller blonder. Ansigtet er ikke traditionelt blevet udpeget, for ikke at tiltrække de mørke kræfter.

Flad dukker med tøj

Moderne efterkommere af disse amuletter er hjemmelavede tekstildukker: fliser, loftsdukker og mange andre typer indendørslegetøj. Volumetriske og flade, pupper er altid en favorit legetøj for piger.

Alle husker papirkvindere af mode, hvis tøj måtte skæres ud af magasiner? En lille garderobe vækkede fantasi og børn entusiastisk supplerede det med egne produkter, der blev skåret fra postkort, malet med kuglepenne eller farvede blyanter. Et godt alternativ kan være en flad puppe lavet af klud med svagt polstring. Tøj skal også være fladt, men fremstillet af stof. Et sådant sæt kan laves som en gave til barnet eller sy en miniature garderobe med hende.

Sneakers og andre dukker

Meget søde og smukke legetøj er lavet af skumbolde og kapron jersey. En håndlavet dukke med et billede nedenfor kræver ikke meget arbejde. I tilfælde af et elastisk stof (dette kan endda være en sok), er bunden til hovedet indlejret. Materialet er en skumkugle. Kroppen er fyldt med en sintepon, som lemmer. En lille tud og tæt adskilte øjne er et karakteristisk træk ved pupperne, der betegnes som spermatozoer på grund af størrelsen på underbenene. Nogle gange er benene helt fraværende, og så får du smukke legetøj, der kan dekorere et juletræ eller et andet sted. En sådan forfatters håndværk bruges sjældent til spillet, men oftest er de indretningen af interiøret.

Havedukke skulptur fra potter

Udover legetøj fremstillet af voksne nålevenner, er der dem, som små håndhandlere kan gøre med deres forældre. Vi præsenterede en original idé for at dekorere en have, en blomsterbed eller en blomsterbed på et vindue. Disse er tegn fra tomme blomsterpotter. På denne måde kan du for eksempel opbevare kimplanter til frøplanter indtil næste sæson.

Udførelsesteknikken er enkel og tilgængelig for alle. Det er nødvendigt at forberede to store potter til bagagerummet og hovedet og et par små til hænder og fødder. Alle detaljer er fastgjort til hinanden på den tråd, der er fastgjort i hullerne, ved hjælp af møtrikker eller genstande, der tjener som en prop. Akryl maling til malerier og et par stykker af lyse calico til tøj, faktisk alt hvad der er brug for ekstra materialer.

Sådanne sjove håndværk henviser til de typer af have skulptur. De kan dekorere ethvert sted, hvor der er grønt eller bruge til spillet.

Boliger til legetøj

Enhver dukke, ifølge børn, kræver et stort antal ting. Butikker tilbyder mange forskellige ekstra tilbehør, men de erstatter ikke hjemmelavede møbler. Her er håndværk til dukker lavet med egne hænder vigtige. Dette omfatter dukkehuse. Du kan købe en færdiglavet, fyldt med plastikstemplede møbler, eller gør det selv fra en papkasse.

Som basis er en hvilken som helst papbeholder, fx fra husholdningsapparater fremstillet af tæt bølgepap, egnet. Alt hvad der kræves er at lave et gaveltag og dække væggene med smukt tapet. Alt hvad du behøver findes i næsten ethvert hus. Hjemmelavede møbler kræver heller ikke ekstra kontantomkostninger. Dukker vil bosætte sig i et nyt hus med glæde.

Håndværk til dukker med egne hænder fra plasticine

Ud over store møbler kan du lave små tilføjelser. En separat retning i manuel skabelse er produktionen af miniaturefood til dukker fra forskellige materialer, herunder plastin. Dette materiale giver dig mulighed for at mode alt, enhver delikatesse til en legetøjsteater. En hel serie med færdige former giver en masse sjov med modellering af dukke kjoler, forskellige varianter af is og andre smukke snude.

Legetøj til moderne dukker

Moderne piger foretrækker ikke-standard legetøj. De grimme dukker fra City of Monsters er blevet de elskede ledsagere af mange børn. Ligesom andre rollespilkarakterer opmuntrer de kreativitet, og håndværk til "Monster High" dukken kan være sød eller så grim som legetøjet selv. Varer af tøj eller møbler - alt der er sædvanligt at lave og til almindelige dukker, kan du selv gøre.

Til straks blev det klart, for hvilke dukker tilbehør er beregnet, skal de være dekoreret med symbolikken på legetøjsmonster. Webs, knogler, flagermus og brugen af sort farve er obligatoriske attributter.

Fra det sædvanlige lille gummi til hår får du smukke tøfler. Det er nødvendigt at tage to stykker og sy hver på den ene side, så lakens lighed opnås. Fra en unødig tå vil det vise sig en fin ærveløs eller top, er det nok at lave slidser for hænder og afskære halvdelen. Nakken skal samles på et tyndt elastikbånd, som sættes i stopnålen.

Et fremragende spisebord eller sofabord kommer fra en tom ærme fra et klæbebånd og en papircirkel. Du skal lim dem sammen og male det i sort eller dække med et passende papir med et mønster.

Næsten alle børn kan godt lide at lave håndværk til dukker med egne hænder og selv lave nye legetøj. Sådanne aktiviteter er meget nyttige til deres udvikling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.