HobbyHåndarbejde

Kostume tryllekunstner - en af de mest magiske vej til karneval!

Moderne lagre af varer til ferien tilbyde deres kunder et enormt udvalg af alle former for fancy tilbehør og færdige fancy kjole. I dag kan man købe ethvert outfit fantastisk karakter. Men hvordan kan du påstå at originalitet, vælge en maskerade kostume fabrikkens produktion? Meget mere interessant at gøre det med sine egne hænder. Hvordan man laver en tryllekunstner kostume?

Cylinder - Hjem Tilbehør illusionist

Hvilket element gør tryllekunstner tøj genkendeligt? Det er rigtigt - det er en hat-cylindret, altid stor og høj, den samme ene, hvorfra de mest berømte mestre illusioner tegne de kaniner, lommetørklæder og andre interessante emner.

Den nemmeste måde at gøre dette headdress meget tykt papir (Whatman type) eller fleksibelt karton. Klip rektangel - dette vil være den længste del af hatten. Fold ud af det cylinderlåsen ved hjælp klæbende tape eller en hæftemaskine. Sender en øvre del - en cirkel svarer til diameteren af cylinderen. Lim på den ene side af emnet. Dernæst skal du lave et felt hat. Til denne cirkel cylinder tilgængelig på papir. Og så, tegne en anden omkring omkredsen med en større diameter. Klip og indsæt dette element i dens sted.

Cylinderen er klar, men din kostume tryllekunstner får ganske interessant, hvis du dekorere en hat. Farve hovedklæde male obtyanite obkleyte stof eller farvet papir. Før du dekorere en hat, for at bestemme den grundlæggende farve kjole. Traditionel kostume tryllekunstner holdt i mørke farver med lyse accenter. Denne kjole kan gøres, hvis det ønskes, mere levende og originalt.

Master tryllekunstner kappe

Mange tryllekunstnere til at skabe en mere mystisk vej ud til scenen i kappen-kappe. Denne spektakulære tilbehør gøres nemt ved hånden. Tag et stykke stof af passende størrelse og skabe sig et rektangel. Kappen kan være midt på låret længde, eller ned under knæet. Når der skæres materiale, overveje vækstmodel.

Hvis du har brug for at gøre kostume tryllekunstner så hurtigt som muligt, vælger at kappe materiale, som ikke falder ud over kanten uden særlig behandling. I den øverste del af rektanglet, du har brug for at sy båndet ved hvilken kappen vil være bundet rundt om halsen. Når tiden tillader det, og det er vigtigt for kvaliteten af færdige kulør, ikke for doven til at håndtere al fremtidig kant af sin kappe.

En interessant idé: tryllekunstneren robe for kan tages fra en hvilken som helst anden passende fancy kjole. Hvis dit hjem har en garderobe superhelt kostume eller astrolog, prøve på sin kappe med cylinderen. Det er meget muligt, vil især noget lappeløsninger ikke.

Grundlæggende tøj

Så vi har to væsentlige elementer for den kjole af illusionist - top hat og kappe. Andre ting til at oprette en fancy kjole skal eksistere i din garderobe. Tag den klassiske bukser og skjorte. Meget god, og hvis der er en vest fra tredelt jakkesæt, men du kan undvære det. Vælg basale tøj til at matche grundfarven af fancy kjole. Hvis du har lavet en tryllekunstner trop med sine hænder i en lys farve, og finde de samme bukser og skjorte hårdt, kan de være ensfarvet sort. En god mulighed som en evig klassiker: mørk bund, hvid top. Glem ikke at afhente et enkel sort kjole sko foruden dragten.

Vigtige og nyttige tilbehør rekvisitter

Du ved ikke, hvad der ellers at supplere tryllekunstner kostume? Billeder af berømte tryllekunstnere kan hjælpe dig med at finde interessante idéer. Mange berømte tryllekunstnere suppleret sin scene påklædning butterfly. Og det er en god ide at gentage hjemme. Gør billedet mere udtryksfuld som muligt, picking up de tynde hvide handsker.

Hvis du laver en nytårsaften kostume tryllekunstner ved børnefødselsdage, passende at dekorere det med glimmer og skinnende elementer. Til seriøs voksen kostume tryllekunstner kan bruge alt tilbehør, der fremhæver den klassiske stil. Tænk i fremstillingen af kostume - hvad enten du gør tricks på en ferie? Hvis ja - skal være grundigt indøvet og hente alle de nødvendige rekvisitter til sådan magi.

Skulle tryllekunstner kunne jonglere?

En interessant tilføjelse fancy kjole vil være illusionist sæt spillekort, farverige tørklæder eller en tryllestav. Det er værd at lære og på tærsklen maskerade et par enkle tricks. Tro mig, det er ikke svært at forsvinde mønt eller spille kort vil være i stand til at vise endnu et lille barn.

Hvis du laver en tryllekunstner kostume til en dreng i skolealderen, kan du forberede en smule mere kompliceret tal og arrangere på en ferie mini-præsentation. Men hvis du ikke ønsker at lave tricks - dette er valgfrit. På ethvert kostumebal eller fest er det vigtigste ting, der var den oprindelige kulør og sad godt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.