HobbyHåndarbejde

Mønster legetøj blød fleece til små dyr

Børnepsykologer rådes til at købe et barn ældre end tre år af blødt legetøj af forskellige materialer. Det er nødvendigt for at udvikle taktile fornemmelser. Butikken har et stort udvalg, men legetøjet bliver interessant, hvis moderen selv sy det til dit barn. Mønster legetøj fleece vil hjælpe dig i denne sag.

Hvad er fleece

Fleece - et strikket stof, og oversat til engelsk betyder "uld". Men uld som en del af vævet ikke er til stede, den består af syntetiske fibre og polyester. Og dens navn, fik hun takket være den varme og blødhed, der kan sammenlignes med fåre-fleece. Fleece er meget udbredt i syning af sportstøj. Deres ansøgning, fandt han og syning dyner og tæpper. Klud ikke-allergifremkaldende, så ud af det og sy babytøj, hatte, bonde frakke, jakker og tørklæder. Hvis du bruger et mønster af blødt legetøj, kan fleece sy bjørne, hunde og andre sjove dyr for dit barn. Stoffet ikke flosse, så at sy fra det - en fornøjelse.

Legetøj, små dyr

Hvis du planlægger at sy figurer i form af dyr, er det bedst at vælge kluden, der svarer til farven på dyret. Så et barn at spille, vil finde ud af hvad farve er det ene eller det dyr. Foruden stof, sy brug nåle, tråd, saks, kridt, fyldstoffer og naturligvis mønstret af legetøj. Fleece for startere, kan du prøve at lave de mest simple figurer. De består normalt af to identiske dele. For eksempel tager en hval eller en krokodille. På papiret tegne omridset af den ønskede størrelse og legetøj tilføje kontur 0,5 cm på kvoter. Derefter overført mønstret på stoffet og skære to stykker. Du kan lave dyrets øjne og ben. Det er fortsat kun at sy og fylde fyldstof.

Sy fleece sjovt legetøj: mønstre

Derefter kan du gå videre til det legetøj lidt mere komplicerede. De er hver for sig kroitsya poter, ører, hale. Nedenfor får grundlæggende mønster af fleece legetøj, der kan ændres. Således er en af de mønstre, du får tre legetøj! Først sy en ræv. Af orange stof skåret ud ryggen, halen, ørerne. Hvid fleece - bryst og spidsen af halen, brun - ører og ben. Hver detalje kroim 2 stk. Den første etape af arbejdet vil blive syning tilbage og bryst ræve. For at sy hvid halespids. Mellem kropsdele og sætte halen slibe alle en søm, efterlader en åbning til stopning. For at gøre ørerne, skal du tilslutte den orange og brune detaljer. Vi syr ørerne til lederen af den orange side op. Ben og sy fylder fyldstof. Nu syr vi ben for torso og også fylder syntetisk polstring. På forsiden brodere øjne næse og sy. Ligeledes sy hund brun fleece, og en ulv af - grå.

simpel Octopussy

Til denne karakter er ikke ponadobatsya mønster. Toy Fleece sådan plan kan gøres flere stykker af forskellige farver og til at arbejde for at bringe barnet, da syning færdigheder hun har brug for og er meget let at implementere. Til fremstilling af en blæksprutte brug skum bold, blå fleece, tråd, øjne og bånd i to farver. Indlagt på stoffet bolden, kridt skitserer dyrets hoved. Derefter nedbrydes tilbage stof og skæres til 6 dele på hver side af mærket. Sætte bolden i midten af kluden, og sår i bunden af gevindet. Fra strimler flette fletninger. Trimning enderne af fletning med en saks og dekorere med bånd. Lim øjne og brodere munden. For piger blæksprutte kan sys tørklæde.

larve

Tja, hvis du har en masse forskellige stykker fleece, kan du gøre farverige larve. Krop legetøj tegne en cirkel med et hul. Ved hvert link er skåret ud af de to stykker af samme farve. Skær foden. Sy cirkler, indsætte faner mellem dem. Fold cirkler på hinanden og indsat gennem huller tyggegummi. Sy hovedet og ryg. Barnet bliver interessant at lege og lære farverne med et stykke legetøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.