HobbyHåndarbejde

Lidt tryllekunstner: kostume til en dreng med hænderne

Magikere på alle tidspunkter forbløffet over mennesker i forskellige aldre. Card tricks, bevægelige objekter, og meget mere - for dem en sædvanlige ting. Hvis dit barn er interesseret i sådan en sjov og elsker at organisere indenlandske repræsentation, så skal du vide, hvordan man gør tryllekunstneren kostume for en dreng med hænderne.

baserede image

Så hvad gør vil være vores kostume? Det hele afhænger af dine evner og ønsker. Her er en liste over de vigtigste elementer i billedet:

  • kostume, fortrinsvis tredobbelt;
  • kappe;
  • cylinder;
  • yderligere attributter.

Som du kan se, listen over de vigtigste bestanddele af billedet er ikke så stor. Hvis du er fast besluttet på at skabe deres egne hænder passer fremstilling alle nævnte punkter, du får en stor tryllekunstner. Suit resten af tøjet ser på senere i denne artikel.

kulør

Ideelt set en tryllekunstner klædt i en klassisk sorte bukser med pile, hvid skjorte, rød vest og haler. Men du kan ændre disse oplysninger så vidt muligt. Det vil sige, hvis i garderoben af barnet vil der være ting, der ikke bliver nødt til at specifikt købe noget eller at sy.

Af alt det ovenstående er obligatoriske bukser og skjorte, som normalt har i enhver garderobe. Hvis du stadig eksisterer en jakke, kan vesten bruges i stedet for en rød sommerfugl. Og hvis der er en vest, slid jakken er valgfrit. Det betyder ikke, at tilstedeværelsen af tredelt jakkesæt ikke kan supplere sine sommerfugl farve veste, tværtimod, det mere detaljeret, vil kjolen være mere realistisk.

Hvis der alligevel, du beslutter dig for at sy en tryllekunstner kostume for en dreng med hænderne, vi råde dig til at vælge denne sort satin. Den pragt af dette materiale vil tilføje luksus og en festlig stemning. I de billeder, der er i avisen, kan du se eksempler på udseendet af en tryllekunstner.

kappe

Dette er en obligatorisk del af billedet, uden hvilken ingen tryllekunstner vises på scenen foran et publikum. Cape man kan nemt gøre derhjemme, vigtigst af alt, korrekt målte vækst, der har vores tryllekunstner.

Dragten, som vi har beskrevet ovenfor, skal du vælge sort, kappe, henholdsvis, også. Men det kan være en kombination af rød, klædt som om der er dele af denne farve. Dette kan være en jakke, lommetørklæde eller butterfly, som stikker ud fra lommen på en jakke.

Syning kapper bedre egnet atlas, er dette materiale ikke er krøllet, og ser spektakulære. Hvis du beslutter at bruge to farver, er den indre del lavet af rød og ekstern - sort.

Fast vores Cape vil bruge tape eller bånd, der er syet til halsen. Det ser perfekt kappe, at længden bliver til knæene. Derfor har vi fokuseret på målinger af vækst.

Du kan vælge at kappe klud med et mønster, de kan være stjerner eller prikker. På grund af denne usædvanlige brugerdefinerede farver og slå lyse jonglør dragt, der kan være fremstillet af det samme materiale.

hovedklæde

Nå, vi er kommet til en ende, vores måde er næsten klar. Mangel en af de vigtigste egenskaber. Hverken barn kostume tryllekunstner kan ikke undvære en cylinder. Denne medaljon har en vigtig rolle i billedet, fordi det er fra ham tryllekunstnere trække en kanin og viser en masse interessante.

Cylinderen kan købes færdige eller gøre dig selv. Stor ville være, hvis du poshete kappe og en cylinder af et enkelt materiale.

For at kunne producere en hat tryllekunstner, har vi brug for en almindelig pap, lim, sort stof og tråd nålen. Til at begynde, skåret ud fra en pap ramme, den består af to dele: kraven og selve cylinderen.

Med hjælp fra et kompas, tegne en cirkel, og der er en anden mindre en, der skal skæres. Vi havde en bestyrelse hatte, nu gå til cylinderen. For at gøre dette, skæres et rektangel af pap den ønskede højde og længde måler diameteren af randen. Vi flette den resulterende cylinder og fastgøre den til brættet med et klæbemiddel. Det forbliver limet pap cirkel på toppen af cylinderen og rammen er klar.

Nu flytter til hoveddelen, pappet blank er beklædt klud. Du kan bruge en hæftemaskine eller en tråd med en nål. Det er den måde, vi har vendt den cylinder, som er en tryllekunstner. Dragten anses klar, men hvis du ønsker det, kan du supplere det med usædvanlige egenskaber.

yderligere attributter

Godt, hvad en tryllekunstner har ikke i sit arsenal en tryllestav? Det er det, foreslår vi, at vælge at supplere billedet. Du kan gøre det selv fra træ eller plastic, malet sort, og spidsen - i guld.

Hvis du beslutter dig for at gøre en nytår tryllekunstner kostume til en dreng, er det muligt at dekorere med hjælp af glimmer, som er syet på cylinderen eller en kappe.

Som en tilføjelse til kostume, kan du bruge et billede af en hvid kanin. Hans lomme syet på vesten eller jakke. Og du kan bruge en blød-legetøj kanin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.