TravelingHoteller

My Sunny Resort (Hurghada): Detaljeret hotel specifikation

Egypten bliver en af de mest populære feriedestinationer for russere. Og turister vælger ikke en kunstnerisk ferie med en komplet pakke af ydelser. De foretrækker et solidt gennemsnit med fuld handlefrihed uden bindende til aftensmad og hotelprogrammer. Min Sunny Resort Hotel i Hurghada fortjente særlig opmærksomhed. Udvej Hurghada, generelt, er et ideelt sted for en række marine aktiviteter. Aktive former for underholdning og vandreture i havet og nemme afslappende procedurer er tilgængelige her. Det vigtigste er, at alt dette er inkluderet i pakken af tilbud fra hotellet Sunny Resort 3 *. Det eneste der er værd at huske - ekstra ydelser betales separat.

Sunny Resort er en familie af hoteller, på hvis balance der er Sunny Beach Resort 4 * og Sunny Beach 3 *.

infrastruktur

Hotelkomplekset ligger 3 miles fra Hurghada kulturelle centrum. Den internationale lufthavn fra hotellet kan nås på kun 7 minutter med taxi eller ved at anmode om tilrettelæggelse af en individuel overførselstjeneste.

Hotellet ligger i første linje fra havet i nærheden af sandstranden. På området af apart-komplekset er der en restaurant og et hotel.

På en tur kan du tage bil på billetkontoret.

For shoppere i nærheden af hotellet er der et indkøbscenter med mere end 15 butikker.

Ikke langt fra Sunny Resort 3 * Der er en klinik hvor du kan ringe til lægen når som helst på dagen eller natten hvis det er nødvendigt.

Hotellets interne infrastruktur er højt udviklet: Receptionen er åben døgnet rundt, der er en privat bevogtet parkeringsplads til billejere, en vaskeri og skønhedssalon, en internetcafé og et spillelokale, konferencelokaler og delegationsmøder.

De grundlæggende erklæringer om hotellet

Generelt har hotellet 196 værelser efter type:

  • Single (110);
  • Dobbelt (76);
  • Villa (10).

Hvert værelse My Sunny Resort er udstyret med de nyeste standarder og fuldt udstyret med de nødvendige møbler og apparater.

Hotellet fungerer af typen All Inclusive. Indkvartering efter individuel pakke er muligt.

Detaljerede funktioner i rummet

Hver lejlighed har en åben udsigt fra balkonen eller terrassen til hotellets indre gårdhave med swimmingpool.

Villaer er udstyret i overensstemmelse med euro standard. I huset: stue, absolut funktionelt køkken, badeværelse med forskudt badeværelse.

I hvert af værelserne er der satellit-tv og aircondition (som i villaen), køleskab og minibar, værdiboks.

Underholdning til rådighed for turister

Fans af ekstremsport vil helt sikkert sætte pris på resten i Hurghada . My Sunny Resort tilbyder mere end 20 typer af udendørs aktiviteter. Du kan vælge ekstrem dykning eller undervandsjagt, gå ind for sejlads eller vandpolo, besøge swimmingpoolen eller tag en dukkert i boblebadet. Om aftenen er diskoteker organiseret på hotellet, og da grupperne dannes, kan dag og nat animationsprogrammer ikke kun for voksne, men også til børn (om dagen).

Fitness elskere vil finde beskæftigelse i et moderne udstyret stort fitnesscenter, og elskere af en rolig og målt hvile - i Spa.

Holdet med erfarne guider er klar til at organisere en gruppe eller individuel tur til ørkenen, at lede turister langs den berømte campingvognrute eller arrangere løb på quadcykler.

Hvis du har en familieferie, skal du ikke bekymre sig om dit barn, han vil ikke have tid til at være grim. Mens forældrene hviler, vil børnene være helt involveret i spil: piratræder eller søger efter skat.

Børn vil ikke forblive ulykkelige, hvis du vælger Sunny Days Mirette Resort som feriemål. Her vil små gæster blive tilbudt et særligt program for hvile og klasser med professionelle lærere og animatorer. Fra aktiv rekreation til børn er svømning tilgængelig i en særlig børnebassin.

Catering på hotellet

Der er flere restauranter og en lobbybar på Aparthotel My Sunny Resort. Selv den mest sofistikerede gourmet finder du her en skål til din smag. Hotellets hovedrestaurant arbejder på den internationale menu og tilbyder et bredt udvalg af retter af forskellige nationaliteter.

I lobbybaren er der lækre desserter og forfriskende drinks samt snacks i snackcafeer.

El Mahrousa er en restaurant, der byder på et bredt udvalg af skaldyrsretter.

På hotellet er der en italiensk restaurant, hvor gæsterne kan smage pizza af enhver art eller genopfylde bestanden af frisk salat.

Mens du slapper af ved poolen, behøver du ikke at løbe til lobbyen for cocktails, her har du din egen minibar med gode drinks, og på stranden bar din eksklusive udvalg af cocktails.

Sunny Resort Beach

Hurghada er en udvej beliggende ved bredden af Rødehavet. Vandet her er roligt, og vandområdet er helt egnet til aktive former for undervandsrekreativitet. Det Røde Hav opvarmer sig godt, dets farvande er roligt, og hældningsvinklen i reliefen under vandet går glat ud. Dette er et ideelt sted for en familieferie på varmere steder.

Stranden på Beach Resort-hotellet er sandet, regelmæssigt rengjort og tilhører komplekset. Sandet her er fint hvidt, bragt specielt til strandhøjen. Du kan slappe af lige ved vandet på en liggestol under en paraply.

Ifølge anmeldelser fra de fleste gæster mødte de ikke et bedre sted end Beach Resort, og ser frem til et nyt møde med ubeskrivelig skønhed af arabiske overnatninger ud for Det Røde Havs kyst, der vender tilbage til Sunny Days.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.