TravelingHoteller

Iris Beach 3 * (Cypern / Protaras) - fotos, priser og anmeldelser

I dag er det svært at tro, at den populære ferieby kaldet Cypern Protaras et par årtier siden, det var en lille rolig landsby. I dag er her, i nærheden af de pragtfulde sandstrande og maleriske klippefyldte bugter, ligger en række hoteller i forskellige kategorier. Folk kommer her for at søge som en luksus ferie luksus og turister, der foretrækker et budget ferie. Hvis du hører til den sidstnævnte, som en mulighed for at overveje den trestjernede hotelophold Iris Beach. Vi tilbyder i dag for at finde ud af, hvad der venter de besøgende på dette hotel. vi lærer også, hvad indtryk fra vores landsmænd blive her.

Beliggenhed

Stjerne Iris Beach Hotel ligger i den lille ferieby Cypern - Protaras. Dette sted er ofte valgt af folk, der ønsker at leve i en rolig og helt rolige omgivelser, men samtidig have let adgang til masse underholdning, der har Ayia Napa, afstanden til som hotellet er omkring ti kilometer derfra. På denne måde kan overvinde både taxi og den regelmæssige shuttling pendulfart og busser. Med hensyn til luft havn, er den nærmeste lufthavn til hotellet ligger i Larnaca. Dens afstanden er 64 km. Således efter landing i lufthavnen vil tage omkring en time på vej til hotellet. Vær sikker på, at vejen til Iris Beach 3 * savner dig vil ikke have at, fordi du vil være i stand til at beundre skønheden i overflod af Cypern. Da de fleste af turisterne forbliver på øen primært til en badeferie, afsides beliggenhed af hotellet fra stranden spiller en vigtig rolle. Som for hotel "Iris Beach" (Protaras), afstanden fra den til nærmeste kommunale strand er kun en hundrede meter.

Iris Beach: Beskrivelse

Dette hotel er et af de yngste i Protaras. Iris Beach (foto er det i artiklen) er en fire-etagers bygning, i stueetagen, hvor gymnastiksalen er placeret, samt en sauna og boblebad. Hotellet har 72 værelser - 18 på hver etage. Alle af dem er standard dobbeltværelser, en lille, men meget hyggeligt. Møbler og apparater i deres nye og moderne. Hvert værelse har en balkon med udsigt over havet, swimmingpool eller nabohotellet. Da hotellet ligger tæt på kørebanen, om eftermiddagen er der undertiden ganske støjende. Men byen dør ned om aftenen, og gæsterne Iris Beach (Protaras) er i stand til at sove i fred. Området hotel er et lille, men der er en restaurant, udendørs swimmingpool (voksne og børn), solterrasse, en dejlig have, bar og parkering. Samlet set er dette hotel perfekt til en rolig familie ferie budget. Hvis du vil have sjov og underholdning, kan du altid gå til Ayia Napa, som du kan nå på bare tyve minutter med bus, minibus, taxa eller leje bil.

regler bolig

Samt i de fleste af de andre hoteller rundt om i verden, i Iris Beach (Cypern) etablerede check-in og check-out gæster. Ifølge reglerne i hotellet, tjekker indgående rejsende udføres efter to timer af dagen. Men administrationen forsøger, altid at imødekomme turister, og selv hvis du ankommer inden da, vil her alt skal gøres for at du straks ind i stuen. Men nogle gange er det umuligt, som midt i turistsæsonen når hotellet er fuld, kan frie rum simpelthen ikke være. I dette tilfælde kan du efterlade din bagage i lagerrummet og slappe af ved poolen, gå en tur rundt i nabolaget eller at haste lige til stranden. Med hensyn til afrejsedagen, slip så dit nummer og aflevere nøglerne til at være indtil middag. Hvis du på forhånd betale de fulde omkostninger ved turen dit rejsebureau, så ved check ud du skal kun betale for brugen af yderligere tjenester. Hvis du har reserveret et værelse for dig selv, og du skal gøre fuld betaling for dit ophold på Iris Beach ved levering af nøgler. Her kan du betale kontant og med plastickort "visum", "MasterCard" eller "American Express".

Børn tilladt

Da dette hotel er rettet mod, herunder den indenlandske publikum, er kun alt for glade for at gæster, der ankommer på ferie med børn i alle aldre. Jo mere der er til rådighed for de yngste rejsende der som en børnepool og legeplads, og en spillehal. Tilføj barnet op til to år, kan du på en barneseng på dit værelse. Denne service er gratis. kan også rummes børn i samme alder og ældre voksne i ekstra senge. Men i dette tilfælde, vil tjenesten koster 19 euro per nat. I dette tilfælde, skal du huske, at hvert nummer kun kan indstilles en eller børnene eller ekstra voksen seng. Også bedes venligst informere administrationen af Iris Beach (Protaras) behovet for at levere sådanne tjenester og til at opnå bekræftelse fra hende.

gæster indkvartering med kæledyr

På dette punkt er det sikker på at være opmærksom på de mennesker, der ikke kan forestille sig en tur i udlandet uden selskab med sin firbenede kæledyr. Så desværre, de tre-stjernede hotel i Cypern "Iris Beach" tillader ikke hosting af gæsterne med kæledyr. Derfor vil du enten nødt til at finde en anden hotel tilhører den kategori af "PETS Friendly" eller forlade din firbenede ven hjemme under ferie.

Værelser

Som nævnt ovenfor er den tre-stjernede hotel "Iris Beach" (Protaras, Cypern) har 72 værelser, beliggende i fire boliger. Til hjælp for gæster er der en elevator. Alle værelser er dobbelt, med mulighed for en ekstra eller barneseng. Værelserne har aircondition, badeværelse, tv, telefon, køleskab og balkon. Møbler og apparater er nye, moderne og komfortable. Fra de fleste af værelserne har udsigt over havet. Balkon som andre værelser har udsigt til hotellets have eller den nærliggende hotel og på gaden. Iris Beach rengøring på værelserne finder sted hver dag. To gange om ugen, skiftende lagner og håndklæder. Mod et gebyr alle hotellets gæster har mulighed for at bestille roomservice.

mad

Udgifterne til overnatning på hotellet inkluderer morgenmad. de holdes i restauranten fra 08:00 til 10:30. Kontinental morgenmad tilbyder en hel vifte af retter og produkter: æg, pølse, ost, yoghurt, korn, boller, brød, te, kaffe osv hele dagen på arbejde her, og en bar, hvor du kan bestille alkoholholdige drikke og læskedrikke ... Desuden kan hotellets restaurant og du spise. Men de fleste turister foretrækker at have frokost og middag uden for hotellet, som er mange cafeer ligger i nærheden af "Iris Beach" tilbyder et meget bredt udvalg af velsmagende lokale og internationale retter til rimelige priser. Hvis du vil gemme, kan du købe billige produkter (brød, kager, ost, pålæg, frugt, grøntsager, yoghurt og så videre. D.) I et stort supermarked, som ligger kun to stop fra hotellet.

Hav og strand

Som vi har sagt, Iris Beach Hotel 3 * (Cypern), selv om det er blot et par hundrede meter fra kysten, privat strand ikke har. De fleste af dem er her, ved den måde, er kommunal. Bedste strande i omkreds af Protaras ligger i nærheden af figen bugten. Dette sted er dette navn på grund af det faktum, at der er en lund af figentræer. Strandene her er ren og sandede. De er udstyret med alt det nødvendige for en god nattesøvn: komfortable stole og parasoller, udstyr til vandsport og underholdning. Derudover er der masser af restauranter og barer, hvor du kan spise frokost eller bare en snack, og forkæle dig selv en drink.

underholdning

Trods det faktum, at hotellet "Iris Beach" har en meget lille område, her er der to udendørs swimmingpools. En af dem er for voksne afslapning gæster, mens den anden er lavvandet, og er designet til de yngste besøgende. I nærheden af poolen er der en solterrasse med behagelige liggestole og parasoller. Aktive gæster kan besøge gym. Hvis du ønsker at slappe af, så hovedet til sauna eller jacuzzi. Det er også muligt at bruge tid i tv-stuen. Om aftenen, kan hotellet synge karaoke eller dans i et diskotek.

Som for underholdning for de yngste rejsende, ud over de børnepool i "Iris Beach", og der er en legeplads og en miniklub.

infrastruktur

Selvom Iris Beach Hotel 3 * (Protaras) er lille, er der alt hvad du behøver for et behageligt ophold gæster. Således reception arbejder døgnet rundt, så hvis det er nødvendigt du altid kan henvende sig til manager på told. Af den måde, det administrative personale på hotellet taler på russisk, så problemerne med kommunikation vil du ikke have. Hotellet har sin egen parkeringsplads. Så hvis du beslutter at leje en bil, problemer med parkering, vil ikke være. Hotellets lobby har gratis trådløs internetadgang. Med henvisning til den modtagelse, kan du bestille en taxa, leje en bil eller bestille en tur.

leveomkostninger

Da hotellet "Iris Beach", ligger i Protaras (Cypern) er et tre-stjernet, kan indkvartering satser ikke betragtes som høj i det. For eksempel vil en syv-dages ophold koste dig i mængden af 25 tusind rubler. Hvis du ønsker at få et værelse med en havudsigt, bliver du nødt til at betale omkring fem tusind.

anmeldelser

Da mange rejsende på hotellet udvælgelse er meget vigtigt at vide udtalelse fra folk, der har besøgt i disse hoteller, besluttede vi at sammenfatte kommentarer fra vores medborgere, der opholdt sig i Iris Beach (Protaras, Cypern). Lige bemærke, at flertallet af russerne var helt tilfredse med deres ferie her. Således efter deres mening, dette hotel fortjener tre stjerner og værd at pengene brugt.

Som for værelserne, de passer beskrivelsen. Så her er temmelig nyt og komfortable møbler, der arbejder apparater, en god udsigt fra balkonen. Den eneste ulempe - ingen hårtørrer i badeværelset, så det er tilrådeligt at fange den med dig hjemmefra. Renset i rummet regelmæssigt. Også ofte de ændre sengelinned og håndklæder.

Power turister også var ganske glad. Morgenmad syntes at vores landsmænd lidt ensformige, men den anden ville ikke forvente fra trezvezdochnoy hoteller. Den vigtigste ting, det var velsmagende og præcist forberedt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.