TravelingHoteller

Hotel Crystal Palace (Thailand, Pattaya): fotos og anmeldelser

Hvis du leder efter en billig men komfortable hotel med fremragende service i Pattaya (Thailand), er Hotel Crystal Palace 4 * kan være for dig at nå dit mål.

Generel information, billeder

Dette firestjernet hotel ligger i feriebyen Pattaya, Naklua området. Den nærmeste strand er to kilometer. De gæster, der bor på et hotel fra Bangkok lufthavn (150 km) fra luften havn eller Suvarnabhumi (100 km).

Hotel Crystal Palace boliger repræsenterede 220 værelser superior og deluxe kategorier. Lejligheden har et badeværelse, en nødvendige møbler, et fladskærms-tv, telefon, aircondition, mini-køleskab. Altaner er tilgængelige i nogle af værelserne. Rengøres dagligt, håndklæder og sengetøj opdateret flere gange om ugen. Gæsterne på hotellet kan bruge tjenesten døgnet rundt roomservice. Værdigenstande kan deponeres i pengeskab i receptionen. Næsten hele ejendommen har adgang til trådløst internet.

Leveomkostningerne i "Crystal Palace" omfatter kun morgenmad. Gæsterne kan og hele dagen for at spise i hotellets restaurant med en udendørs terrasse for et ekstra gebyr. Det tilbyder et udvalg af retter både thailandske og europæiske retter. På hotellets bar, hvor du altid kan bestille kaffe, te og forfriskende eller alkoholiske drikkevarer.

Hotellet har et minimarked og en souvenirbutik. Desuden er det placeret et par butikker og et marked, hvor du kan købe frisk frugt i dets nærhed.

Gæsterne på "Crystal Palace" kan slappe af i de udendørs pools (den ene af dem er placeret på taget), en sauna, et boblebad eller spa.

Crystal Palace Hotel: anmeldelser af russiske rejsende

Mange moderne turister på deres erfaringer kunne være overbevist om, hvor vigtigt det er at være opmærksom på spørgsmålet om valg af hoteller i et givet land. Efter alt, er det i høj grad påvirker kvaliteten af hvile og indtryk tilbage på ham. Hvis vi ikke taler om hotellerne i formatet for "all inclusive", er selvfølgelig rejsende usandsynligt at tilbringe i dit værelse en masse tid. Men alle ønsker at leve i en hyggelig og smuk lejlighed og være i stand til at regne med kvalitet og service. Uvurderlig hjælp til at vælge et hotel, ifølge mange turister, som Begejstring spilles fra dem, der har besøgt et bestemt sted. Efter alt, kan førstnævnte består af alle farver til at beskrive ikke kun fordele, men også mulige ulemper ved hotellet. For at spare din tid foreslår vi at blive fortrolig med generaliserede kommentarer fra vores medborgere om deres ferie i Crystal Palace Hotel 4 * (Pattaya). Flere begivenheder forude, kan vi konstatere, at langt størstedelen af turisterne var tilfredse med vores valg og vil anbefale dette hotel alle gå til Pattaya turné.

Værelser

Levevilkårene på hotellet de fleste af gæsterne, at dømme efter deres svar, var tilfredse. Så turister sige, at værelserne er ikke stor, men nok plads til alle. Møbler og udstyr af god kvalitet, næsten alle nye. En sjov twist, har nogle rejsende overvejet det faktum, at badeværelset er adskilt fra stuen væggen og ingen dør og matteret glas. Dog kan en lignende struktur findes i dag i mange hoteller i Thailand. Også nogle af vores landsmænd har advaret om, at der ikke er nogen balkoner i alle rum Crystal Palace Hotel 4 * (Pattaya). Desuden er erfarne rejsende rådes til at ankomme til hotellet for at bede administratoren om at placere dig ved lejligheden, vinduerne i, som ikke går på vejen. Især er det vigtigt for de gæster, der er følsomme i søvn. Men for de fleste turister var det ikke meget af et problem, da det ifølge dem, de vendte tilbage til værelset om aftenen træt og faldt i søvn næsten øjeblikkeligt i søvn. Som for trådløst internet, er det rart at "fange" er ikke i alle lejligheder. Den gode kvalitet af forbindelsen kan kun opnås ved at forbinde til Wi-Fi i lobbyen. Ingen klager, har dette faktum ikke forårsaget, fordi de fleste af tid gæster tilbringer udenfor hotellet, vender tilbage til det blot at skifte tøj og søvn.

Rengøring, vedligeholdelse

Dette element er ikke forårsaget nogen klager på den del af vores medborgere. Tværtimod, siger de, alle medarbejdere Hotel Crystal Palace (Pattaya, Thailand) er altid venlige, gæstfrie, venlige og gøre et fremragende stykke arbejde med deres ansvar. Således værelserne rengøres meget effektivt, hver dag. Det er også jævnligt opdateret med håndklæder, sengetøj. Hver dag maids placeret i minibaren flasker drikkevand.

Resten af personalet har fået meget positive anmeldelser, også. Således, ifølge rejsende, du kan altid gå til enhver hotel medarbejder, og han var glad for at besvare dit spørgsmål eller hjælpe med at løse problemet.

Check-in, afgang

At dømme efter kommentarerne fra vores medborgere, administratorer Hotel Crystal Palace er altid forsøger at bosætte nyankomne fra gæster i rummet så hurtigt som du kan bestille dem. Så selv hvis du ankommer til hotellet tidligt om morgenen, så har du sandsynligvis ikke behøver at vente på check-in tid til at få nøglerne til lejligheden. En sådan holdning til gæster blev værdsat af mange rejsende.

Med hensyn til afrejsedagen, så forlade Værelset, i overensstemmelse med reglerne i hotellet, er det nødvendigt at middagstid. Men hvis det er nødvendigt, for et ekstra gebyr kan du forlænge dit ophold i et par timer. Men det har til hensigt er ønskelig på forhånd at informere administratoren i receptionen.

område

Eget område på Crystal Palace Hotel (Pattaya), i henhold til rejsende, er meget kompakt. Men her er der en swimmingpool med solterrasse. Af den måde, er hotellet udstyret med en anden pulje. Men det er placeret på taget af hovedbygningen. Her er der også en sauna. Gæster glad for at tilbringe tid her. Efter alt, blandt andet, det giver en smuk panoramaudsigt over det omkringliggende landskab.

placering

Som for lokationen hotel, nogle rejsende var ikke meget tilfreds med dem. Det faktum, at, ifølge dem, at nå frem til hotellet til fods eller andet sted ganske problematisk. Men de fleste af turisterne understøtter ikke denne kritik og hævder, at den samme situation er typisk for mange hoteller i Thailand. Det er derfor, der er meget populær blandt rejsende nyder motorcykel, som kan lejes meget billigt for hele ferieperioden. Derudover kan du få adgang til det sted, du er interesseret i en tuk-tuk. For eksempel kan det nås på omkring femten minutter til den nærmeste strand og byens centrum. Hvis du tager en lejet motorcykel, du også vil være i stand til at køre rundt selv og hele nabolaget, at opdage nye strande og udforske nærliggende attraktioner, uden hjælp fra tour agenturer.

mad

Som turister i leveomkostningerne i Crystal Palace Hotel 4 * (Thailand, Pattaya) inkluderer kun morgenmad i en buffet-format. Ifølge dem, valget af retter her er så store, at de kunne meget vel endda erstatte frokost. Så i morgen hotellets gæster kan spise kød, fisk, fjerkræ, suppe, korn, kager, ost og pølse kød, frisk frugt og grøntsager. I løbet af dagen, kan du spise i restaurant (mod betaling) og en café på stranden eller i byen. Som turister siger, næsten altid forberedt meget velsmagende, og prisen bider ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.