HobbyHåndarbejde

Hvordan man laver dukkehuse til børn med egne hænder

Den nuværende legetøjsindustri imponerer virkelig med de mange forskellige produkter. Tidligere har moderne børn adgang til, hvad deres forældre aldrig havde drømt om i deres barndom.

aktualitet

Plush dyr, dukker i forskellige størrelser, huse, møbler og tøj til dem, radiostyrede biler og endda helikoptere. Det er ikke overraskende, at forældre ofte ikke har noget imod at prøve alle disse nyheder med deres børn. Men der var en tid, hvor alt dette skulle gøres af egne hænder, og derfor var hver sådan enestående og blev genstand for pral og stolthed foran venner. Så lad os illustrere disse vidunderlige øjeblikke igen og husk hvordan du laver dukkehuse til dine elskede døtre. Derudover vil selve processen meget takke dig og dine børn, og det vil også betydeligt styrke forbindelserne med dem.

Fremstilling af

Den billigste løsning vil måske være et dukkehus lavet af pap. Det er ikke svært at lave en sådan ting: for dette skal du skære en gammel kasse under fjernsynet eller en vaskemaskine (de er mest egnede til størrelse), tage den første halvdel som base og fra den anden skillevægge til gulve, trappe og, hvis det er tilbage, små møbler. Bliver kun dekorere det med farvet papir, selvklæbende tapet eller maling og udstyre lokalerne. Men dette hus vil ikke vare længe, selvom det håndteres med omhu. Så den bedste og eneste mulighed for os er ikke andet end at gøre dukkehuset selv lavet af træ eller allerede færdig lille bogreol og tilføj et tag til det. I dette tilfælde vil det være bedre at introducere familiens anden forælder, idet de tidligere har opfundet en skitse. Når alt kommer til alt, hvem, hvis ikke manden med de gyldne hænder, vil fortælle dig, hvordan man gør dukkehuse pålidelige og stærke.

Og han vil selvstændigt erhverve materialet og lave krydsfiner eller spånplader grundlaget for vores kreativitet, og ikke glemme slots til døre og vinduer. Derefter dækker vi alle overflader inde og ude med lak eller monokrom maling med store børster til ydersiden og mindre til vægge, lofter og gulv i hvert rum. Men hvordan man laver dukkehuse sødt og interessant, kun din datter ved bedst. Med hende fortsætter vi videre til næste produktionsstadium.

Interiør og indretning

Vi finder beskæring af gammelt tapet, eller vi køber scrap-booking papir i specialiserede afdelinger, vi skærer stykker af det proportionelt til hver sektion af rummet og indsætter det på trælim. I nogle afdelinger, som et soveværelse eller et opholdsstue, kan tæpper eller uldduge blive fastgjort til gulvet. Også på væggene kan man klistre og malerier, hvilket gør dem til magasinapplikationer eller små dele af charme og souvenirs. Forresten, i virksomheden hvordan man kan gøre dukkehuse endnu mere hyggelige, vil miniature figurer og små kunstige blomster hjælpe, som også kan bruges til indretning. Nu er det kun at vælge møbler. Du kan købe det i en legetøjsbutik, og derefter dekorere med din datter med farvede neglelak. Vi laver de sidste ting: "Vi laver sengen" fra kludens klud i soveværelserne, vi placerer pupperne i værelserne. Nu bliver din datter stolt af sine talentfulde forældre, når hun leger med dukker i et vidunderligt hus!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.