SundhedPræparater

"Lutein": brugsanvisning, real

Lutein - et carotenoid, som er en del af den humane retina og er aktivt involveret i at opretholde sin normale funktion. I kroppen, er det ikke syntetiseret, og folk kan få det kun med mad. Dette stof er et medlem af flere kosttilskud og mineralkomplekser som er indiceret til behandling og forebyggelse af forskellige øjensygdomme. Mange læger og patienter mener, at de bedste vitaminer til syn - dem, der indeholder lutein. Vejledning til brug opfordrer dem til at drikke for voksne og børn til at forbedre retinal øjenlidelse.

Hvorfor kroppen har brug for lutein

Dette er en af de vigtigste for sundheden af carotenoider, som er en del af nethinden. Enhver skarpt lys, især stråling computer eller tv, en ødelæggende virkning på dens centrale region. Og hvis det ikke er en del af nethinden lutein beskyttes, over tid denne belastning forårsager en række sygdomme i organet for synet. Det anses derfor, at dette stof er ansvarlig for synsstyrke. Det lutein krop kommer kun med mad, men dens mangel kan mindske synsstyrke og udvikle andre okulær sygdom. At opretholde øjensundhed en person har behov mindst 5 mg af stoffet. En sådan mængde er indeholdt i 250 g spinat, 500 g peber gulerødder kilogram. Selvfølgelig betyder ingen ikke spise disse fødevarer i sådanne mængder. Derfor er det nødvendigt at modtage yderligere vitamin komplekser, der indeholder lutein. Vejledning til brug af disse stoffer anbefaler regelmæssige forebyggende kurser. For anvendes til fremstilling af vitamin komplekser med plante carotenoid lutein, ekstraheret fra morgenfrue kronblade og morgenfrue dosering.

Hvad har øjet

Hvad sker der, når kroppen modtager lutein? Brugsanvisning noter, som alle produkter af dens indhold har en sådan virkning:

 • beskytte nethinden fra aggressive UV-stråling;
 • har en antioxidant virkning og reducere skade øjenvævet af frie radikaler;
 • forbedrer synsstyrke og for at forhindre såkaldt natteblindhed ;
 • hjælpe med at bære øjenvæv oxygenmangel;
 • styrker blodkar øje;
 • reducere de negative virkninger af den professionelle træthed i øjnene.

Hvilke sygdomme gælder

Dybest set præparater med lutein udnævnt som en profylaktisk foranstaltning, som et vitamin supplement. effektiv "Lutein kompleks" Især i denne henseende. Vejledning til brug anbefaler forebyggende kurser til folk i lang tid på at arbejde på computeren, køre en bil, med lysene - lysene, svejsning, og alle dem, hvis øjne er under større pres. Læger også ordinere lægemidler med lutein og komplekse behandling af visse øjensygdomme:

 • "Night blindhed" - når i skumringen synsstyrke reduceres;
 • med glaukomatøs neuropati;
 • til forebyggelse af blindhed;
 • under kraftig opbremsning på øjet;
 • ryge folk til forebyggelse af makuladegeneration;
 • efter operationer på nethinden til nyttiggørelse af sine funktioner;
 • i progressiv nærsynethed;
 • i medfødte retinale dystrofier ;
 • til forebyggelse af aldersrelaterede patologiske processer i væv i øjet;
 • grå stær;
 • med diabetisk retinopati ;
 • til forebyggelse af aldersrelateret makuladegeneration af nethinden, som ofte fører til aldersrelateret blindhed.

I nogle præparater indeholder

1. Den mest almindelige kosttilskud - et "Lutein". Brugsanvisninger bemærker, at en kapsel præparat indeholdende en daglig dosis af stoffet - 5 mg. Derfor er det nok bare en kapsel for at give øjet væv, der vigtigt for dem carotenoid.

2. En af de mest effektive lægemidler er "Lutein Forte". Vejledning til brug bemærker, at der ud over øgede doser af lutein og zeaxanthin, det indeholder et ekstrakt af Ginkgo biloba, taurin, vitaminer og sporstoffer, der forbedrer visuel funktion. Alle komponenterne i produktet øger antioxidant effekt af hinanden.

3. God hjælper med træthed i øjnene og forebyggelse af fald af lægemidlet "Blåbær med lutein Forte". Brugsvejledning forklare dette et godt udvalg af effektive forbindelser til øjet. Det omfatter: lutein, blåbær ekstrakt, taurin, betacaroten, selen, zink, kobber, vitamin C, A og E.

4. En mere moderne medicin - en "Okuvayt Lutein." Vejledning til brug anbefaler at tage det for at beskytte vision fra aldersrelaterede forandringer. Men rundt om i verden narkotika er blevet populær på grund af sin evne til at forbedre ernæring af øjet væv og bidrage til en bedre funktion af kroppen.

Egenskaberne af de andre stoffer i formuleringerne med lutein

 • Ginkgo biloba ekstrakt har antioxiderende og antihypoksiske aktivitet. Det forbedrer blodcirkulationen og reducerer permeabiliteten af kapillærer.
 • Taurin stimulerer metabolisme og regenereringsprocesserne i væv i øjet.
 • Vitamin A er involveret i syntesen af vigtige forbindelser i øjet og forbedrer farveopfattelse.
 • E-vitamin beskytter kapillærerne fra brud og mætter det okulære væv oxygen.
 • C-vitamin sænker intraokulært tryk og hjælper med at forhindre glaukom.
 • Vitale sporstoffer - kobber, selen, chrom, zink - tilvejebringe normal metabolisme i nethinden og reparere beskadigede celler.
 • Blåbær ekstrakt har en antioxidant effekt og styrker blodkarrene øjet.

"Lutein": brugsanvisning

Effekten af disse kosttilskud er vist først efter behandling i mindst en måned. Typisk ordineret 1 kapsel om dagen i 1-2 måneder. Det anbefales at tage lægemidlet i morgen, mens man spiser. I nogle tilfælde kan du tildele op til 3 kapsler om dagen. Det afhænger af koncentrationen af lutein, fordi forskellige præparater det er fra 2 til 5 mg. Også, kan lægen ordinere en højere dosis for en vellykket behandling. Varigheden af behandlingen afhænger også af patientens krop og staten af formålene med lægemidlet. Normalt forebyggende kurser gennemført ikke mere end 2 gange om året, og behandling - af lægen. Optometrister ofte ordineret til forskellige patologier "Lutein". Vejledning til brug bemærker, at det er let tolereres og forbedrer den generelle sundhed. Det stof har næsten ingen kontraindikationer, bortset fra enkelte intolerance, og har ingen bivirkninger.

"Lutein komplekse" børn - Brugsanvisning

Denne kosttilskud indeholder letfordøjelige form af carotenoider. Ud over lutein, produktet indeholder vitaminer og mineraler er nødvendige for kroppen af den normale funktion. De hjælper barnet klare høje visuelle belastninger og forebygge øjensygdomme.
Tildel børn over 7 år. De har brug for at drikke til 2 tabletter om dagen. Og efter 11 år kan tage 3 tabletter. Nogle præparater med lutein, såsom "Blueberry Forte" ordineret til børn fra 4 år. Hvor meget kan du drikke "Lutein" børn? Vejledning til brug anbefaler, at behandlingen ikke var mere end en måned.

Kommentarer til ansøgningen

Disse kosttilskud er ikke så populære som andre vitaminer. Men det sker, fordi folk er simpelthen uvidende om deres positive effekt på synet. De, der har forsøgt at tage "Lutein" til forebyggelse af nærsynethed eller træthed i øjnene, bemærk dens effektivitet. De siger, at de ikke føler tørhed og brændende efter lang arbejde på computeren. Øjne stoppet såre, og blush til aften, og det synsstyrken steget en smule. Og skulle dette stof sammenlignet med andre vitaminer til syn billig. Gennemsnitspris BUD "Lutein Forte" i Rusland er 350 rubler. Men der er dem, der forventer mere fra denne medicin og ikke har modtaget længe ventede udfrielse, såsom nærsynethed. Stadig, det er et kompleks af vitaminer, for at vende tilbage 100% af lyset, han ikke kan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.