SundhedPræparater

Drug "Inderal". Anmeldelser, indikationer, instruktioner

Lægemiddel "Inderal", af hvilket klart viser dets brede anvendelse i kardiologi og terapeutisk praksis, refererer til en gruppe af beta-blokkere. Anbefaler sin ansættelse som antianginale og antiarytmiske medikament såvel som agent for hypertension. Virkning af lægemidlet er fordelt som en beta 1 og beta 2-adrenerge receptorer og er ikke selektiv.

Drug 'Inderal' specialister referencer, som dokumentation for hans aktioner, der sigter mod at svække indflydelsen af de sympatiske impulser til beta-receptorer i hjertemusklen, bidrager til at reducere hyppigheden og sværhedsgraden af myokardie sammentrækninger og reducere dens iltforbrug. Præparat "Inderal", hvis beskrivelse virkningsmekanisme kan findes i instruktionerne for dens anvendelse, normaliserer højt blodtryk . Gennem virkninger på beta-2-adrenerge blokkere medikament øger bronkial muskeltonus. Fremmer narkotika og øge muligheden for livmoderen til at trække sig, samt aktivering af motoren og sekretoriske funktioner i fordøjelsessystemet. Lægemidlet ind i blodet i kort tid og hurtigt udskilles fra kroppen.

Drug "Inderal" anmeldelser, som taler om hans aktive applikation i kardiologi, brug kun efter udnævnelsen af specialistbehandling. De vigtigste indikationer, for hvilke der anbefales stoffet er:

- højt blodtryk;

- takykardi;

- kriser sympatoadrenal karakter;

- beats;

- patologiske processer i hjerte og blodkar i sygdomme i endokrinologiske;

- erytrophobia;

- iskæmi;

- angina;

- myokardieinfarkt;

- hypertrofisk kardiopitiya;

- mitralklapprolaps;

- essentiel tremor;

- cardiopsychoneurosis.

Det er blevet meget populære stof i at tage forebyggende foranstaltninger for at forhindre anfald af svær karakter af migræne. Sammen med andre farmakologiske midler medicin ordineret til passagen af et terapiforløb med pheochromocytoma, og abstinenssymptomer.

Forberedelse "Inderal" bivirkninger, når det anvendes som er beskrevet i instruktionerne for dens anvendelse, kan forårsage uønskede reaktioner i fordøjelsessystemet. Disse kan være følgende: kvalme og opkastning, smertesyndromer i regionen erigastralnoy, iskæmisk colitis og diarré, såvel som overtrædelse af leveren.

Der er mulighed for negativ opfattelse af at modtage åndedrætsorganer af lægemidlet i form af fremkomsten af dyspnø, hoste, laryngo og bronkospasme. De nervøse og hjerte-kar-systemer kan reagere på medicinforbrug patologier, som er manifestationer af symptomerne på bradykardi eller hypotension. Sandsynlig svimmelhed og mareridt, depression og angst, hovedpine, søvnløshed eller døsighed.

Huden kan reagere forværring af psoriasis læsioner og arten af hårtab. Undertiden manifestere allergiske reaktioner såsom nældefeber og kløe. Lægemiddel 'Inderal' anmeldelser på hvis anvendelse antyder dens uforenelighed med alkohol, kan forårsage tab af bevidsthed på grund af et kraftigt fald i blodtrykket, hvis under behandling patienten medicin til at drikke alkohol. Denne effekt kan forårsage alvorlige sygdomme i hjernen og hjertemusklen og endda forårsage vaskulær kollaps.

Særlig forsigtig, når indgivelse af lægemidlet til patienter, hvis arbejde involverer reaktionen hastighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.