Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvor lækker lage kål: nem opskrift

Kål er at den menneskelige krop en kilde til vitamin C. Det er kendt, at om vinteren har vi ikke det, så vi forsøger at forbruge berigede fødevarer. Sauerkraut betragtes som en meget sund fad. Indtil foråret, kan vi bruge det, og for at opnå de nødvendige krop stoffer. Om, hvor velsmagende lage kål, vi beskriver i denne artikel. Caring værtinder tilbyder et interessant opskrift.

saltning kål

Denne grøntsag kan tilberedes på forskellige måder, men se på, hvordan velsmagende lage kål. Fire tre-liters krukke, du skal bruge:

  • Frisk kål i en mængde på 6 kg;
  • Frisk store gulerødder - 7 stk;.
  • krydderier (allehånde, laurbærblade);
  • salt i en mængde på 14 spiseskefulde;
  • sukker - omkring ca. 7 spiseskefulde;
  • omkring 7 liter drikkevand.

Sådan lage kål lækker: en turn-baseret teknologi

Saltet kål kan være i bankerne, i en tønde eller en anden beholder egnet til dig. Vi foreslår at bruge konventionelle tre-liters krukker. De er produktet opbevares godt, og selv kapaciteten ikke optager meget plads i kælderen. Derudover kan gennemsigtigheden af banker overvåge den måde, bejdsning proces finder sted.

1 trin

Hvor lækker lage kål? For det første skal chop grøntsager være korrekt. Til dette er der specielle rivejern med en flad klinge. Du kan gøre det med en kniv, men shredder vil spare dig tid og kræfter. Stilke af kål ikke gnide!

2 trin

Efter klargøring af kål skal vaske og skræl gulerødder. Det formales ved anvendelse af en konventionel groft rivejern.

3 trin

Bland de hakkede grøntsager og bland i en stor container. Dette kan gøres nemt i en skål eller stor gryde. Må ikke tilsættes salt og klik hænder.

trin 4

I de fremstillede krukker (vasket og tørret) Spread strimlet grøntsager. Stampet stramt til toppen. Hvert lag i flipper ærter allehånde og blade lavrushki. Nok til at gøre tre faner: nederst, midten og toppen. Fans af hvidløg kan tilføje et par fed.

trin 5

Hvor lækker lage kål? For god smag du har brug for en saltlage. Det fremstilles som følger: per liter drikkevand du skal tage 2 store skeer af salt og 1 spoon (stor) sukker. Skeer bør ikke være nogen dias. I en stor gryde opløses i 7 liter vand specificeret mængde af sukker og salt.

trin 6

Dåser med komprimeret fyld kål saltvand. Forsøg ikke at bruge hele mængden. Du bør forblive lidt mere end 0,5 liter. Sæt rester i køleskabet. Du har brug for det, fordi dagen efter 4 kål absorberer væsken og yderligere saltvand kræves for fuldt ud at dække ingredienserne. Hold kål kan være i lang tid, men altid på et køligt sted.

7 trin

Dæk krukker med plastlåg, bære det på et køligt sted. Efter 3-4 dage du dolete væsken i beholderen, zakuporte derefter tæt tillukket. Sommetider vandet kan sive igennem dækslet. Der er ikke noget forfærdeligt, bare ikke meget cool i kælderen. Kan placeres under banken normalt plade. Hvis du holder kål i køleskabet, så simpelthen ikke fylde krukker til toppen. Lad et par centimeter til reserven.

Servér kål til bordet

Nu hvor du ved , hvordan man lage kål hurtig og velsmagende. Snack kan spises inden for 5-7 dage. Og du kan holde i kælderen eller kælder indtil vinter. Den kølig aften er der intet bedre end en varm kartoffel med sild og sprød surkål. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.