SundhedSund kost

Brasiliansk kost for vægttab på 7 eller 14 dage

En af de smukkeste kvinder anses for at være brasiliansk. De er kendetegnet ved mørk hud, tykt hår, en slank talje, lange ben og hofte luksus. Mange modeller kommer fra Brasilien, er slående i deres skønhed på de mest berømte catwalks i verden. Men dens forførende linjer de modtog ikke kun af gener, men også en speciel diæt. Brasilianske kost, som vi nu overveje, giver mulighed for kort tid til at sige farvel til et par kilo overvægt.

Egenskaber

Standard kost varighed er 2 uger. Selv om der er ugentlige og månedlige variationer. Brasiliansk kost gælder ikke for de strengeste. Men selv her er der nogle begrænsninger. Et af de grundlæggende regler, som, ja, til enhver anden speciel mode strømforsyning, - drikke masser af væske. Og vi mener almindeligt vand i stedet for kaffe, te og så videre. Kost refererer til en type af protein. Så vær forberedt, at mængden af kulhydrater er væsentligt begrænset. Kontraindikationer gælder naturligvis først og fremmest graviditet.

Brasilianske kost indebærer følgende regler:

 • Jeg har ofte, men langsomt;
 • helt udelukke krydderier, krydderi og alkohol;
 • også kan du ikke spise mel, fedt og stegt;
 • sidste måltid senest 19.00;
 • grøntsager og frugt indtages så meget som du ønsker;
 • kalorieindhold reduktion fører til et fald i maven, men langsomt og ikke forårsager skade på sundheden;
 • Alle produkter er billige, så kosten vil ikke føre til højere omkostninger.

Hvad kan og ikke kan spise en kost

Beslutter at gå på slankekur, er det nødvendigt at tid til at forbyde mig selv til at spise chokolade, krydderier, fedt kød eller fisk, stegt, krydret, røget kød og, selvfølgelig, for at drikke alkohol. Men det er tilladt at læne fisk, grøntsager, frugt, tørrede frugter, fjerkræ, mejeriprodukter, nødder.

Fødevarer dampet, kogt og bagt retter. På grund af dette er det klart, at den brasilianske kost ikke giver kroppen til at sulte.

Menuen for ugen

Overvej en prøve kost i en uge. Menuen, selvfølgelig, kan ændres. Imidlertid bør det således være styret af de fælles restriktioner, der er pålagt mad. De, der har brug for at tabe et par ekstra kilo, vil nærme sig den brasilianske kost i 7 dage. En to-ugers regime bør følges for dem, der ønsker at slippe af med 5-6 kg, og måned - at glemme omkring 10 kg og derover. Men uanset hvad ord, du måtte have besluttet at holde sig til, huske at drikke masser af vand.

Mandag. Frugt spises til morgenmad eller eventuelle fedtfattige mejeriprodukter. Ved snack drink juice, middag består af fisk med grøntsager, snack - frugt, og drikker et glas kefir og spise æbler til middag.

Tirsdag. Dagen begynder med yoghurt. Dernæst vi spiser grapefrugt, frokost kyllingebryst med grøntsager. Anden snack består af 200 gram hytteost og middag - et æble.

Onsdag. Til morgenmad, vi spiser yoghurt og drik appelsinjuice. Frokost består af 2 æg og rå grøntsager, snack - fra vegetabilske salat og middag - et glas kefir.

Torsdag. Morgenmad består af frugt efter eget valg, så kan du spise halvdelen pomeloer. Til middag igen klar til at fiske med grøntsager, til frokost spiser halvdelen af pomeloer, og til middag vi spiser og drikker æblejuice.

Fredag. Morgen drikke kefir, en snack af juice, æbler og gulerødder til frokost gøre kylling med grøntsager. Snack bestående af vegetabilsk salat med kål, agurk og greens, og middag - et glas kefir.

Lørdag. Dagen begynder med grapefrugt varer en æble. Til frokost, udarbejder vi en salat med kogt æg. Til frokost spiser vi hytteost og til middag - en frugtsalat.

Kost søndag gentager den første dag i kosten.

Hvis den brasilianske kost indeholder 14 dage, mener vi menupunktet for den næste uge.

Mandag.

Morgenmad - et æg og en kop kaffe.

Snack - et æble.

Frokost - kogt æg.

Snack - et æble.

Middag - æg og grøn te.

Tirsdag - den samme effekt som at på mandag.

Onsdag.

Breakfast - 2 æg og kaffe.

Snack - et æble.

Frokost - oksekød, spinat.

Snack - et æble.

Middag - spise et æg, drikke grøn te.

Torsdag.

Morgenmad - æg.

Snack - et æble.

Frokost - fisk med grøntsager.

Snack - et æble.

Middag - 2 kogte æg.

Fredag.

Morgenmad - kogt æg og kaffe.

Snack - et æble.

Frokost - 2 æg med grøntsager.

Snack - et æble.

Middag - fisk med grøntsager.

På lørdag, vi spiser alle det samme, bare udskifte middag oksekød med agurk.

Søndag minder også andre dage undtagen middag, som består af kylling og grøntsager.

resultater

På en uge, let at rengøre op til fem kg overvægt. Hver efterfølgende uge, vil vægten gå hårdere med et gennemsnit på tre kilo. På grund af det faktum, at kosten indeholder protein, vægt tabt ikke på grund af musklerne, men bare fedt. Lette kulhydrater og mælkeprodukter bidrager til bedre resultater af tarmen. Og de vitaminer og mineraler i store mængder, der indgår i kosten vil hjælpe dit hår, negle og hud til at være i god stand.

Selv i betragtning af, at hver del ikke bør være mere end 200 gram, den følelse af oppustethed kommer hurtigt, og de brasilianske hurtige vægttab kostvaner ikke tillader.

fordele

Så hvorfor skulle vælge denne diæt?

 1. Uden sundhedsskadelige forudsat et fremragende resultat.
 2. Små men hyppige portioner af maven er reduceret, således at efter et par dage sulten meget mindre.
 3. En varieret kost.
 4. Ifølge ernæringseksperter hyppige måltider fem gange om dagen, og flere er grundlaget for en sikker diæt.
 5. Mange latinamerikanske berømtheder forfremmet til masserne er den brasilianske kost, anmeldelser af som alle kun positivt. Og det er ikke overraskende. Efter alt, de ser godt ud.

Hvordan at komme ud af kosten

Ikke alle kvinder tænker, at det vigtigste i enhver kost er ikke hun selv, da den rigtige vej ud. Efter alt, hvis du går tilbage til en normal kost, så snart, eller endnu værre - "fejrer" i slutningen af den rigelige frokost eller middag, er resultatet ikke bare komme ned til "nej". Vægt kan øges endnu mere.

Under og efter kost er meget vigtigt i sport, ellers huden kan hænge og vil strække. Således regelmæssig jogging, træning i gymnastiksalen, svømning og andre gavnlige indflydelse på vægt og generelle sundhed.

Daglig douche også resultere i hudfarve. Hvis nogle steder synlige problemer, er det tilrådeligt at gøre en særlig maske der.

Og mere og mere vand. Meget nyttigt om morgenen for at tilføje citronsaft i det. To liter om dagen er nok til at mætte kroppen.

mangler

Brasilianske kost menu er sådan, at der ikke i alles smag. For eksempel, det indebærer brug af kaffe. Men ikke alle elsker denne drik. Af ulemper, som det er tilfældet med andre specielle diæter kan tilskrives det faktum, at man bør undgå brugen. En gang hvert halve år, er normalt tilstrækkeligt.

Variationen af kost af Adriana Lima

Kendt model Adriana Lima havde tid til at prøve mange diæter. Men i sidste ende hun valgte det på det brasilianske kost. Samtidig bruger hun det på sin egen måde.

Til morgenmad, modellen foretrækker granola med rosiner og honning, røræg protein og kaffe uden sukker frokost - kylling med grøntsager. Eftermiddagste består af frugtsalat og middag - fra en grøntsag.

Hertil kommer, hun kan lide at løbe om morgenen, og 3-4 gange om ugen engageret i boksning. At holde sig i form, Adrian anbefaler masser af søvn, drikke vand, ikke drikker alkohol eller røg. Hun elsker også honning, som styrker immunnitet.

konklusion

Så standarden er den brasilianske kost i 14 dage. Feedback fra dem, der sad på det, som regel positiv. Nogle kvinder formår at tabe op til 10 kg i to uger. Mens dette er undtagelsen snarere end reglen. Efter vægt hurtigt går væk kun i de første dage af kosten. Så, med hvert kilo vi nødt til at kæmpe, fordi kroppen vænner sig til en sådan ordning. Men resultatet afhænger også af vægten af kvinden, hendes krop forfatning og mange andre parametre.

Det vigtigste er, at kroppen ikke er blevet svækket, især gastrointestinale sygdomme. Selvom det ikke vil blive observeret nogen bivirkninger af kost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.