Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Sådan koge suppe: tradition og især madlavning

Borsch - en sand "konge" i realm af de første retter. Og enhver kvinde, der anser sig selv en pilot, en rigtig elskerinde, bør være i stand til at koge det. Som regel er det antaget, at denne skålen blev født i Ukraine. Men rumænerne, polakker, litauere stadig bestride denne opfattelse, der understreger, at de er kommet op med, og ved, hvordan man koge suppe. Men denne parabol i den ukrainske version er meget populær langt ud over grænserne i dette land. Enhver god værtinde har tricks og hemmeligheder, og ved, hvordan man koge suppe.

Hvis en lidt dybere ind i historien om mad, er det klart, at ifølge nogle, 365 år siden, blev først brygget suppe. Vi gjorde dette Don Cossacks. Mad fra forskellige rødder og inches måtte smage mange. På forskellige tidspunkter, suppe var populær med berømte personligheder som Nikolaya Gogolya, Katarina den Store, og andre. Men hvordan man kan lave mad ukrainsk borscht, mest kendt fra almindelige mennesker.

Nu er der en vis opskrift, der ville fortælle hvordan man laver denne parabol. Efter alt, hver kok gør sine egne nuancer i denne proces. Og spørgsmålet er, hvordan man kan koge suppe korrekt, snarere retorisk. Det vigtigste er, at det viste klar rød i farven og har en sød og sur smag. Endvidere under fremstillingen under anvendelse af et standardsæt af produkter, som imidlertid kan supplere: roer (rå, brunede, gryderet), kartofler, gulerødder, kål, tomat og løg.

Værtinde, der forstår at koge suppe, hævder, at det bør ske på den stærke bouillon. Med særligt hensyn til kød, er det muligt at bruge oksekød og svinekød og kylling. Det betyder ikke noget. Lad suppen er kogt så længe som muligt. Hvis det koger, så tilsættes lidt vand, ikke koldt og kogende vand.

Der er mange tips og tricks, som besvarer spørgsmålet, hvordan man kan koge suppe. Nogle kokke rådes til at drysse roerne i sauter med citronsaft, så det ikke mister sin lyse farve. Og for at give fadet rigdom og rigdom af smag, anbefales det at stege kartofler, og først derefter sende i en gryde. Hvis suppen allerede er føjet til kål, så skal du ikke lukke beholderen låg. Smagen af de retter normalt dekorere pikant hvidløg, laurbærblade, sort peber. Som for servering, er det hensigtsmæssigt at tilbyde sammen med suppe dumplings og creme fraiche. Desuden bør de traditionelle dumplings være hvidløg.

Og her er en opskrift, der vil hjælpe dig med at finde svaret på spørgsmålet, hvordan man kan koge suppe. Tag et halvt kilo svinekød (hvis du elsker de første kurser federe) eller kylling (det betragtes som en diætetisk produkt), og koges i en halv time. Den resulterende bouillon skal tilføjes i den laurbærblad, nødvendigvis allehånde. Så send i en kartoffel gryderet, skæres i små tern. Mens dette fortsætter med at lave mad, bør du makulere kål og løg (halvcirkler), gulerødder (på et groft rivejern) og roer (terninger), kog i nogen tid i gryden. I den proces, kan du bruge en række forskellige krydderier til at smage. I slutningen, tilsæt indholdet af panden tomatpuré eller friske tomater, kog i et stykke tid er stadig 10 minutter, kan skæres til den samme hvidløg. Når kartoflerne nåede en tilstand af halv kogt i suppe, du har brug for at sætte kål og næsten med det samme - stuvet grøntsager fra panden. Potten skal være brændende for yderligere mindst 15 minutter. Glem ikke alt dette salt. Derefter kan du dække panden med et låg og lad det trække. Ukrainske Borsch tjene med creme fraiche.

Denne skål vil dekorere din kulinariske "sparegris" og dens guddommelige smag og aroma i lang tid forbliver i hukommelsen af alle, der er så heldige at prøve det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.