ForretningIndustri

Brønde: De specifikationer og design

Kloaksystem, som alle andre, er sammensat af forskellige elementer, som er designet til at sikre den mest effektive drift. Heriblandt og mandehuller, der er nødvendige for opretholdelsen og styring af systemet. Arrangement mandehuller påkrævet ved skift hældning samlere diameter rør og deres retninger.

Sorter af mandehuller

Brønde, afhængigt af design funktioner, kan være en af de arter. Blandt dem bør fremhæves: lineær, roterende, nøgle, kontrol, vask, Perepadnaya, såvel som dem, der har forstørrede dimensioner af lugen. Lineær placeret på de lige strækninger, drejelig anvendes i de steder, hvor kloakledningen skifter retning. Nodal er godt på de steder, hvor den slutter flere filialer. Sådan en knude kan have ikke mere end tre forsyningskilde og én udløbsrør. Hvis det er en stor solfanger er strukturen kaldes en tilslutning kammer. Kontrolbrønde skal bosætte sig i de steder, hvor forbindelsen er lavet gården, fabrikken, samt inden for netværk til gaden. Spildevand boringer placeret ved primære steder, hvor dannelse af udfældning på grund af en lav hastighed. Deres behov opstår når der er behov for at gennemføre vask rør.

design

Brønde kan vedrøre en bestemt type, men generelt har lignende design. I deres sammensætning omfatter følgende elementer: nakke, bakken, soltag, arbejdskammer og fundamentet. De kan være fremstillet af forskellige materialer, nemlig, plast, beton blok, mursten eller sten. Hvis brønden er placeret på det område uden vejbanen, er det blinde område omkring bygningen kræves, det er vigtigt for effektiv bortledning af vand. Brønde med hensyn har oftest form af et rektangel eller en cirkel. Basen er lavet af beton plader, som er monteret på den knuste sten pude. Rørstrukturen bevæger sig i bakken, hvilket er et stort teknologisk element. Det er nødvendigt at flytte spildevandet. Dens samlede højde bør ikke være mindre end den større diameter af røret. Den er lavet af armeret beton med brug af skabeloner. På begge sider af bakken er monteret hylder, på hvilke de arbejdsflader. Disse elementer skal have en svag hældning rettet mod bakken.

Hvad andet bør man vide om de strukturelle træk ved mandehullet

Kloak mandehuller udstyret med stiger og hæfteklammer til afstamning. Deres højde er oftest 1800 millimeter i diameter skal svare til diameteren af røret. Halsen er normalt en standard størrelse, som er lig med 700 millimeter. Luke mandehuller skal placeres i en højde i området fra 70 til 200 mm over jorden. Dette element fungerer som et kamera beskyttelse mod tilstopning. Det beskytter folk fra ulykker. Som kan anvendes materialet af støbejern til at udklække og polymere materialer, hvor sidstnævnte adskiller styrke, holdbarhed og lethed. Støbejern covers og endnu mere massiv, men uundværlig for markedsføring på kørebanen, hvor de vil blive udsat for store belastninger.

Funktioner mandehul

Tidligere brønde blev lavet af beton og mursten, men nu i stigende grad brugt plast brønde, som har høj stivhed egenskaber. I Vesten, er denne teknologi blevet praktiseret i meget lang tid. Lav frost modstand af materialet ikke tilføje op i nogen tid nu populariteten af dette produkt i Rusland, men i dag, moderne plastmaterialer er velegnede til de mest alvorlige klimatiske forhold. plast konstruktion adskiller sig ikke fra betonen næsten ingenting. Strukturen har en basis, et dæksel og en teleskoprør aksel. Nogle gange er der ringe mandehul og mandehul og plade. Plastic systemer har mange fordele i forhold til beton, da de er grundlaget for udløbsåbningerne, monteret for størrelsen af kloakrør. Hvis vi taler om konkrete systemer, de kræver en ændring i hullerne til rør og deres dannelse, der giver tid og omkostninger.

På trods af at plast brønde synes at være ganske skrøbelig, kan pålidelighed skelnes blandt deres egenskaber, fordi sådanne produkter kan tåle højt tryk. Hvis overvejer en af kloakering elementer, finde du markeret 3634 99 - luger mandehuller foran dig. De kan have særlige regn-modtagere, som hver især tilhører hans klasse belastning. De mest almindelige er de følgende klasser: klasse B, som er i stand til at undergå en belastning på 12,5 tons, og også den klasse D, under drift kan tåle op til 40 tons belastning.

Karakteristika dræning mandehuller plast

Nå afløb inspektion af plast i de seneste år i stigende grad overtaget kunder. Dette er fordi det kan anvendes med en temmelig bredt temperaturområde fra -25 til +45 grader. Det indre rør overflade er glat, hvilket bidrager til nem rengøring. Dræning brønde anvendes til drænrørene og efterfølgende indsamling af drænvandet. Højden af stangen røret og antal udtag kan justeres individuelt af forbrugeren, vil det afhænge af terrænet. Sådanne design er klar til at tjene i mere end 50 år, og de er baseret på polypropylen rør. Rør har en mandehuller diameter output mellem 63 til 200 mm, medens diameteren af stammen røret er standard og er lig med 315 mm.

Afstanden mellem mandehuller lineær typen

Afstand mellem lineære mandehul vil afhænge af rørdiameteren. Hvis således diameter er 50 mm, er afstanden 35 mm. Hvis diameteren er mere end 2000 mm, bør afstanden mellem brøndene nå 300 meter. Når en gennemsnitlig værdi i området fra 700 til 900 mm bør fjernes brønde fra hinanden med en afstand på 100 mm.

Dybden af kloak mandehul

Montering af kloak mandehul skal være afsluttet installation af kloak rør. Dybde af lægning kan varieres fra 30 til 40 centimeter, men det er vigtigt at tage hensyn til rørets hældning i jorden, skal det gøre én centimeter per meter spor. Bliv involveret i en skråning er heller ikke det værd, da komme ind i brønden skal være højere, hvilket vil bidrage til den minimalt tab af volumen. Vi bør ikke glemme imprægnering af mandehuller. Når grave renden er ikke nødvendigt at grave hak for stor dybde, selv hvis du planlægger at hælde jord under røret. Det er bedst at lade en lille margin, som drysset jord kan prosest løbet af tiden, hvilket vil medføre tab af vejen skråning. Underlag til track poster er forbudt, da de kan forårsage skade på røret.

konklusion

Det er ikke nødvendigt at opgive købet af plastelementer til fordel for beton før arrangementet af brønde, som de er helt forseglet, at stil er ganske enkel i forhold til de tunge modparter, og er lav i omkostninger. Installationen behøver ikke at bruge særligt udstyr, samt under lastning og losning, disse værker, kan du endda udføre uden hjælp. Sådanne elementer fungerer ligesom de ikke giver behov for hyppig rengøring. miljøvenlige materialer anvendes under fremstillingsprocessen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.