HjemlighedVærktøj og udstyr

Installation af kloak: udvælgelse, installation, anmeldelser

Organisering af traditionel kloak kører under ordningen spontanitet, er ikke altid muligt. Især i forbindelse med gennemførelsen af projekter af private landejendomme der er behov for trykledninger, som giver pumpe spildevand. Denne løsning komplicerer kommunikationsudstyr, men uden specifik aktivator cirkulation ikke i dette tilfælde. Teknisk set er dette problem løst ved kommunale rensningsanlæg, som har en lille størrelse og en tilstrækkelig effekt kapacitet til at servicere et bestemt netværk.

Generel information om kloak installationer

På enheden sådanne aggregater ligne pumpestationer, beregnet til at operere under specifikke betingelser og med en vis bærer. Udvalg af modeller er ganske forskelligartet, men selv de indstillinger entry-level tillade dig at vedligeholde veje, som er i en højde på 5 m. Mere fast på stationen kapaciteter er i stand til at arbejde med den 15-meter-niveau. Også, de nuværende modeller for disse anordninger ikke indføre strenge krav til forbruger placering konfiguration - afstanden fra forbindelsespunktet kan være op til 100 m, men denne afstand afhænger af strøm til rådighed til montering af kloakering i den foretrukne udførelsesform .. Producenter levere sådanne systemer og yderligere funktioner. For eksempel de samme boliger fordelagtige at udstyre pumpen, som omfatter shredders. Ved at installere skæreelementet producerer smuldre og blanding serviceret af vægt, bringe dem til en homogen tilstand. Denne procedure gør det lettere at yderligere omdirigering afløb gennem rørene med små diametre.

Det transporterende princip tvungen kanalisering

I konventionel udformning installationen er en pumpe, som omfatter en kontraventil. Princippet om driften er baseret på den samme ordning som i områder med vandingsanlæg. To rør ind i tanken modtager input spildevand, hvorefter de kan underkastes formaling eller andre operationer til fremstilling af den næste fase forskydning. Den sidste fase indebærer drænterminalen til hovedvejen.

Normalt anvendes til husholdningsbrug har brug for en kompakt spildevand anlæg, hvis design giver mulighed for dets direkte forbindelse til moderne VVS. For eksempel, så du kan organisere en afledningsmanøvre afløb fra vaskemaskinen, toilet, håndvask, vaskerum, badeværelse og så videre. D.

Vigtige Udvælgelseskriterier

Udvælgelsesprocessen bør tage hensyn til to vigtige parametre. Den første angår den kraft og dermed produktivitet. Det gennemsnitlige strømforbrug var 3 kW, hvilket gør det muligt for enheden at servicere størrelsesordenen 18-20 m3 / h. Det andet udvælgelseskriterium vedrører udformningen ydeevne. Igen i den klassiske form af installation overfladen spildevand indeholder to dyser, med input og udlæsning én kanal.

Der er andre konfigurationer, bør være korreleret med det eksisterende system og antallet af kanaler, og dimensionerne af stationen. For eksempel er der modeller, der kan placeres selv i overløbstanken, og der er også store enheder, der kræves for at installere et separat sted i rummet.

Montering kloakanlæg

Meget i teknikken installation og tilslutning af udstyr afhænger af destinationen model. For eksempel er der særlige enheder til et bidet, brusebad, toilet, og så videre .. I hvert tilfælde kan sekvensen af monteringstrin være individuel. Men der er generelle principper for installation, hvorefter der kan kvalitativt installeres spildevand installation med deres egne hænder og uden hjælp fra blikkenslagere.

Begynde med indløbet forbindelse til et afløbsrør fra målet udstyr. Endvidere er den omvendte side af pumpestationen tilført til hovedledningen, som vil give output spildevand. I begge tilfælde er det vigtigt at installere oprindeligt placeret på en stabil overflade - det er også muligt at anvende fastgørelseselementer tilhører den indstillede station. Hvis montering og tilslutning er korrekt, er det muligt at inkludere enheden i elnettet.

nuancer af drift

Moderne spildevandspumper leveres eller eventuelt udstyret med elektroniske styresystemer, så megen opmærksomhed fra brugeren kræver ikke installation. Du kan konfigurere maskinens funktion på optimale driftsparametre og fungere normalt. Men det er vigtigt at bemærke, at installationen af denne type kan være ubehageligt på grund af høje støjniveauer. Også mange brugere siger vibrationer, der spredes på vægge og gulve af kloakering pumpestationer. Installation lavet med lyd-absorberende materiale, gør det muligt at neutralisere de negative faktorer. Hvis ved installation nuance blev tabt, så i løbet af operationen, anbefales det at indeslutte et legeme absorberende bærere af træ eller blød plast.

Desuden i færd med pumpestationer kræver regelmæssig udskiftning af filteret. Derfor er det vigtigt at ændre det absorberende materiale i tide, som normalt er en aktiveret carbon - det bør lægge tankrensningen container.

Anmeldelser af Grundfos-modeller

Den tyske producent nyder tillid russiske truckere, der gør udstrakt brug af pumpeudstyr. Spildevand anlæg af mærket er også højt værdsat for sin lille størrelse, tilstrækkelig ydeevne og pålidelighed indikatorer. Især Conlift Multilift-modeller og specielt konstrueret til at fungere i et privat hjem ejerskab. Universal løsning er at installere kloakering i Sololift modifikation. Det udmærker sig ved lav vægt og høj. Men, som nævnt af ejerne af små huse, kan denne mulighed være for stærk for en entry-level kommunikationssystemer.

Anmeldelser af Wilo-stationer

Høj kvalitet shows og Wilo udstyr selskab. Dette produkt er også designet til daglige behov. For eksempel brugere prise DrainLift serien Beslag til en stabil og problemfri drift af de vigtigste driftsenheder og tilstødende dele fremstillet af rustfrit stål. Enhederne i denne familie er forskellige i kvalitet arbejde, selv i at pumpe aggressive medier. Selvfølgelig er montering af kloakering i denne klasse ikke beregnet til service-potente kemiske luftfartsselskaber, men klarer varme væsker uden problemer. Også, vinder producenten Wilo konkurrencen på grund af den aktive gennemførelse af sikkerhedssystemer i deres pumper. Ejerne, for eksempel, påpeger fordelene ved indbygget beskyttelse mod overbelastning.

Anmeldelser af pumper Calpeda

Hvis producenterne stationen ovenfor dokumenteret pålidelighed og holdbarhed, det Calpeda udstyr er attraktivt for sin pris. Det betyder ikke, at udførelsen af disse produkter giver brugerne det negative indtryk, men markedet kan finde en mere anstændigt indstillinger, igen, under varemærkerne Grundfos eller Wilo. Men hvis du vil have et budget, men en funktionel løsning, CALPEDA systemet arrangere optimale kombination af disse kvaliteter. For eksempel, for 15-20 tusind. Gnid. selskabets kunder en moderne spildevand installation er tilgængelig, hvilket anmeldelser understrege stabiliteten af hovedet og evnen til at arbejde med spildevandet, hvor temperaturen når op på 50 ºC. Men med hensyn til kraft og ydeevne er ret beskeden mulighed. Sådanne anlæg er velegnet til små huse eller målrettet vedligeholdelse af badeværelser eller køkkener. Modeller af denne type er værdsat ejere af lille størrelse, fleksibilitet i installation og fordringsløs i pleje.

konklusion

Uanset kvaliteten var ingen kloak station, vil indikatorer for dens ydeevne afhænger af andre elementer af kommunikationssystemet. Det samme rørledning skal ikke kun være i overensstemmelse med en standard størrelse på pumpen dyser, men også reagere på stress i form af kapacitet på af enheden. De bedste resultater er i processen med installation af kloak drift viser i en korrekt reguleret forbindelser. Dette gælder især for rørene i systemet. Også professionelle blikkenslagere anbefale forsigtig tilgang til beregning af rygende hovedfærdselsårer. De bør have en lille hældning for at reducere de spildevand station belastninger. Kompetent beregning af disse parametre vil optimere levetid af enheden, samt at øge dens effektivitet. En anden ting er, at for at planlægge organiseringen af en sådan kanal bør være stadiet at bygge et hus, og i dette tilfælde kan falde og selve nødvendigheden af arrangement tvunget spildevand fjernelse system.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.