TravelingHoteller

Hoteller Kotelnikovo: de mest berømte steder i byen

Hvorfor Kotelnikovo begyndelsen af den såkaldte, nu bare have nogen indflydelse. Ifølge nogle antagelser, på grund af placeringen: det område, hvor byen - Nisin, der er omgivet på alle sider af bakker. Alt dette minder om kedlen sammen. Andre hævder, at landsbyen grundlagde den berømte forfatter Kotelnikov indstilling her på én gang rygning. Begge versioner har ret til livet.

Men det tiltrækker turister ikke denne kendsgerning, og de lokale attraktioner, smuk natur og god økologisk miljø. Det er derfor, hotellet Kotelnikovo aldrig tom. Og da dem, der ønsker at slappe af der er altid mere end nok, går på en tur, er det bedst at reservere en plads. Hvor man kan bo, vælge en efter din smag, og oplysningerne nedenfor vil hjælpe afgøre valget.

"Crystal" Hotel

Hvis du sammenligner hotellet Nyquist Volgograd-regionen, et af de første steder, hvor hotellet "Crystal". Restaurant upåklagelig interiør. Den friske luft og den smukke udsigt fra vinduerne fuldende billedet. Desuden nærliggende bus- og jernbanestationer, hvilket er meget vigtigt for mange - vil ikke have at ansætte en taxa eller slæbe tunge poser på offentlig transport.

Før du flytter ind i en af 30 værelser, hver hotelgæst kommer ind i store sal. Kolonner og vægge er dekoreret med skiver af mineraler, der forårsager glæde og beundring af deres skønhed.

På anden sal er der et komfortabelt opholdsområde, og derefter - lokaler til indkvartering af forskellige kategorier, startende med VIP-lejligheder og efterbehandling besparelser. Uanset niveauet af komfort, hvert værelse har alt en person har brug for kvalitet hvile og søvn.

Elektroniske låse forsvarligt at beskytte de ting efterladt af besøgende. Bar, restaurant, parkering - dette og meget mere er tilgængelig for alle, der stopper her.

"Syv konger"

Få hoteller kan prale af Kotelnikovo overvågningssystem, og på dette sted det der. Der er en hotellets egen Café "Boulevard", samt parkering, der er gratis til rådighed for dem, der bor her. Hvis du vil, kan du bestille et måltid i dit værelse.

Værelser ganske varieret: fra deluxe til standard. Det vigtigste motto institutionen: "Awesome service til overkommelige priser." At dømme efter de anmeldelser, det er tilfældet.

"Terrasse"

For dem, der rejser med bil, de bedste hoteller Kotelnikovo - dem, der er placeret på spor eller ikke langt fra. Det var på dette hotel omfatter den "terrasse". Det er placeret på motorvejen Volgograd - Salsk.

Kompleks, og det er en sådan institution, kendetegnet ved den øgede niveau af komfort og forholdsvis lave priser. Om køkkenet er velkendt i hele distriktet: så velsmagende og samtidig billigt at spise ikke i enhver restaurant. Det er derfor, i festsalen ofte er vært for festlighederne lokale. Efter en solid frokost eller middag at varme op og ikke gå i seng på en fuld mave, kan du spille billard eller tage en tur rundt i nabolaget.

"Trio" hotel

Ligesom andre hoteller Kotelnikovo, den komplekse tilbyder en række forskellige kategorier. Der ofte stoppe dem, der kommer med tog eller bus - beliggende nær både togstationen. Men de fleste kunder reserve værelser her af den grund, at det indre af restauranten er meget tæt på hjemmet, fordi der er altid hyggeligt og behageligt.

Blandt den brede vifte af tjenester der er mest populære cafe "Horseshoe", sauna, tankstation station, der kan løse både importerede og indenlandske biler.

Må ikke sakke bagud på alle punkter og resten af hotellet i Kotelnikovo Volgograd-regionen. "The Mansion", "Art City", "Nakhodka", "Comfort" og mange andre er altid velkommen åbne døre til hver enkelt kunde, og deres personale er altid klar til at hjælpe, ikke at tabe ære for institutionen og byen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.